A hétvégén kis híján összeomlott a sürgősségi ellátás Budapesten. A Fidesz most megmondta: minden rendben, nincs válság. 

Összeomlik az egészségügy, de Fidesz szerint nincs válság – azért gyurcsányoztak egy rendeset

Azok után hogy a Honvédkórház lemondta ügyeletét a teljes hétvégére, a négy fővárosi sürgősségi kórház közül további kettő, előbb a Dél-Pesti Centrum Kórház Merényi úton működő traumatológiája majd a Szent János kórház is jelezte, hogy nem fogad beteget.

Erre reagálva a Demokratikus Koalíció sajtótájékoztatót tartott, és Molnár Csaba ügyvezető alelnök arról beszélt, hogy 2008-hoz képest ma már az albán és a macedón egészségügy is körözi a magyart. Szerinte úgynevezett európai egészségügyi minimumot, annak érdekében, hogy az EU állampolgárai egyforma ellátásban részesüljenek. Molnár odáig ment, hogy az Orbán-kormány szándékosan teszi tönkre a magyar egészségügyet.

A Fidesz erre reagálva már koradélután közleményt adott ki, amiben elmondták, hogy Gyurcsány. A kilenc éve kormányzó nagyobbik kormánypárt szerint ha Gyurcsányékon múlna, akkor tényleg válság lenne az egészségügyben, hiszen kormányzásuk alatt mindig csak elvettek az egészségügytől. A bevándorláspárti, kórházellenes DK-val szemben a kormány 2010 óta pótolta a kiszivattyúzott pénzeket, stabilizálta a kórházak működését, építi, felújítja és fejleszti a kórházakat.

„Ha a DK-n és a többi bevándorláspártin múlik, akkor az egészségügy is tényleg válságba kerülne, mert az európai baloldal legalizálni akarja a bevándorlást, amelynek az is a része, hogy egészségügyi ellátást akarnak biztosítani migránsok millióinak” – zárja közleményét a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség.

Forrás: 444.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ezek a másra mutogató nyilatkozatok már több,mint gusztustalanok.Gyurcsány olyan,amilyen,lehet szeretni,és nemszeretni,én se vagyok oda érte,(a felesége komolyabb politikus lesz,mint Gyurcsány),de az ő miniszterelnöksége alatt nem voltak kilométeres várólisták,és rend volt az egészségügyben.Ma szívesen fizetnénk vizitdíjat,ha legalább olyan lenne az egészségügy,mint Gyurcsány alatt.Szégyen,amennyire orbán hagyta teljesen tönkremenni az egészségügyet
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Gyakran egy gyógyszer, egy injekció beadásának elmulasztása (pl. gyógyszerhiány miatt) vagy rossz, esetleg allergiát okozó gyógyszer is elég ahhoz hogy a beteg meghaljon a sürgősségin. Nem egy ilyen eset fordult elő, nem egy kórházban és már rég nem Gyurcsány Ferenc a miniszterelnök és nem Rácz Jenő az egészségügyi miniszter.
Commenter
@simmering73: kásler a magyar emberek sírásója mondta Kórozs Lajos MSZP-s képviselő. Kásler a magyar eü sírásója is, az orbán rezsim pedig Magyarország sírásója. Valahol, valamikor mindazért amit tettek majd felelniük kell. Ha máshol nem, hát a történelem szemétdombján.
rbela
Nincs probléma minimum 3 hónapot kell várni, az egészségügyi ellátásra, többször volt alkalmam megtapasztalni, sőt a feleségem a diabetológiára ez évben már nem kapott időpontot, "de azért nincs probléma"
Eladott Ország
@Commenter: tegnap 18:41; Sajnos, ha ettől a bűnöző tróger fidesz bandától nem szabadulunk meg minél hamarabb, szomorú vége lesz az ország/polgárok szempontjából. Még egy ilyen velejéig rohadt, cinikus banda nem szabadult az országra Szent István óta!
kereső
Ma olvastam a 24-en, hogy az NKM földgázszolgáltatója toborozza az ügyfeleket a CIG biztositó magáegészségügyi biztositójához, amelyben nem régen szerzett résuesedést mészáros egyik cége. / CIG eredetileg járai biztositója volt/.
azzal kampányolnak, hogy az állami eü. milyen rossz- itt meg fillérekért? lehet + eü.szolgáltatást vásárolni. Hogy is szólt a szociális népszavazás szlogenje? " az egészség nem üzlet". Dehogynem-ha orbán és köre érdekelt benne.
Csak azt tudnám, hogy a nemzeti közművek földgázszolgáltatójának mi köze lehet ahhoz, hogy egy biztositót reklámozzon?A cikkből az is kiderült, hogy mészárosné vezette egyik cég közvetitette a kórházak kötelező biztositásának megkötését- természetesen megfelelő jutalékért. /kötelező volt igénybe venni a mészáros cég szolgáltatását???/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.