A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója úgy véli, az európai embereket foglalkoztató legnagyobb kérdés a migráció, ezért az európai parlamenti (EP-) választáson Európa fontos döntést hoz.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában azt mondta, a bevándorláspárti erők legalizálni szeretnék a migrációt migránsvízummal, névtelen bankkártyákkal és állandó migrációs útvonalak nyitásával.

A május 26-ig választáson az európai polgárok arról dönthetnek, hogy ezt az "elhibázott" migrációs politikát szeretnék folytatni vagy változtatni akarnak rajta.

A téves döntés visszafordíthatatlan változásokat hozhat Európa jövőjében

- emelte ki.

Hozzátette,

Kelet-Európában az a kérdés, hogy megvédhetőek-e az országok, Nyugat-Európában viszont az, hogyan lehet együtt élni a migrációval, ott ugyanis a lakosság 10-20 százaléka muszlim.

Európa biztonságát veszélyeztetik a volt Iszlám Állam területéről hazatérni akaró, a harcokban részt vevő nyugat-európai állampolgárok is. Koszovó és Bosznia már megnyitotta előttük a határt, más országok még nem hoztak döntést – ismertette.

Bakondi György a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában közölte,

az európai lakosoknak szimpatikus Orbán Viktor miniszterelnök politikája, és ebbe az irányba képzelik el a jövőt.

