Szombaton a választási eljárásról szóló törvényt megsértve mutatta be a köztévé híradója a Fidesz kampányfilmjét. Csalást a kampány manipulálásával is el lehet követni – jelentette ki Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a párt hétfői sajtótájékoztatóján.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem csak lehet, el is követik a csalást a kampány manipulálásával.
tudode
A párt alaptörvényük alapján, velük együtt KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN az egész KRESZLI!
..
----- Kolláth György: az alaptörvény nem létezik
.
www.youtube.com/watch?v=nzv7ENfHjr0
.
Ha erről az ELLENZÉK, velük együtt Tóth Bertalan nem tájékoztatja a választókat nem különböznek az ELKÖVETŐKTŐL!
Eladott Ország
A lényeg: a kormány gyakorlatilag a kampánya egy jelentős részét EU pénzből végzi, és persze emellett kamuprogramok százaival családbarátkodva lopnak milliárdokat. Az emberek manipulálása a propagandagépezet egyik fontos eszköze, amihez az MTVA tökéletes partner. Nem véletlen hát az, hogy a Polt Péter által vezetett főügyészség mellett – névlegesen legalábbis biztosan – sokan az MTVA szerepét tartják az egyik legfontosabbnak abban, hogy a fidesz mindenféle gond nélkül fenn tudja tartani hatalmát. A Kunigunda utcai épület a propagandagépezet főhadiszállása, amely az adófizetők pénzéből működik úgy, hogy közszolgálati feladatot immár évek óta nem lát el, mégis úgy tűnik, senki nem tehet semmit ez ellen. Semmi különös, ez a fidesz „programja”. Megmondták: folytatjuk. Folytatják. A migráncsozást, meg a hazudozást, a lopást, az uszítást, a társadalom megosztását.
Macskaszem
Csalás a kettős állampolgárok szavaztatásával, akik egy kerti budiba vannak bejelentve nyolcvanan, a választási informatikával, a szavazatszámlálással, a fenyegetéssel, krumplival, gulyással, meg a pénzért vett szavazatokkal, a határontúliaknak épített stadionokkal, templomokkal, ingatlanvásárlási hozzájárulással, csalás a külföldön élő de magyar lakhellyel rendelkezők szavazásának korlátozásával, az összes médiatermék propaganda eszközzé silányításával, a korrupciós pénzekkel, és lehetne sorolni reggeltől estig. Bercinknek csak ez az egy jutott eszébe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.