A Fidesz a párt közösségi oldalára feltöltött rövidfilmmel többlépcsős tájékoztató akciót indít és a magyar emberekhez fordul, mert úgy gondolják, hogy Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) országgyűlési képviselő kijelentése után téved a képviselő, a pártja és az ellenzék is, ha azt hiszik, ilyen eset következmények nélkül maradhat.

A Fidesz teljesen rákattant Bangóné patkányozós kijelentésére

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnapi balatonfüredi sajtótájékoztatóján emlékeztetett: a szocialista politikus egy pénteki televíziós interjúban patkánynak nevezte a Fidesz támogatóit, ami szerinte "felháborító, elfogadhatatlan és mélyen sértő" magyar emberek milliói számára. Véleménye szerint Bangóné ezzel a kijelentésével átlépett egy olyan határt, amelyet nem lehet, mert nem szabad embereket megalázni akkor sem, ha politikai ellenfél szavazóiról van szó.

Közölte: mivel pénteki és szombati felszólításuk mind a képviselő, mind pártja vezetői részéről "süket fülekre talált", csak "kínos és gyáva magyarázkodásba kezdtek", ezért a Fidesz első lépésben a rövidfilmmel a jóérzésű magyar emberekhez fordul, akik úgy gondolják ilyen durva és sértő mondat nem maradhat következmények nélkül, és arra kérik őket, hogy emlékezzenek erre a május 26-án az európai parlamenti szavazás napján.

Hidvéghi Balázs kérdésre elmondta: további lépések is lesznek, attól függően, miként folytatódik a történet, mert erről "az egészen elképesztő botrányról" tájékoztatni kell a választópolgárokat.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@Madácsi Pali: Így van Pali! Pontosan látszik a színvonaladon, hogy balodali vagy!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Akinek nem inge ne vegye magára aki meg patkánynak érzi magát az is.Az meg,hogy a legtöbb fideszes viselkedése hasonlít a patkányéhoz,és magukra ismertek az nem a Bangóné hibája.
Báyer Zsoltot se lehet őzikéhez hasonlítani,
www.youtube.com/watch?v=qMVVzq7TBb8&t=24s
Lepényleső
Így megsértődni egy vélemény miatt,holott inkább a visszafogottság róható fel a hölgynek?
tulipan
@durbincs: Hej, durbincs: Te narancsos seggnyaló, agyagagyú, agyepedt Félfarok,az Al-AKSZA bohóca, ott a Ploestiben levő, 20 emelet mélységű, sötét denervérszaros bányakecódban, Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeseitekre, mocsok, neveletlen, pimaszul pampogva karattyoló, SEGGNYALÓ ROMÁN! Már az anyádat sem nevelték??? Csak a szopást tanította meg Neked?? ha esetleg szedsz valamit ? szedgggyé má', még többet! :))))
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...
Hari
@durbincs: barátom, a céltalan személyeskedés primitívizmus. Ami szánalmas...
tudode
Nyugogyunk le!!!
.
Eredmény DÖNTETLEN, mivel a NEMZET KOCSISA kezdte azzal, hogy aki NEM FITYISZES, az patkány:
.
nyugatifeny.hu/2018/03/20/gusztustalan-video-bayer-zsolt-elo-adasban-patkanynak-nevezte-az-ellenzeki-embereket
.
Ebben az ÁLLATKÍSÉRLETBEN egy bibi van, a PATKÁNY az okos állat, csak a NEMZETI ELSŐ SOR vajon miért maradt ki ebből a .. m e g t i s z t e l t e t é s b ű l!
.
Sámannus
A fityesz kattanjon rá a lovagkeresztes szarházijára a bajszos szar kitüntetés osztogatójára, nézzenek a tükörbe és fossák szembe magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.