Az MSZP meghívására jövő héten szombaton Frans Timmermans, az Európai Szocialisták csúcsjelöltje Budapestre jön és részt vesz a párt kongresszusán – jelentette be Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti (EP-)képviselő pénteken Budapesten.

Ujhelyi István beszámolt arról is, hogy

a szocialisták európai csúcsjelöltje arra készül, hogy az Euronews hírcsatorna meghívására televíziós politikai vitán vegyen részt Orbán Viktorral.

Mint mondta, Timmermans nem az a politikus, aki megkerülné a konfliktusokat, ezért pénteken délelőtt úgy döntött, hogy beleáll abba a politikai vitába, amit Európa legnagyobb hírcsatornája, a Euronews kezdeményezett közte és Orbán Viktor között.

Timmermans az MSZP képviselőit kérte fel, hogy tájékoztassák a döntéséről a magyar közvéleményt – tette hozzá Ujhelyi István, felszólítva a magyar miniszterelnököt, hogy fogadja el a felkérést.

Timmermans Orbán Viktorral akar vitázni – videó

Frans Timmermans, az Európai Szocialisták Pártjának (PES) listavezetője az európai parlamenti választásokra az Unió helyzete című firenzei konferencián 2019. május 2-án. Fotó: MTI/EPA/ANSA/Claudio Giovannini

Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján arra a kérdésre, hogy mikor lenne a vita, azt felelte, hogy Frans Timmermans az MSZP meghívására jövő hét szombaton érkezik Budapestre, hogy részt vegyen a párt kongresszusán.

Ha a magyar kormányfő komolyan gondolja, hogy vannak érvei, akkor aznap, vagyis május 18-án délelőtt az Euronews szerkesztőségében leülhetnek egymással vitázni

- közölte.

Ujhelyi István azt mondta, Európa egyik legfontosabb kérdése, hogy milyen irányba indul el az EU a következő hetekben.

A kontinens előtt két út áll: az egyik azoké az "Európa-ellenes, populista erőké, nacionalistáké és újfasisztáké", akik egy olyan tömörülésbe igyekeznek, aminek "egyik zászlóvivője Orbán Viktor (...) lesz a következő években", a másik pedig a Frans Timmermans és az európai szocialisták által kijelölt szociális Európa víziója – hangoztatta az EP-képviselő.

Forrás: MTI, 24.hu

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
"Európa-ellenes, populista erőké, nacionalistáké és újfasisztáké"
vagyis aki nem egy európai egyesült lószart akar arra ezt a jelzőt használja majd a Timmermans is ?
...ezek már az anyatejjel magukba szívták e nevezgető jelzőket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: Dehogy falom Fanti, de tudod Engels bácsival több máig használatos alapgondolatot vetettek papírra. De ne menjünk bele ebbe a műveltségi vetélkedőbe, mert elvetélkednél szopi fantika
durbincs
@SystemError: Pedofilként Marxot falja ? S Engels is megy ? Ballonkabitos ?
tulipan
@durbincs: Ejnye te @Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a repedtagyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hisz másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , az a borzalmasan szerény képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett?? Te szörnyeteg, előkapart patkány-zombi 2db tavalyi avas dioért itt vizitálsz? Na meg persze, több ezernyi Euróért? Te szörny, rettenet alul-iskolázott ? Ezért hát, pedofilként szegény Marxot habzsolod ? S persze, Engels is megy ? Ballonkabátos agybeteg?
durbincs
@tulipan: @csak húgy...: vizeletes magát most mickelik ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó
munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? Tulipánynak van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vette a bányát ?
ezért itt az a sok Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap ,visszamenöleg ,s évekre ?
S belegondolt ebbe @tulipan: @csak húgy...: vizeletes ?
s nincs közelbe semmi Robinson ,ki majd megmentse ? " S lecsapá a fejét-megették a kimetszett szivét,"
tulipan
@durbincs: durbincs: Ejnye te @Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a repedtagyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hisz másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , az a borzalmasan szerény képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett?? Te szörnyeteg, előkapart patkány-zombi 2db tavalyi avas dioért itt vizitálsz? Na meg persze, több ezernyi Euróért? Te szörny, rettenet alul-iskolázott ? Ezért hát, pedofilként szegény Marxot habzsolod ? S persze, Engels is megy ? Ballonkabátos agybeteg? Te szaros disznó vagyis csak 1 réérő kazánfütő? esetleg egy csepegő vizeletvirtuóz ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.