Idén is bővül az ingatlanépítések száma - Varga Mihály, a pénzügyminiszter szerint. Varga Mihály hétfőn Budapesten a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által közzétett lakásépítési adatokat értékelte, kiemelte: az első negyedévben 3661 lakás épült Magyarországon, csaknem 8 százalékkal több, mint egy éve. A bővülést a családvédelmi akcióterv keretében kibővített otthonteremtési kedvezmény, a javuló foglalkoztatási és jövedelmi helyzet, az élénkülő hitelezés, valamint a kedvezményes lakásáfa is támogatta - mondta.

Forrás: csaladihazak.hu
Feltöltő: GergoNovo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Jó. Akkor nézzük meg a Központi Statisztikai Hivatal adatait. Ugyanis fideszék valahogy mindig olyan viszonyítási pontot keresnek a hülyeségeik alátámasztására, ami igazolja a hazugságaikat. Íme az adatok, jól látható, melyik évben hány új lakás épült.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/lak%C3%A1s%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9s.png
Hát erre nincs miért büszkének lenni. A válság kellős közepén is nagyobb volt a lakásépítési kedv, mint szeretett kormányunk áldásos működése során bármikor. A szisztéma a szokásos: fogtak valamit, szétverték, majd amikor egy pici javulás látható, akkor nagy büszkén bejelentik, hogy lám, javult. Aha. Ahhoz képest, hogy előtte mennyit romlott, tényleg javult. Nem is tud több lakás épülni,mert a szakemberek döntő része már határon túl boldogul. Nincs szakember és nincs szakképzés, a fiatalok számára ez nem egy vonzó alternatíva. Nem tudom hol van ebből a kitörési lehetőség...Hegyeshalomnál.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/minim%C3%A1l.jpg
Szorgos népünk győzni fog. Ha előtte éhen nem döglünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.