A békés és demokratikus Európát említette a Munkáspárt fő célkitűzésének hétfői budapesti kampánynyitójukon Thürmer Gyula elnök, aki az illegális bevándorlás megállítását, a nemzeti önállóság védelmét és a nemzetek Európájának megteremtését ígérte.

A kommunistáknak is van véleménye az EP-választásról – háború felé rohanunk

A Munkáspártot az egyetlen baloldali nemzeti ellenzéki pártnak nevezve arról beszélt: Európa falai omladoznak, új módszerekre, új megközelítésekre, programokra van szükség, pártja ezért lép saját alternatívát kínálva a választók elé.

Mi olyan Európát, olyan Európai Uniót akarunk, ami a mi érdekeinket szolgálja – jelentette ki, hangsúlyozva, "a Demokratikus Koalíciótól és más liberális erőktől" eltérően elutasítják az európai egyesült államok gondolatát, akárcsak az illegális bevándorlást.

Mi azt akarjuk, hogy magyarul beszélhessünk, magyarul élhessünk, magyarul gondolkodhassunk – fogalmazott, hangsúlyozva, hogy ha nem fékezik meg, a bevándorlás következménye lesz a bérek csökkenése.

A béke fontosságáról szólva Thürmer Gyula kijelentette, "Európa rohan a háború, a konfliktusok felé".

Kiemelte: Oroszországgal békében és együttműködésben kell élni.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Ugyanazt mondják, ugyanúgy mint a Fidesz. Mégis nulla támogatottság. Hogy lehet ez? Elhiszik ha Orbán mondja? Érthetetlen!
Horizont
Gyula hiába pofázol szarik rátok mindenki.
1magyar
Na még ez a párt aki Mo-ért gondolkodik. Nem önként, dalolva adja el az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.