Kitért arra is: a migráció folytatódik, Görögországban, Macedóniában és Boszniában is nőtt az érkező bevándorlók száma.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Vakondi te már menthetetlen vagy IDIÓTA, az európai emberek pont leszarják a csutitetű hadválását, legfeljebb a suskával kellően kitömött ,,határontúliak,, veszik figyelembe a nyavalygásait !!!
tudode
Na jól van!
.
Bokondi miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója ma is ELREBEGTE komárnói ősemberként 997 szer a kötelező, leegyszerűsített mantrát, mely szerint
.
""""Az ellenzék véleményére oda kell figyelni, de nem az ő álláspontjukat kell képviselni. A mi értelmezésünk az, hogy a következő évtized kérdése a bevándorlás. Az az erkölcsi kötelesség, hogy erről beszéljünk. Ahhoz, hogy minden házba eljusson, hogy csata zajlik Európában, visszafordíthatatlan dolog lesz, ha a bevándorlás megtörténik, akkor azt százszor, és ha kell, ezerszer is el kell mondani.
.
Ez egy monotóniatűrő képességet igényel, de így kell csinálni. Hogy meggyőzzük az embereket, hogy azt tekintsék a legfontosabb kérdésnek, amit mi is."""
---------------------------
.
Aki büszke arra, hogy tudományosan nem oda, IDE BUDA
.
---- A magyar jelenről szól a Putyin születésnapján meggyilkolt újságírónő orosz múltról írt könyve?
.
24.hu/kulfold/2019/01/17/anna-politkovszkaja-orosz-naplo-hibrid-rezsim-orban-putyin/
.
--- Harari: A legkorruptabb politikusok a leghangosabb idegengyűlölők
.
24.hu/belfold/2019/05/09/harari-orban-nacionalizmus-interju/
.
Különben összekeveri a szezont a fazonjával, mivel az ILLEGÁLIS MIGRÁCIÓ mindig is tiltott gyümölcs volt/lesz minden tagországban, csak hát az EMBERIESSÉG még csak a ZSUDI CSATÁR szótárában létezik, a valóSEGGBEN aki hoz lóvét, az gyühet!.
Nessy
Bakondi NERtárs mai üzenete a világnak, és a híveknek! Egyébként az európai lakosokkal is "konzultáltatok"? Vagy az óbudai javasasszony olvasta ki a kristálygömbből?
Jozefina
Ha nézne nyugati tv vitákat az EU választásról és benne orbán politikájáról, akkor talán nem hazudna!!!
solidedge
Európa többsége azt se tudja ki az az Orbán. Magyarországon is a többségnek tele van a t...e vele.
solidedge
A megalomániás Orbánnak a nagy vágya hogy Európa vezetője legyen.De nagy az esélye arra hogy csak Felcsút bolondja lesz.
bencemacska
@Shikari: Annyira meghízik???
Már most is nagyon gusztustalan, rossz ránézni!!!
RonaGyuri
te szerencsétlen barom mi közöd neked az európai polgárokhoz??? sem európai sem polgár nem vagy csak egy fityeszes barom! =))
kokopelli
@papa.49: ...ha tudná a "Boktondi et",hogy nyugatabbra,hány heti szatíra sorozatoban szerepelt
az Orbán!Azt mondják,hogy minden politikus alkalmas egy példára,akár még egy "elrettentőre" is!
A nagy "européjert" egyszerűen nem jegyzik!A szatírákból is lassan eltünik,mert unalmas lett a csó-
rika!A lengyelekkel és a csehekkel többet foglalkoznak,de normális politikai nívón! A gazdasági kap-
csolatok sem érdeklik a "népet" ill.!
csak úgy....
"az európai lakosoknak " csöppet sem szimpatikus,hogy az orbán család és a haveri kör az ö pénzükböl rohamosan gazdagodik! ez a megvédünk és harcolunk a migráció ellen csak egy duma egy álca, egy hazúgság hiszen nagy titokban,ök maguk telepítgetnek orbanisztánba ezer szám gyütmenteket.
colibri
Ez a bakondi tata hogy tud élni ennyire szaros nyelvvel a szájában? Gusztustalan ez a sok orbán-s...nyaló, hogy semmi értelmes saját gondulatuk nincs.
