A Fidesz országosan a legfrissebb adatok szerint már több mint másfél millió aláírást gyűjtött össze Orbán Viktor 7 pontos programja mellett a bevándorlás megállítására – jelentette be a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Szatmáry Kristóf azt mondta, az európai parlamenti választásig hátralévő időben továbbra is az emberekkel való közvetlen párbeszédre kell helyezni a hangsúlyt.

A képviselő úgy értékelte, hogy ez az elmúlt időszak egyik legeredményesebb aláírásgyűjtése.

A XVI. kerületben, egy majálison tartott sajtótájékoztatón Szatmáry Kristóf úgy fogalmazott: "itt, a kertvárosban is közelítünk a tízezer aláíráshoz", ami nagyon jó eredménynek számít.

A képviselő kiemelte, az emberekkel beszélve azt tapasztalják, hogy nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hogy Európát meg kell védeni, a bevándorlást pedig meg kell állítani.

Megköszönte azoknak, akik eddig a támogatásukról biztosították őket.

A Fidesz szerint "már több mint másfél millióan írták alá Orbán programját"

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, fideszes országgyűlési képviselő az Orbán Viktor miniszterelnök programját támogató aláírásgyűjtésen, Nyíregyházán 2019. április 13-án. Fotó: MTI/Balázs Attila

Másrészt a Fidesz ezen a héten indította el az országjárást, választási fórumokat tartanak szerte az országban, Budapesten és vidéken is. Több mint 220 rendezvényre kerül sor a következő hetekben, így buzdítva minél többeket arra, hogy május 26-án vegyenek részt az EP-voksoláson, és Orbán Viktor hét pontját támogatva a Fideszre szavazzanak.

A Fidesz-KDNP EP-listájának 13. helyén álló Tóth Edina úgy vélekedett, hogy a mostani EP-választás minden eddiginél fontosabb, sorsdöntő, hiszen Európa jövőjéről hoznak majd döntést az emberek: arról, hogy a kontinens megmaradjon-e keresztény gyökerűnek, vagy átalakuljon bevándorláspártivá, multikulturálissá.

Kérdésre felelve Szatmáry Kristóf azt mondta, május 1-je azon túlmenően, hogy Magyarország EU-ba lépésének szimbolikus dátuma, a munka megbecsüléséről is szól, ami a kormánynak kiemelten fontos.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Változatlanul nem érem fel ésszel, hogy sehol a széles határban egyetlen szerencsétlen migráns, de ezek még mindig meg akarják állítani a migrációt, és - ami még rosszabb - még mindig vannak szerte a hazában, akik erre vevők is! Tízezerszám hozzák be a fideszmigráncsokat Bolíviából, Kínából, etc, az uniós migrációcsökkentést megvétózzák, mert azzal nem lehet a sötétagyú híveket tovább butítani, és van pofájuk 7 pontos akciótervhez! A milliárdok meg ezalatt tovább dőlnek a maffiacsalád zsebeibe. A propagandára költött milliárdok visszaosztott része a lényeg kérem itt abszurdisztánban . Nyomják az utolsó leheletükig. Magyarország felvirágoztatása helyett az elvirágoztatás zajlik. Az utolsó fillérünkig.
"Szeretnénk Németországot megőrizni német országnak." Adolf Hitler, 1938.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányákat ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az a narancsos adóhatoság lecsap visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felbukkan egy kugli fejű narancsos, közeledben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szívedet, Hisz neked az úgyis MINEK? úgyis csak egy szarkupaclakó féreg vagy!!!
Borsodi
Hol van vagy volt ezeknek programjuk.Egyfolytában a migránsokat állítják meg,közben meg jó pénzért 20000 szemetet hoztak be.Nem a migránsok jelentik ránk a veszélyt hanem Orbán és pártja.akik miatt gyerekeink külföldre mennek mert itthon nincs jövőjük.A fő programjuk,a megszerzett milliárdokat megtartani,tovább gazdagodni a nép kárára,a felelősség alól kibújni.Minden pártot,politikust aki mer szólni félre állítani,lejáratni.
www.youtube.com/watch?v=StV_FwziEE8&t=41s
www.youtube.com/watch?v=hftMu4llk7A
www.youtube.com/watch?v=AjlxE9obmME
tulipan
@durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó kretén Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányákat ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az a narancsos adóhatoság lecsap visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felbukkan egy kugli fejű narancsos, közeledben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szívedet, Hisz neked az úgyis MINEK? úgyis csak egy szarkupaclakó névtelen féreg vagy!!!
tulipan
Ejnye, Te @durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó kretén Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányákat ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az a narancsos adóhatoság lecsap visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felbukkan egy kugli fejű narancsos, közeledben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szívedet, Hisz neked az úgyis MINEK? úgyis csak egy szarkupaclakó névtelen féreg vagy!!!
tulipan
Ejnye, Te @durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó kretén Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányákat ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az a narancsos adóhatoság lecsap visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felbukkan egy kugli fejű narancsos, közeledben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szívedet, Hisz neked az úgyis MINEK? Hiába is picsogsz itt, összze.vissza bármit, Te úgyis csak egy szarkupaclakó névtelen féreg vagy!!!
kissé felnőttem
hát szép eredmény. A papir hallgat mindent kibir. 1,7 millió 9,4 milliót osztva az tán magáért beszél = 5,52 %
magyarul a lakosság 9,4 millió ennek az arányában mondhatnám súlytalan parasztvakitás

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.