Miután az utóbbi hetekben kétszer is elkötöttek egy-egy vadonatúj Mercedes-buszt, a közlekedési vállalat igyekszik kiaknázni az ebben rejlő lehetőségeket.

Egyelőre az év álláshirdetése cím várományosa az az ajánlat, amelyet a Dél-Alföldi Közlekedési Központ Zrt. (DAKK) tett közzé. 

"Egy autóbusz eltulajdonítását börtönnel büntetik. Mi lehetőséget biztosítunk a legális vezetésre! Jelentkezz hozzánk autóbuszvezetőnek! Részletekért kattints a honlapunkra: https://bit.ly/2Y7GQL7!"

- írta Facebookon a DAKK Zrt. 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ezek a gyerekek tuti, hogy nem lopták volna el azt a DAKK dicsőségére szépen, felújítás gyanánt átfestett emeletes buszt, amelyen decemberben utaztam néhány éve. Olyan hideg volt benne, hogy hibás klíma kondenzvize a padlón az utastérben jéggé fagyott. A kecskeméti pályaudvaron plusz öt fok volt, a buszon mínusz négy. Egy hónapig nem hevertem ki a megfázást, szerencsétlen sofőr meg ing újban didergett a vezető ülésben, ahogy a szabályzat előírta. Akkor volt a sikeres közlekedési átszervezés. Kitalálóját Azerbajdzsánig utaztattam volna vele így, hogy élvezze a haverjai között az agymacskája következményét. Lehet,hogy most nem kellene elszenvednünk a továbbfejlesztett elmebaját.
Peller Anikó
@nezelodo: A fideszben már csak elmeroggyantak és gazemberek koncentrálódnak, értelmes ember már rég elmenekült tőlük. Bármit tesznek csak szemét jön ki a kezük közül, acél kizárólag a harát solás.
nezelodo
@Peller Anikó: Sokszor elgondolkodtam, hogy a véletlen számok törvénye szerint is kellene, hogy időnként jó döntések is szülessenek, talán még fele fele arányban is. Sajnos az erőszakos központosítások, újraállamosítások nagyon emlékeztetnek a Kádár rendszer "demokratikus centralizmusára", ami akkor és ott sem vált be. Mégis megismétlik, persze értem én a lenyúlás is csak ellenőrzötten működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.