Az Alkotmánybíróság szerint lehet kampányidőszakban is aláírásokat gyűjteni, ezért a Kúria tévedett, amikor megbüntette a Fideszt, mert az átverte az aláírókat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez lett az Ab döntése a Fidesz ügyében?
Se nem meglepő, se nem mulatságos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
orbanisztanban a fideSSre meg a sajat torvenyei se vonatkoznak. De nem lesz ez orokke igy. A diktator elobb utobb de bortonben fogja vegezni.
RonaGyuri
mondja a derék segg-nyalók bagázsa!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Elsőre felháborodtam,

de aztán belegondoltam és azt kell mondjam tulajdonképp igazuk van ennek a gerincnélküli bagázsnak

Beszámolók szerint a mi derék taláros bandánk (az alkotmány nélküli AB-sek): „A választási eljárásról szóló törvény nem tiltja a jelölő szervezetek számára, hogy választási kampányban a jelöltállításon kívül más célra aláírást gyűjtsenek – mondta ki az Alkotmánybíróság (Ab) szerdán közzétett határozatában.”.
Nos meg kell mondjam nem ez az első alkalom (s tartok tőle nem is az utolsó), mikor a derék bagázs megcsillogtatta abbéli képességeit, hogy bő fantáziával helyettesíti a szakmai hozzáértést. Ezt szoktuk idétlen jogászkodásnak nevezni, persze az intenzív segg-nyaláson túl. Hosszasan sorolhatnám azokat az eseteket mikor gúny tárgyává tették a választási jogszabályokat.
Mondanom sem kell, hogy most is kellett egy jó-adag unortodoxia ahhoz, hogy ezt a baromságot összehozzák.
Azonban azt kell mondjam, hogy – eltekintve a taxatív törvénysértés egyértelmű tényétől – igazuk van. Igazuk van abba, hogy „a Kúria tévedett, amikor megbüntette a Fideszt, mert az átverte az aláírókat”!
Ugyanis ennek a bigott birka-nyájnak bármihez elég, ha azt mondják, hogy az ő imádott retardált dagadt törpe műveletlen paraszt-suttyójuk szeretné. Ők rohannak aláírni, még akkor is, ha az saját halálos ítéletük lenne! =))
simmering73
@Yoda69: A diktátorok sose jöttek ki jól a végén. És a legritkább esetben végezték börtönben.
Yoda69
@simmering73: Nekem az is jo ha lampavason vegzi :)
csipetke
Természetesen,ha az ellenzék csinálta volna ugyanezt,keresztre feszítették volna őket.Ebből is látszik,hogy a fidesz egyenlőbb az egyenlőnél is.Nem véletlenül sufnituningolták az ilyen-olyan jogszabályokat-törvényeket,csak elérték,hogy mindig minden nekik kedvezzen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.