Április 30-án, a téli hónapokra hozott moratórium lejárta után megkezdődtek a kilakoltatások.

Orbán Viktor kitartást és minden jót kívánt a kilakoltatás előtt álló kilencgyerekes családnak
Fotó: Ivándi-Szabó Balázs/Magyar Hang

Az egyik legdurvább eset egy kilencgyermekes családé, akiket a Magyar Hang mutatott be. Fazekas-Simon Krisztinának 19 éves lesz a legidősebb gyermeke, a többi még kiskorú, így elveheti őket tőle a gyámügy. 

Az anya nyolc gyereke az első férjétől van, aki rendszeresen bántalmazta őket, és akitől elszöktek, ám végül mégis ugyanitt, Zsámbokon kötöttek ki, lakhatási okok miatt. A telken két ház áll, a hátsót az alkoholista első férjjel együtt építették hitelből, ez itt az anyósé volt. Ezen a házon jelzálog van, tehát most mindkettőt árverezik. Mindkét ház százszázalékos tulajdonosa a volt férj, Krisztina adóstárs. A volt férjnek nincsen bejelentett munkahelye, sem a részleteket, sem a gyerektartást nem fizette. 

Május 5-ig lehetett licitálni a házra (házakra), a kikiáltási ár 7,5 millió forint volt. Ezt az összeget hárman is le akarták tenni, de mindhárman kicsúsztak az időből,

„most éppen áll a bál, mert azt állítják, hogy határidőn belül voltak, holott nem”

– mondja az anyuka. 

A család így egy hónap haladékot kapott.

Az édesanya levelet írt Orbán Viktornak, a válaszban ez állt:

„Köszönjük, hogy segítségkérő levelével megkereste Orbán Viktor miniszterelnök urat, amelyre megbízásából a Levelezési Osztály válaszol. Őszinte megértéssel és együttérzéssel olvastuk sorait, melyekben egyéni élethelyzetét osztotta meg velünk”

– írták.

Ezután felhívták az édesanya figyelmét arra, hogy a vonatkozó „kormányrendelet értelmében Miniszterelnök úr valamennyi egyedi, szakmai, szakigazgatási és hatósági kérdésben az illetékes szervek, illetve szakminisztériumok álláspontjára támaszkodik, így az egyéni megkeresések és igények tekintetében elbírálási-, beavatkozási lehetőséggel sajnos nem rendelkezik.”

Ha segítene a családnak, ide tud pénzt utalni: Fazekas-Simon Krisztina, 65900114-05003871, a közleménybe írja be, hogy „adomány”.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Ha 10 millió ft vissza nem térítendő hitelt tudnak adni annak a családnak, amelyik majd szül 3 gyereket, akkor miért nem tudnak annak is adni amelyik már most háromszorosan túlteljesítette, és a lakhatásuk és a család léte van veszélyben? Vagy legalább a tartozást kifizethetnék. Ez az 0rbán nem ember, ez egy undorító féreg. 01G!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Egyébként is aljas volt a levél mert mit írtak ,,kitartás,, vajon kinek volt a köszöntésébe a nyilasoknak !!!
kamazuka
Ezek a gyermekek egyszer felnőnek majd,és az a kép marad meg bennük,hogy az ország,melyben élnek és annak veszetése szarban hagyta őket,és nyomorba taszította.
Yoda69
O1G! Szólj a vejednek a nemzethy vejkonak hogy az osszelopkodott 35 milliardbol adjon egy kis alamizsnat a rászoruló családnak. Bar lehet hogy azok él sem fogadnák az olyan tettves patkanyoktol amik ti vagytok.
kokopelli
@Yoda69: Amit a Zorbán a lóvéval csinál,az az etnikumának egy régi szokása! Kissrác koromban
káromkodtak a szüleim,hogy a kissé tovább a "hívóban maradt család",fizetéskor mindenkit meg
akart hívni a csehóban,de a hónap közepétől a samotot akarták kienni a kályhából!Mint Orbán a dél-
amerikaiak betelepítésénél! Ő már a ravasz megoldást alkalmazza! A közpénzen játsza a "cigány-
bárót",amikor kijelenti,hogy senkit nem hagy (a ß@rospelenka kivételével) az árokszélen! Még a dél-
amerikai árokszéleken sem! Mire esküdőtt ő?... 12-re délben.?
Már a nyugati TV-k is parodizálják a "vejkó" LED-es sumákját és a "Kumpel" Lölö nagyvonalúságát!
Yoda69
@kokopelli: Az a durva hogy a nyugatiak parodiat csinalnak belole mi meg szivunk es szenvedunk.
Mary
Még szeretnék ehhez a témához hozzászólni: a fideszesek helyeslik, hogy ne segítsünk bajba jutott honfitársainkon. Azt mondják, hogy ingyenélőket nem tartunk el. Akkor hozzájuk lenne egy kérdésem: amikor a nagy vezéretek brasiliai templomokra, határtúli stadionokra, kínai kórházakra ad milliárdokat, akkor miért nem háborogtok? Ők mennyivel tettek többet az országért? Talán a 9 gyerekes anyuka is adózott (más nem az áfával hozzájárul a közös kasszához) és a gyerekei fel fognak nőni, akik majd a magyar társadalom dolgozói lesznek. Légyszi adjatok választ erre!! Mennyivel érdemel többet egy brasil templom mint a saját honfitársunk!!! lehet érvelni Pegero!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.