ovábbra is Csányi Sándor a leggazdagabb magyar – derül ki a napi.hu frissen megjelent kiadványából. Legtehetősebb honfitársunk vagyona 40 millióval gyarapodott tavaly óta, most éppen 360 milliárd forintnál jár. Ezzel egyszersmind eldőlt, hogy – bizonyos hírekkel ellentétben – még mindig nem Mészáros Lőrinc, a Vál-völgyi üzleti parafenomén az első helyezett, ő ugyanis a napi.hu szerint még mindig csak a második. A gázszerelőből lett üzletember vagyonát 296 milliárdra becsülik, ami azt jelenti, hogy Isten és Orbán Viktor segedelmével már ő is dollármilliárdos.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A gázszerelőből lett üzletember vagyonát 296 milliárdra becsülik, ami azt jelenti, hogy Isten és Orbán Viktor segedelmével már ő is dollármilliárdos.

Istent hagyjuk ki, neki ehhez semmi köze. Kizárólag a vezír segítségével lett milliárdos.
Commenter
@Dr plágium: szerintem is, Istent (minden felsőbbrendű állítólagos hatalmat) és a sorsot hagyjuk ki ebből. Ez nem a fél analfabéta ML isteni szerencséje hanem orbán kizárólagos akarata akinek Simicska után kellett egy új(abb) stróman. Simicskának ML-el ellentétben legalább esze volt, de megbuktatni ő sem tudta orbánt, kérdés mennyire akarta valóában, hiszen vele bukott volna ő is- ha valóban igazságügyi és politikai elszámoltatás is történt volna az országgyűlési választásokat követően...ugye azt senki nem hiszi el hogy az a 296 milliárd valójában Mészáros vagyona, hiszen az igazából az orbán-klán vagyona. A 32 éves nemzet veje sem meglepő Mészáros után a maga 32 helyével...korrupt és csaló ő is.
Dr plágium
@Commenter: Tudod van gázszerelő barátunk akinek saját vállalkozása van, de 15 év alatt sem jutott el odáig hogy milliókat keressen havonta, pedig nagyon szorgalmas.
Commenter
@Dr plágium: Nagyon sok olyan ML-nél sokkal több és jobb szakmunkás van aki még a töredékét sem fogja becsületes munkával! összekeresni annak mint amennyit ML és népes családja...ez van. Ezek a szakemberek nyilván nem ov gyerekkori barátai, ez súlyos hiba, az meg még inkább, hogy a szakértelem is csak egy "ócska, bolsevista trükk"... :(
vacsi
@Commenter: "a szakértelem is csak egy "ócska, bolsevista trükk"... " - ez nagyon tetszik! És nagyon találó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.