Aki Én
@Shikari: Valóban úgy hízik, hogy lassan könnyebb lesz átugrani a 160 centijét, mint megkerülni.
Ettől függetlenül az európai polgárok köszönik, de pont leszarják orbán rablópolitikáját. Azért morcosak is, mert látják, hogy az ő pénzüket is hazahordja. Mert ők nem azért fizetnek ám adót (mondjuk kevesebbet mint mi), hogy egy tolvaj lenyúlja. Ők Magyarország fejlődésére adják azt.
Max annak szimpatikus orbán hazug, szemfényvesztő, megtévesztő politikája, aki valóban csak azt nézi mit mond.
Meg nektek, bolseviktípusú hazaárulóknak :)
csak úgy....
@Shikari: ne légy agresszív tibim, te (állítólag) kultúr ember! ;)
Eladott Ország
Hogy egyetlen kurva kibeb*szott nap nem múlhat el anélkül, hogy a feneketlen korrupciótól felpúposodott szőnyeg alól ne ömöljön bele sápadt, unott arcunkba az éppen aznapra jutó random görénység, olyan nem lehet. Először is azt kell elhelyezni a fejünkben, hogy ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát. Nem, a migránsok nem vehetik el a magyar emberek és főleg a szakemberek munkáját, azt csak Bakondi Györgyök fiai vehetik el, azért kell egyik autóból a másikba ülni és néhány centis hóban megfagyni, szerencsétlen pitiáner bűnözőket hónapokig hajszolni, egy három utcás zsákfaluban eltévedni terrorelhárításügyileg, mert mindenütt szakemberek helyett lojális semmihez nemértők ülnek. A vízellátás annyira marginális kérdés, hogy azt nyugodtan rá lehet bízni egy pénzügyi közmunkásra, a megbízhatóság a lényeg, ki nem szarja le a hozzáértést? Szóval a ifjabb és idősebb Bakondi (csak ők ketten) havi közel 2,5 millióba fájnak ennek az országnak, és ha Patrik ugyanolyan értelmes, mint az apja, remélhetőleg egységnyi idő alatt szétbassza, lerohasztja a (ÉRV) vízműveket.
bencemacska
@Shikari: ma, 11:29
Én az "elegáns" öltönyében RÁNÉZNI undorodom, Olyan állapotban nem láttam - nem is akarom - mint te sejteted a bennfentességedet!!!
dr. prédikátor
@Shikari: ma 11.29 re. Azé mert a tiedet kurom ma már harmadszor, hallanád hogy nyerít örömében, mint egy sárló kanca!!!
csak úgy....
@Shikari: "Hamarosan Orbán megkerülhetetlen lesz az Eu-ban! Szerencsés a magyar nép, hogy ilyen vezetője van! "
fogadok,hogy ez egy prémium mondat ! :) dobd be magad, választások után már úgy sem lesz rád szükség...
Eladott Ország
@EladottOrszág: ma 10:27; Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Nagy kár, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te rohadt szarházi faszszopó fideszes gerinctelen patkány!
dr. prédikátor
@Shikari: Szopós cerkóf, cumigép , töröld le a szádról a szart meg a gecit. Homo buzikusz!!!
bencemacska
"Kelet-Európában az a kérdés, hogy megvédhetőek-e az országok, Nyugat-Európában viszont az, hogyan lehet együtt élni a migrációval,"
Hogy Magyarországot pusztítja az EMIGRÁCIÓ, azt elhiszem. De mit tesz ellene a gazdaállatod azt nem tudom!
Nyugat-Európáról is elhiszem, hogy nem örülnek a keletről jövő valamennyi IMMIGRÁNSNAK! Nem mindenki szívesen látott vendég ott sem.
Csak az a különbség, hogy nem mindenütt a ME dönti el, hogy ki a "JÓ" migráns, és melyik menekültet kell kitoloncolni, hanem van beleszólása a társadalomnak is!
Aki Én
@Shikari: 11:51 Na, ezért tartunk hazaárulónak titeket propagandistákat.
csak úgy....
@Shikari: tibi! abban biztos lehetsz,hogy egy nyugati országban ,a géniuszod már rács mögött lenne...
Jozefina
Est Seehofer mondta (német belügyminiszter, mellesleg orbán barátja):
