Bartha László volt polgármester egyenesen júdáspénznek nevezte a felajánlást.

Felháborítónak tartja a Fidesz, hogy Botka László 10 ezer forintot ad a szegedieknek
Fotó: Mohai Balázs/MTI

A választások előtt nyugdíjprémiumot és Erzsébet-utalványokat osztogató kormánypárt rettenetesen kiakadt a szegedi polgármesterre. Botka László bűne az volt, hogy a múlt héten bejelentette, 10 ezer forintos támogatást ad a nyugdíjasoknak és az iskolásoknak a helyi önkormányzat.

Botka szerint azért van erre pénz, mert a város bevétele meghaladta az előzetes várakozásokat.

Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke azt mondta,

A Fidesz határozottan elutasítja és ellenzi, hogy Botka László a lakossággal fizettesse meg saját lustaságát, gyávaságát és azt, hogy lélegeztetőgépre kapcsolta Szegedet

- írja a szegedma.hu.

Bartha László volt polgármester, – aki jelenleg a Tisza Koalíció polgármester-jelöltje – júdáspénznek nevezte a felajánlást:

Úgy gondolja, hogy egy közepes mértékű hétvégi bevásárlás áráért újra tömegesen Önre voksolnak majd? Ennyit ér Önnek egy szavazat? Tízezer forintot? Mit gondol a szegedi polgárokról, Polgármester Úr? Ennyire ostobának és olcsónak tartja az embereket? Azt hiszi, tízezer forintért cserébe hajlandóak leszünk szemet hunyni az Ön tizenhét esztendeje tartó semmittevése, látszatpolitizálása felett? Nem leszünk hajlandóak. Júdáspénzre nincs szükségünk. Nekünk háló kell, nem pedig egy pimasz módon odavetett haldarabka

- írta Facebookon Bartha.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Hát , nekik is ki kellene nyitni a lopott pénzt tartalmazó bukszát, ha konkurálni akarnak vele. Ehhez a két kiló krumpli kevés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
Pénzből élünk ám mi is
vagy mit képzeltetek a körön kivül álló:
" le hazaárulózóttakról ",,Csak a képviselőlet kell kitömni pénzel a népet nem??? ti 1 hét alatt kampányra reklámra ennek tőbb ezerszeresét kidobjátok FELESLEGESEN ez a felelős kormányzás? röhej
kereső
"Úgy gondolja, hogy egy közepes mértékű hétvégi bevásárlás áráért újra tömegesen Önre voksolnak majd? Ennyit ér Önnek egy szavazat? Tízezer forintot? Mit gondol a szegedi polgárokról, Polgármester Úr? Ennyire ostobának és olcsónak tartja az embereket? Azt hiszi, tízezer forintért cserébe hajlandóak leszünk szemet hunyni az Ön tizenhét esztendeje tartó semmittevése, látszatpolitizálása felett? Nem leszünk hajlandóak. Júdáspénzre nincs szükségünk. Nekünk háló kell, nem pedig egy pimasz módon odavetett haldarabka"-legalább most már világosan elmondta a fidess, hogy ténylegesen mit gondol a nyugdijasokról.Ostobának és olcsónak tartja őket.Bár a 10 ezer Ft "bözsi" ,azért fialt néhány milliárdot a csókos zsebébe is! Hát Bartha úr, ha a fidess júdáspénznek tartja Szeged város adományát, minek tartja a Magyarország által adott 10 ezer ft-os bözsit?Mert félreértés ne essék- a nyugdijasoknak sem orbán adta, ahogy a szegedieknek sem Botka László.
szaboria1
@kereső: Tomika már tegnap rögtön reagált a fidesz megfogja szavazni, hogy Szeged kifizethesse ezt a pénzt. Ezek szerint Bartha elfelejtett egyeztetni a főnökeivel. Ugyanis ezt a pénzt csak a nyár folyamán tudják kifizetni tehát nincs köze a mostani választáshoz.
Dr plágium
Nagyon fáj nekik, hogy Szeged nem állt be a sorba...
desir62
Hülye ez a bartha a fitymasz választások előtt mindig osztogat, de sok helyen még a választás napján is.
Szeged meg csak a az ott lakóknak adományoz és ez nagy különbség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.