Két hónap leforgása alatt a várólistákon szereplő páciensek száma közel harmadával csökkent. Bár a folyamat első ránézésre kedvező, a háttérben főként az új szabályok életbe lépése játszik szerepet, melynek másik következményeként az előjegyzési listán szereplők száma ugrott meg. A drasztikus csökkenésnek azonban csak első ránézésre lehet maradéktalanul örülni, minden jel arra utal ugyanis, hogy bár áprilistól új jogszabályok léptek életbe a várólistákra vonatkozóan, ez egyelőre csak a páciensek "átsorolásában" mutatkozik meg. A NEAK honlapján ugyanis nemcsak a várólistákat, hanem az előjegyzési listákat is le lehet kérdezni, az utóbbin szereplők száma pedig a többszörösére emelkedett. Míg korábban összesen 3-4000-en szerepeltek az előjegyzési listákon, jelenleg már több mint 11 ezer pácienst tart nyilván a rendszer

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az egészségüggyel nem ,,KÍVÁN A KONTÁR KURMÁNY FOGLALKOZNI,, tehát átnevezésekkel szétosztja a várólistákat, csupán ennyi a TÖRTÉNET !!!
Amikor egy szemüveg felírásra 3-4 hónapra kapsz időpontot nincs miről beszélni !!!
Aki megteheti elmegy egy magán rendelésre max. két héten belül, már hordhatja az új szemüvegét !!!
EZ SAJÁT TAPASZTALAT !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.