"A német szövetségi kormány egyértelműen elkötelezi magát az Európai Unión (EU) kívülről származó képzett munkavállalók bevándorlása mellett - mondta Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter csütörtökön a szövetségi parlamentben (Bundestag)."
"Hangsúlyozta: a kormány "nagyon fontos politikai célja", hogy erősítse a legális migrációt, és visszaszorítsa az illegális migrációt. A migrációs politikát két alapelv, az emberségesség és a rend követelményének megfelelően kell formálni, és szét kell választani egymástól a menekültügyi és a munkavállalási célú bevándorlást."
Hát ezt nem képes a féleszű magyar felfogni!!!
Madácsi Pali
A többiek, akiknek nem az, meg bantu négerek? De megnyugodhatunk, ez az álszakértő már nem fog meghülyülni, mert már...
justhpeter
@Shikari: "Hamarosan Orbán megkerülhetetlen lesz az Eu-ban!"
Szerintem is. Inkább átugorják. Juncker már nem úgy fogja szólítani, hogy "Hello Diktátor", hanem úgy hogy "Helló Röfi".
Elvégre valamit a vén piásnak is kell tanulnia.
Aki Én
@Jozefina: Nem akarja. Ha orbán az eddiginek szöges ellentété nyomná holnaptól, a szekta zökkenőmentesen átállna, és mondaná utána. Itt nincsenek észérvek, logika, realitás. Itt egy szeretett vezető van, akit a személyiségzavaros, önállóan gondolkodni képtelen, hülyítésre alkalmas szektája vakon követ. Az irány totál mindegy, csak mutassák, hogy merre. Ha oda-vissza, az sem gond. Ezek buta ember. Okos, gondolkodni képes értelmes emberrel ezt nem lehet megtenni.
csak úgy....
@Aki Én: Már megint nagyon igazad vagyon!
tulipan
Mi van te sötét, ódúló vakondok?? Láthatóan alaposan megfizetnek ezért a rengeteg propagandakénk elénk okádott a makogásodért!!!
Yoda69
Nyugat Europaban a lakossag 20%-a muszlim? Na ne! Ez mar megint egy orbitalis nagy hazugsag amit a birkaknak talaltak.
Ez azt jelentene hogy Ny.Europaban kb 60-70 millio muszlim elne.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:33
Teljesen igazad van,hiszen rövidesen,olyan kövér lesz,hogy könnyebb lesz átugrani,mint megkerülni.
kokopelli
Igaza van az "Oktondinak!.."..az európai lakósoknak szimpatikus a csuti politikája!"
Én beszéltem mind a hárommal,mert ezen a héten elhozták a haverjukat is", és különben
"..három a nyugati igazság "!...sajnos három ampulla "Löwenbräu"-omba került,de a 2.
Runde után már a Gyurcsányt is akzeptálták! ...hajrá európa...már nem vagy egyedül! (;-))
advocat
És ezt mondta Franz Müller és Jacques Didier is, stb.? Mármint európai? Ki kérdezte ki őket?
desir62
bolndi akkor ebbe beletartozik a családod is? "lakosság 10-20 százaléka muszlim."
human
Mit fogunk csinálni több százmillió európaival aki ide akar majd költözni a jólétbe. Te jó ég. Bele sem merek gondolni.
namihami
Gondolom, hogy körbejárt és mindenkit mrgkérdezett. Különben hogy a francba lehet ebben ennyire biztos?
namihami
@human: Nem baj, ha szűken leszünk. Lényeg, hogy fizessenek.
Mire kicsi lesz az ország, addigra a Viktorék fognak tőlük annyi letelepedési pénzt beszedni, hogy abból telik majd egy új, nagyobb helyre történő letelepedésükre. A baráti azsiai országok és vezetőik tárt karokkal várják. Vagy a karibi térség...
Mi meg? Hát kérem, sok jó ember kis helyen is elfér. Nem???
kokopelli
@namihami: " csak papíron kaphatta a csóri Oktondi Bakondi az ukászt!Esetleg a neten,vagy telefonon,
mert "life" ő is elröhögte volna magát!
tothjani
Az Európai emberek szeretik a kisállatokat és a patkányokat is.
