"Patkánykormányzás zajlik Magyarországon" – jelentette ki Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti (EP-) képviselő, EP-választási kampányfőnök hétfőn Budapesten.

MSZP: amit a Fidesz csinál, az patkánykormányzás

Az EP-képviselő és Tóth Bertalan MSZP-elnök is kiállt párttársuk, Bangóné Borbély Ildikó mellett, aki a napokban úgy válaszolt a Fidesz támogatottságának növekedéséről szóló kérdésre, hogy sok a patkány Magyarországon.

Tóth Bertalan szavai szerint Bangóné Borbély Ildikó kiforgatott és félreértelmezett mondataiból a kormányzat hazugságkampányt indított az MSZP egész közössége ellen.

Tűrhetetlen és elfogadhatatlan, hogy az ellopott közpénzből egy olyan gyűlöletkampányt építenek fel, amely semmi másról nem szól, mint hogy eltereljék a figyelmet a valós problémákról, az egészségügy helyzetéről, az uniós pénzek eltűntetéséről, arról, hogy ma már sajtószabadságról alig lehet beszélni – mondta az ellenzéki politikus, hangsúlyozva: "a közösségünket, a pártunkat ért támadással szemben fellépünk", és ez a közösség megvédi minden tagját.

Közölte, Bangóné Borbély Ildikó az MSZP tagja, a párt parlamenti frakciójának helyettes vezetője és az is marad. Hozzátette ugyanakkor: elutasítanak minden gyűlöletkeltő kampányt, vonatkozzon az bárkire.

Arra a kérdésre, hogy a pártelnök hogyan értelmezi Bangóné Borbély Ildikó azon mondatát, hogy sok patkány van Magyarországon, Tóth Bertalan azt mondta: semmiképpen nem a Fidesz szimpatizánsaira vonatkozó mondatról van szó. Az elhangzottakat teljes mértékben kiforgatja a kormány, és így épít rá gyűlöletkampányt – közölte.

Egy másik kérdésre megjegyezte, képviselőtársa mondott egy mondatot, amit félremagyaráznak, ha azzal ő bárkit megbántott, akkor bocsánatot kér. Szóvá tette azt is, hogy Bayer Zsolt publicista őt is lepatkányozta, és nem kért tőle bocsánatot.

Ujhelyi István egy másik kérdésre beszélt arról, hogy a fővárosi rágcsálóirtás elmaradása miatt a közbeszéd részévé vált a patkányhelyzet. Ebből a Fidesz összpolitikai kérdést csinált, amit "a rendszer ellen legtöbbet küzdő párt ellen" fordított – tette hozzá.

Elmondta, "visszafordítják" a Fideszre az elmúlt napok hazug, patkányozós kampányát, majd kijelentette: "patkánykormányzás zajlik Magyarországon". Kiemelte, nem a Fidesz támogatóiról beszél. Amit a Fidesz művelt Magyarországgal, az undorító és visszataszító, kártékony az, amit tesz a kormánypárt az országgal az európai uniós tagság kapcsán – érvelt.

Ujhelyi István szerint nem az MSZP hozta be a közéletbe a patkányt mint jelzőt. A gyűlöletkampány "a Fidesz egyik legfontosabb fegyvere", de szerinte ezt a fegyvert a kormánypárt most nem okosan használja, mert mostantól minden választónak a Fidesz Facebook-hirdetését nézve az fog eszébe jutni: "ez egy patkánykormányzás patkánykampánya". Megjegyezte azt is, a Fidesz egymillió forintot költött a Facebookon "a hazug kampányra".

Volt kérdés arról, hogy a Demokratikus Koalíció EP-listáján szereplő Czeglédy Csaba bírálta az MSZP elnökét. Tóth Bertalan közölte, az ő ellenfele listavezetőként a Fidesz.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
süllyed a politika és nincs megállás
következő állomás a görény
Neomys
2006-ban Debreczeni József könyvet írt Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnökről, 'Az új miniszterelnök' címmel (ISBN 9789633898444), amelyben így idézi Gyurcsányt:
>Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az -- egy kis rossz szándékkal -- ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.
Szeparepa2
Bár bocsánatot kértek és ezzel cseszték el az egész ügyet, mert EGYÁLTALÁN NEM KELLETT VOLNA BOCSÁNATOT KÉRNI!!! Így már nem elég kemények, bár nem a fő versenytársai a fizeSS maffiának. A fizeSS vezetőség náci hazug hazaáruló rablógyilkos patkányfalkája TÁJÉKOZTATÓ KAMPÁNYT VOLT KÉNYTELEN INDÍTANI, MIÉRT IS? MERT AZ ORSZÁG 90%-ÁBAN ELRABOLTÁK MEGSZÁLLTÁK A MÉDIÁT A SAJTÓT, rabolt, lopott-csalt pénzekből, minden tájékoztatási platformot, már szinte teljesen kiszorították az ellenzéket és a tényeket onnan. Az igazságot, a tényeket az arra köteles orgánumok 10%-a mondja ki csak ebben az undorító sunyi aljas patkánydiktatúrában. Saját szarlevesüket ehetik, kénytelenek milliárdokat költeni, hogy az IGAZSÁGTÓL ELZÁRT NÉP, megtudja egyáltalán ezt az eseményt... szégyenek szégyene, szánalmak szánalmas. Leírtam már száz és százszor, most újra le kell, hogy EZ A KORSZAK, A SZARBÁNI VÉSZKORSZAK, AZ EGÉSZ MAGYAR TÖRTÉNELEM LEGUNDORÍTÓBB LEGSZÉGYENLETESEBB LEGALÁVALÓBB KORSZAKA. Ilyen alja sunyi esemény, legfeljebb a nyilasok és zsidók véres vészkorszakának pár éve volt (de könyörgöm akkor világháború volt!).. és kész ennyi. Minden más borzalmas kor (mert szinte csak az volt e megnyomorodott nemzet 1000 "államiságának" éve alatt), az orbáni szarházi patkánykorszaknál egyenesebb, tisztább és fair-ebb volt. Még az is jobb, ha konkrét hadüzenetet kap egy népcsoport vagy nemzet, vagy kihirdetnek bármi terror törvényt és nyíltan végrehajtják, bármi jobb ennél az aljas sunyi gerinctelen végtelenségig aljas hazugságokat fröcsögő legundorítóbb legalávalóbb legaljább szarházi patkány rendszernél, amit ezek a náci hazaáruló rablógyilkos szarházi patkányok rabolt és bitorolt hatalmukkal itt ámokfutnak össze. Se hamarosan vége lesz barátaim, ÉS NAGYON CSÚNYA VÉGE... Még finom és polkorrekt metafora a patkánykormány, hiszen közel 10 éve, közel százezer magyar halt kínhalált MIATTUK, az ő országrombolásuk miatt, legalább 5-6 millió magyar nyomorog, és sorolhatnám hosszan még a pusztításukat!
Manhattan
Az ellenséget a saját eszközeivel kell legyőzni! Amit ők csinálnak azért ennél szemetebb szöveget is megérdemelnek! A politika maga szemétség ősidők óta, így Ildikót csak imádni tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok