Zajlik a felújítás újabb szakasza, de az utolsó áprilisi hétvégétől számítva a többi hétvégén már csak a Lehel tér és Újpest-központ közt járnak a metrók, a vonal többi részén pótlóbuszozni kell.

A Budapesti Közlekedési Központ közlése szerint "a 2019. április 27-28-i hétvégétől kezdődően az M3-as metró dél-pesti vonalszakaszának felújítása alatt a metrószerelvények szombaton és vasárnap Újpest-központ és a Lehel tér között járnak, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között pedig pótlóbuszok közlekednek. A metrópótló busz az M3-as metró minden megállóhelyét érinti a Ferenciek tere kivételével: helyette az Astoriánál áll meg. A BKK honlapján a www.bkk.hu/m3felujitas címen továbbra is elérhető minden információ a metrópótlással kapcsolatban.

Hétvégente csak Újpest és a Lehel tér közt közlekedik az M3-as metró

Fotó: Illusztráció/wikipedia CC BY-SA 4.0/Kemenymate

Az ünnepnapokon a metró és a pótlóbusz közlekedési rendje módosulhat. Ennek megfelelően 2019. május 1-jén, szerdán az M3-as metró Újpest-központ és a Nagyvárad tér között jár majd, Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között metrópótló busszal lehet utazni.

A Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedő pótlóbusz útvonala és megállóhelyei térképes felületen a BKK FUTÁR alkalmazásban követhetők nyomon" – áll a közleményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.