O1G
simmering73
Ez a Prpopeller tisztára Ludas Matyi lett. Dőlök a röhögéstől ennyi vicces hír hallatán.
simmering73
Shikarinak meg nem ártana egy alapos pszichiátriai kivizsgálás. Mentálisan ko az ürge.
Hofipisti
Bakondi - migránsügyi főtanácsadó - bukott határőrtiszt, bukott ügyvéd - szíveskedjen engem a lakcím-kártyámnak megfelelően európai lakosnak elismerni, annak ellenére, hogy Repülős Viki politikáját egyáltalán nem tudom támogatni. Ha valaki pár hét leforgása után épp az ellenkezőjét nyilatkozza, mint korábban (pl. Weber jelölti értékelése), akinek politikája gyakorlatilag nem áll másból, mint a migránsozás, most már Soros kicsit lemaradt, az intézményes habonyi módszerrel gyűlöletkeltés "saját népe" körében - hogy a mérhetetlen lopásról ne is beszéljek, az a politika számomra nem tud szimpatikus lenni.
volvós
Vén b.zi !! Ne sz.pjál már ennyit a viktorkánál, mert elapad...
Hogy megnyugodj, te barom, az országban nincs 1 ( egy ) migráns sem---
babp1982
@csak úgy...: nyugati országban??? Romániában már biztos hajolgatna a szappanért!-:))))
volvós
@durbincs: Takarodj a qrwanyádba te köcsög !!!
volvós
@durbincs:Takarodj a qrwanyádba te köcsög !!!
csak úgy....
@durbincs: használt és ütödött @durbincs bontásra ! ingyen elvihetö !
Clavigo
Heti barom...Vakondi,... Vazzze,,egyszer egy héten felröffen ez az ökör,,,( tanácsot ad ) havi,,cirka 1_1.5 millióért... Taps-ovésön,,,,
babp1982
@durbincs: bocsáss meg nekem, ploesti román fegeneràltakkal nem állok szóbe ezt az egy esetet kivéve-:)))
babp1982
Érti valaki,hogy ez a degenerált ploesti román cigány mit akar mondani? (Durbincs)
Borsodi
Akkor elég sokan lehetünk nem európaiak mert nem kérünk Orbán politikájából.
csipetke
Bakondi már megint háttal ül a mozinak.A gazdáját az európai emberek csak egy szarkeverő diktátornak látják,csakúgy,mint mi.
tulipan
@durbincs: Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot ,moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ?
kapcsolat.hu/sites/default/files/blogszemle/zabszem.jpg
tulipan
@durbincs: Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot ,moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ?
kapcsolat.hu/sites/default/files/blogszemle/zabszem.jpg
volvós
@durbincs: Takarodj a qrwanyádba te köcsög !!!
volvós
@durbincs: Takarodj a qrwanyádba te köcsög !!!
tulipan
@Shikari: Móricka! Te szerencsétlen a gyógyterápiával már végezetél ? mert úgy néz ki semmi nem változott ? Na idesüss, de, jól figyelj! Bárhogyan is erőlködsz Pintyőke! Orbán Vitya csak akkor lehet megkerülhetetlen az Eu-ban, ha Putyin és a dicsőséges orosz csapatok, ismét Magyarországon fognak állomásozni!!
kokopelli
@tulipan:...elég sok haverom,ismerősöm,kollégám van nyugaton akik azt sem tudják,hogy
él egy ember Európában,akit Orbán Viktornak hívnak! Honnan tudnák azt,hogy valamire hatása-
is lehetne! Elég nekik annyi,hogy félfüllel hallják,hogy valaki szívózik a "mádzsároknál",de hogy
mi a farokért,az már mellékes! A család jól van,a "Geld" stimmel,mindenki egészséges,és minden
napra időjárás várható,a többi meg elsuhan a tomporuk mellett!..."Mir san Mir!...(;-))
tulipan
@Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a repedtagyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hisz másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ?nemde, te kretén ördögfajza @Durbincs: , a szerényképességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ?

