A XXI. Század Intézet vezető elemzője úgy véli, az ellenzéki pártok szétszedik az MSZP-t, és próbálják elvenni tőle a szavazókat.

Deák Dániel kedden az M1 aktuális csatornán közölte,

az MSZP "patkányozós botránya" miatt összeomlott a párt EP-kampánya, a szavazók pedig elbizonytalanodtak.

Ezt használják ki az ellenzéki pártok.

Az ellenzék felmérte, hogy nincs esélye beérni a kormánypártokat, ezért a pártok egymással kezdtek el versengeni, próbálják kialakítani az erősorrendet

- tette hozzá.

Az esélyeket latolgatva azt mondta, az európai parlamenti választásokon elképzelhető, hogy a DK megelőzi az MSZP-t, a Mi Hazánk pedig megszerezheti a Jobbiktól elpártolt szavazókat. 40-50 százalékos részvételi arány esetén a Momentum átlépheti a bejutási küszöböt, az LMP helyzete viszont kérdéses, mert a szavazótábora elbizonytalanodott – vélekedett Deák Dániel.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/M1

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bunkókám, rólad azt sem lehet mondani, hogy minő elme omol össze, mert az neked sohasem volt, csak fürge szaros nyelved! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ezek a ,,szagértők,, OSZTÓDÁSSAL SZAPORODNAK, AZ M1 KANÁLISON !!!
Sámannus
@papa.49: patkány szagértők majd alapítanak egy média kamarát is de kéne egy ellenzéki kamara is hogy orbányainak elszálljon tőle az agya.
Jozefina
Deák Dániel?? Ki ez?? Mihez ért a seggnyaláson és a hülye tézésein kívül?? Akkora baromságokat mond!!
papa.49
@Sámannus: Mivel olyan egyszerű egy sejtűek, nyilván így szaporodnak, a nyalatkozataikból ez jön le )))))))
relatív
@advocat: mitől ' baloldali ' a jelzett TV ?! És riporterei IS magasan ( a mindenkori arckifejezés sokat elárul az ' Egyenes beszéd ' - et vezetőkről IS ! ) a regnáló kiszolgálói minden beszélgetés során, sosem a meghívott ' baloldali ' képviselő, hanem a kormány irányvonalát védik !

Lehet mondani (?) , hogy az ' ördög ügyvédei ' - ként, de ez sosem derül ki a beszélgetés során, hanem éppen ellenkezően
a támogatás !!!

Az a legnagyobb ellentmondás, és hiba amikor egy támogatást 'imitáló ' kijelentését támogatásként fogadunk el !
Eladott Ország
Deák Dániel közpénzelemző, a Figyelő munkatársa.Az teljesen világos, bár nem lenne jó beletörődni, hogy ahol nincsenek érvek, ott propaganda van, ott Soros van, ott migránsok vannak, ott ellenségek vannak, ott személyeskedés van, ott hazaárulózás van, ott mindig valaki más tehet arról, hogy a korrupció lólába naponta kilóg a nagyfene nemzeti ügyek mögül. Az az állampárt, amelyik kilencedik éve leginkább a párthovatartozás alapján mocskolja, járatja le politikai ellenfeleit, amelyik listázza az általa bemondásra hazaárulónak számon tartott civileket, amelyik egyetlen olyan (ellenzéki) törvényjavaslatot nem hajlandó megszavazni, amelyik párthovatartozásra való tekintet nélkül a magyar nemzet ügyét szolgálná (csak néhány példa, mert holnap reggelig sem érnék a végére: ügynökkérdés, otthonápolás, nők elleni erőszak, nyugdíjrendszer reformja, politikusok vagyongyarapodása, bérlakásmutyi, állatkínzás, és akkor az oktatásról és az egészségügyről még nem is beszéltünk), azzal próbálja egyben tartani a táborát, hogy hazaárulózza a saját diagnózisa szerint egyébként is romokban heverő ellenzéket. Érteni vélem, hogy a harmadik kétharmad már végképp csak arra kell a Fidesznek, hogy a még meglévő jogállami kiskapukat beszögelje a picsába (mert a migránsok elleni harc mindent is legitimál), de amikor a kétharmaddal a háromharmadért kormányzó felkent tahóknak csak arra futja a szuverén, kikezdhetetlen nemzeti politizálásból – a mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk kezdetű nóta dallamára -, hogy érzelmileg hergelje az egyik felét a másik ellen, az már nem az ellenzéki pártok magánügyi kínja és keserve, az már nem csak az idegen hordák emberi jogi megleckéztetésének kérdése.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--fZ7RrUV5--/w_1160/6v21BxTLTFDE7k4Ma.gif

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.