Az oktatási rendszer úgy rossz, ahogy van. Eleve kirekeszt, elzárja a kitörés útját még azok elől is, - és itt ne gondolja senki, hogy kizárólag romákról van szó - akik többre szeretnék vinni, mint szüleik, nagyszüleik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Tudom. Ezért menekítettem ki az országból a fiamat 5 éve.
Eladott Ország
Senkinek ne legyenek kétségei afelől, hogy Orbán Viktor régi vágású kereszténydemokráciájának terve valójában a húszas-harmincas évek dzsentri urambátyám-világának nosztalgiájából fakad. Várható volt, hogy kibújjon a szög a zsákból, és hogy végre eljussunk az őszinte színvallásig. Orbán Viktor illiberális rendszere nem kompatibilis a nyugati jóléti fogyasztói társadalommal és a szabad versenyre építő kapitalista piacgazdasággal, de a kísértetiesen hasonló jelek ellenére szocializmusnak sem mondható. Mi, magyarok, immár a Vezérünk álmaiban testet öltő sajátságos úton járunk Európában. A magyar emberek magán nyugdíjkasszáját önkényesen bekebelezték, a felzárkóztatásra szánt pénzeket rendre lenyúlták, vagy haszontalan dolgokra herdálták el, így a nép zömét tudatosan leszegényítették, s cselédsorba taszították. Terhes lett nekik az EU, és most már onnan menekülni szeretnének. Nosza, váltsunk hát ismét köpönyeget, és mivel az új rendszerhez immár minden adott – földbirtok, kastélyok, pénz, gazdag és szegény ember egyaránt – itt az idő, hogy építsünk egy régi vágású kereszténydemokráciát.Mert miről van szó? Nos, aki egy kicsit is jártas a magyar történelemben, az jól tudja, hogy az a bizonyos, nagyapáink által átélt régi vágású kereszténydemokrácia, az valójában egy nagyon szegény világ volt, amely milliőt elviselni bizony csak erős Istenhittel lehetett. „Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa” – prédikálta a pap a szentmisén az uradalmi cseléd és szolga híveinek, és ők hitték, hogy a haláluk után végre ők is elégtételt nyernek a megaláztatásukért Istentől a Mennyországban. Abból a világból való az a mondás, hogy cseléd volt az apád, fiam, hát cseléd leszel te is!
F_Viktor
Tudom. Ezért menekítettem ki az országból a fiamat 5 éve.
tudode
A XXI. században, az IPARI FORRADALOM idején, akkor amikor a KIMŰVELT EMBERFŐKRE olyan szükség van, mint a levegőre, a falat kenyérre.
.
A XX. század derekán már Szentvölgyi Albert útmutatása alapján tanították a nebulókat, MEGTANÍTANI az életen keresztüli tanulást:
.
tanulasfelnottkent.blogspot.com/2016/01/szent-gyorgyi-albert-azt-mondta.html
.
Sajnálatos, ill. igénytelenség, hogy az ELSŐ SORBAN a migráncsot, a Sorost, az éppen aktuális KARAKTERGYÍLKOLÁSRA fordított időt innkább a továbbképzésükre, államháztartási-, igazgatási ismeretekre fordítanák az "urak", nem lenne ciki számukra az, ha az ALATTVALÓK tanultabbak lennének náluk!
.
Ma már vannak a JOGÁSZOK, és az okos emberek!
tudode
És ami felér/eléri/túlhaladja a KÖZNYUGALOM MEGZAVARÁSÁT
.
--- A vezető hír az MTVA egyperces híradójában: új kampányfilmmel jelentkezett a Fidesz
.
444.hu/2019/05/05/a-vezeto-hir-az-mtva-egyperces-hiradojaban-uj-kampanyfilmmel-jelentkezett-a-fidesz
,
buntetojog.info/kulonos-resz/btk-332-kozosseg-elleni-uszitas-koznyugalom-elleni-bcs/
.
Mi az oka annak, hogy ÚGY NYOMJÁK A SÓDERT, mintha most másztak volna le a fáról
.
www.youtube.com/watch?v=llEmY6yushQ&t=10s
.
Szektát játszanak EZEK a...!!!
Eladott Ország
A kiművelt emberfők elleni küzdelem országában több mint szimbolikus , azért ha valaki meg tudja fogalmazni, hogy mit látunk ezen a fotográfián, annak hálásan köszönöm, kérem, senki ne kíméljen meg a véleményétől, ímhol:
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/05/echo.jpg
Joggal és okkal visíthat fel örömében a kultúrharcos népnemzeti oldal, gondolom majd napokig megy is a kárörvendő örömködés és fikázás arra a hírre, hogy Schilling Árpád művész-rendező családjával együtt elhagyja Magyarországot, és Franciaországba emigrál. A német nyelvű Arte tévécsatorna műsorában ezt nyilatkozta: Idén Orbán Viktor miniszterelnök kijelentette, hogy választási győzelme esetén ütni fog a bosszú órája. A miniszterelnök a saját országának állampolgárait fenyegeti. Ez őrület itt, az Európai Unió szívében. (…) Egyedül érzem magam, pont egy olyan időszakban, amikor szolidaritásra és támogatásra lenne szükségem. Számomra nem maradt más, csak az emigráció. Aki ebből annyit ért, hogy hálistennek egy büdöslibsivel kevesebb (és nem kevesen lesznek, akik ebből csak ennyit értenek), azok nyilván azt sem vágják, hogy miért élhetetlen ez az ország. Mert Schilling külföldön éppen eléggé elismert rendező ahhoz, hogy ne legyenek gondjai, de a kibaszatos nemzeti lövészárkok, amiket Orbánék pőre hatalomtechnikai okokból ideástak ennyi év alatt, azokat nem lehet betömni. És attól, hogy mindenki elmegy, akinek nem tetszik ez a konszolidálódásra nem hajlandó rendszer, ez itt nem lesz jobb hely. De legalább egyre szarabb lesz. Mármint sokaknak egyre szarabb, miközben a nagyon keveseknek persze kurvajó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.