Újbudán a helyi Momentum, MSZP, DK és Párbeszéd alapszervezetei megállapodtak, hogy az őszi önkormányzati választásokon közösen indulnak, mert ebben a konstrukcióban látják a legnagyobb esélyt arra, hogy a kerületet vezető Fideszt leváltsák, közölték.

Újbudán is összefog az ellenzék – az LMP természetesen ebben sem vesz részt

A közös polgármester-jelölt a DK-s László Imre, aki 1995-től a Központi Honvédkórház főigazgatója, 2001-től 2011-ig pedig a Szent Imre Kórház főigazgatója volt.

Az LMP nem hajlandó részt venni az ellenzéki egyettműködésben.

Forrás: hvg.hu

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Jozefina: kicsit talán félreérted a választási rendszert, a jó öreg taljánok már 2000 éve tanítják az osszad és basszad imperátorképzőben, hogy hogyan kell uralkodni. Na ezt megtanulta a geci, így ha nem képes egységesen fellépni az ellenzék akkor lehetetlen lenyomni őket mert azt a kicsit már simán elcsalják.

Ez a tetű lehet menni a picsába mega nem fogok össze senkivel párt nem ellenzék, hanem fideszbérenc. De a komcsikról sem vagyok meggyőződve, hogy akarnak valamit a kébvisellői székletükön kívül.
verőce21
Amikor egy nép úgy érzi, nemzeti léte, egysége felbomlik, fatalizmusba, vagy fanatizmusba menekül.
A gazdagok féltik a hatalmat és a vagyont, a szolgaságba kergetett nép már nem várhat mást, csak a megváltást, aminek megfelel egy legnagyszerűbben szavakat formáló "messiás".
Élni egy társadalomban, melynek tudatát áthatja a meggyőződés, hogy minden vállalkozása alkalmi és bizonytalan, amúgy is rossz vége lesz mindennek, beteges életérzés. Ilyenkor könnyen meg lehet vezetni, terelni egy társadalmat akár egy pszichopata "Megváltónak" is, aki mást ígér nekik, mint, hogy itt a világvége.
bencemacska
@verőce21: ma, 18:35
Nem dolgoztam náluk, de jó ideig - már nyugdíjasként - képviseltem egy lakásszövetkezetet, ezért oda kellett figyelnem az önkormányzat tevékenységére. Sok ütközésem volt velük.
DURBINOS
Pedig most nincs dr Hadházy az LMP-ben. Most kinek a farkával fogják verni a csalánt?
bencemacska
@adrenalink: ma, 19:18
Ismerem őt és nagyon sokban igaza is van.
De ha ő győzött volna a választásokon, akkor mivel lenne jobb? Ő is egyedül lenne.
Neked nem kell tudni, de tény, hogy V. is az LMP-ből jött. Amikor az LMP kettévált, Karácsonyék hívták a Párbeszédbe, ő visszautasította őket, mondván ő jól érzi az LMP-ben magát. Alig zajlott le a ketté válás, kizárták az LMP-ből. A 2014-es önkormányzati választáson már a Zuglóért Egyesület színeiben indult a polgármesteri címért.
Mindenesetre K. G. elődjével /fideszes/ nagyon sokat harcolt, azért dicséret illeti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.