www.google.com/search?tbm=isch&q=m%C3%A9mgy%C3%A1r&chips=q:m%C3%A9mgy%C3%A1r,online_chips:orb%C3%A1n+viktor,online_chips:legviccesebb+m%C3%A9meket&sa=X&ved=0ahUKEwji7#imgdii=m6cwVbE6t2msoM:&imgrc=mJ1tkstLA-o8rM:
tulipan
@durbincs: @Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a repedtagyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hisz másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ?nemde, te kretén ördögfajza @Durbincs: , a szerényképességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ?

www.google.com/search?tbm=isch&q=m%C3%A9mgy%C3%A1r&chips=q:m%C3%A9mgy%C3%A1r,online_chips:orb%C3%A1n+viktor,online_chips:legviccesebb+m%C3%A9meket&sa=X&ved=0ahUKEwji7#imgdii=m6cwVbE6t2msoM:&imgrc=mJ1tkstLA-o8rM:
kokopelli
@durbincs: téged te kis homo a "Marok Marcsa" strapál le,ha anyád foglalt? (;-)))))))))))))))))))))))))))
tulipan
@durbincs: Ejnye te @Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a repedtagyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hiszen másnapra, úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , az a borzalmasan szerény képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett?? Te szörnyeteg, előkapart patkány-zombi 2db tavalyi avas dioért itt vizitálsz? Na meg persze, több ezernyi Euróért? Te szörny, rettenet alul-iskolázott ? Ezért hát, pedofilként szegény Marxot habzsolod ? S persze, Engels is megy ? Ballonkabátos agybeteg?
tulipan
@durbincs: Ejnye te @Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a repedtagyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hisz másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , az a borzalmasan szerény képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett?? Te szörnyeteg, előkapart patkány-zombi 2db tavalyi avas dioért itt vizitálsz? Na meg persze, több ezernyi Euróért? Te szörny, rettenet alul-iskolázott ? Ezért hát, pedofilként szegény Marxot habzsolod ? S persze, Engels is megy ? Ballonkabátos agybeteg?
csak úgy....
@durbincs: : csoda ha nem láthatod ,csak fölügyelet mellett a kismukit?
tulipan
@durbincs: Ejnye te @Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a megrepedt agyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hiszen másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , az a borzalmasan szerény képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett?? Te szörnyeteg, előkapart patkány-zombi 2db tavalyi avas dioért itt vizitálsz? Na meg persze, több ezernyi Euróért? Te szörny, rettenet alul-iskolázott ? Ezért hát, pedofilként szegény Marxot habzsolod ? S persze, Engels is megy ? Ballonkabátos agybeteg? Te szaros disznó!: húzzá mán haza, a veremkecodba, te orbitál iszákos 1 rettenet ? otthon még persze ráhúzol ? s a csillehúzó bányalovak vizeletét is megvedeled ? hát merre tart ez.. a rottyant kis világod ? monitorozzá mán te,féreg buta ember ? már térdig aláztak ? Még mindig nem elég : Te Nyüves Herélt ? n3121
csak úgy....
@durbincs: OK! vizsgát letetted! mától kezdve ,akár a viktor testöre is lehetsz csak ne tartsd mindíg a nyelved a seggibe...
még rá ülne,arra az okos fejedre...
papa.49
@csak úgy...: Az már a ,,,langyos szarnál,, van ))))))))))))))))))))))))))))
tulipan
@durbincs: Ejnye te @Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a megrepedt agyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hiszen másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , az a borzalmasan szerény képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett?? Te szörnyeteg, előkapart patkány-zombi 2db tavalyi avas dioért itt vizitálsz? Na meg persze, több ezernyi Euróért? Te szörny, rettenet alul-iskolázott ? Ezért hát, pedofilként szegény Marxot habzsolod ? S persze, Engels is megy ? Ballonkabátos agybeteg? Te szaros disznó!: húzzá mán haza, a veremkecodba, te orbitál iszákos 1 rettenet ? otthon még persze ráhúzol ? s a csillehúzó bányalovak vizeletét is megvedeled ? hát merre tart ez.. a rottyant kis világod ? monitorozzá mán te,féreg buta ember ? már térdig aláztak ? Még mindig nem elég : Te Nyüves Herélt ? n3121
Vigyázz! El leszel foglalva, mert jön ám a Gazda!!!
www.google.com/search?tbm=isch&q=mémgyár&chips=q:mémgyár,online_chips:orbán+viktor,online_chips:legviccesebb+mémeket&sa=X&ved=0ahUKEwji7
volvós
@durbincs: Takarodj a román szőröstalpú qrwanyádba te köcsög !!!
volvós
@durbincs: Takarodj a román szőröstalpú qrwanyádba te köcsög !!!
csak úgy....
@durbincs: OK! vizsgát letetted! mától kezdve ,akár a viktor testöre is lehetsz csak ne tartsd mindíg a nyelved a seggibe...
még rá ülne,arra az okos fejedre...
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló, mocskos szaros pofájú Félfarok, onnan a a sötét romány Ploestiben levő denevérszaros ammónia-pisszagú bányakecódból? Miket hadoválsz itt ossze? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot ,moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? ennyi telik a 30IQ-szétrepedt agyadból ? mümáyer S münyagspojleres ? Te kretén, hangya-atléta ? há' monitorozzá mán, te buta szörnyeteg ? már térdig aláztak ? Még mindig nem volt elé?Nyüves, golyótlan Herélt ? n3127
advocat
Ezért a pénzért tán' még nekem is. Igaz ? És ezért tanult Moszkvában. Mert határőrként nyilván ott is képezték. Most meg viszi a hírt...
tulipan
NYÍLTAT tán nem de rejtett erőszakot, azt nagyon is!!! Azaz a neki nem-tetsző embereket ORGÁNUMOKAT, kiszorítatja mindenhonnan, akkor aztán az, vagy távozzon az országból, vagy éljen, ahogy képes!!!
hirklikk.hu/kozelet/orban-meg-nem-alkalmaz-erszakot/350276
kokopelli
@volvós: @tulipan: @csak úgy: @babp1982: @dr. prédikátor es a többiek:
..meg én is ritkán! Minek is válaszolunk ennek a degeneráltat játszó Fidesz-köcsögnek,aki (ami)
megpróbálja a jogos kritikákat a baromságaival zavarni 24-órás műszakban, talán nem is egyedül?
Mindezek ellenére éljen és virágozzon a kormány által biztosított demokrati-"kuss" nyilvánosság
"szencsége"! (;-()
RonaGyuri
Bakondi és Európa??? Pályafutását politikai tisztként a Kossuth Lajos Katonai Főiskolán kezdte,
babp1982
@kokopelli: én csak egyszer szóltam a debilnek mert nem sülyedek le az ő szintjére ! Egyébként is teljesen érthetetlen amit ide okád, de szerintem ez a Ploesti román csotány sem érti mit ír-:)))
tulipan
@kokopelli: Igazad van! Éljen, amíg lehet!!! :)
evacica
@RonaGyuri: A Fagylaltozás magas iskoláját gyakorolja ez a gerinc ferdült senki! A nyelve maradt, csak a fenekek változtak, pláne ha az kifizető!
kokopelli
@tulipan: nagy ritkán én sem tudom magam visszatarani,de az valószínűleg egy reflex,
mint a kutyaszar (és egy fideszes) elkerülése is az a "tiprantyún"!...azaz a járdán! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.