Úgy tűnik, konszenzus alakult ki Brüsszel és a kormány között, maradhat úgy a babaváró támogatás, ahogy eredetileg tervezték.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nincs itt semmi látnivaló eftársak, csak a patkányok lassan háziasítva lesznek. Jó ez nekünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
Szóval a fideSS kénytelen volt beismerni a félrevezető szándékú hazugságát! Most már csak a parancsot kiadónak kellene a kampány költséget befizetni a kasszába, vagy leülni.
Sámannus
Nincs itt semmi látnivaló eftársak, csak a patkányok lassan háziasítva lesznek. Jó ez nekünk.
papa.49
Ezt a közleményt legalább akkora elánnal kellene közzétenni, mint azt mikor a fityfaszok bejelentették a támadást Brüsszelből !!! (likaspista, meg pumpáshalász)
Ugye ez már csak a sokadik oldalon jelenik meg amit senki nem néz már meg !!!
lusta
@Madácsi Pali: Akkor Ön rosszul olvastya a hírt. Az Index derítette mindezt ki a közzétett dokumentumokból. A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk ezt nem ismerte be, csak elsunnyogja.
RonaGyuri
Én tényleg nem értem,

hogy mi van ezen érthetetlen, pedig egy egyértelmű tényfeltáró vallomásról van szó

Mint ismert a babavárás is vita tárgyát képezi ártunk és qurmányunk valamint Brüsszel között. Pontosabban nem maga a babavárás, még csak nem is az ezzel szlogennel hitelesített hazai kampány. Szóval balhé van, vagy nincs?
A helyzet leírására Hont cikke megfogalmazását idézem (a cikk egyébként nem erről szól, csak példaként értékeli): „A hantamédia megírja, hogy Brüsszel megtámadta a babaváró programot. Az Európai Bizottság közleményt ad ki, hogy véletlenül sem tett ilyet, semmi kifogása a babaváró programmal szemben. Ezt követően a kormány nyilvánosságra hozza az Európai Bizottsággal folytatott tárgyalások jegyzőkönyveit, amelyekből fehéren-feketén kiderül, hogy Brüsszelnek semmi kifogása babaváró programmal szemben, ellenben kicsit sokallja a bankok extraprofitját, azt, hogy kockázatvállalás nélkül tesznek szert nyereségre. Majd a hantamédia megírja, hogy háhá, itt a bizonyíték, hogy Brüsszel megtámadta a babaváró programot. ”!
Az az igazság, hogy nem értem mi nem világos? Azok, akik abban a tévhitben ringatták magukat, hogy ez a kampány nem egyike a szokásos pénzlenyúlási akcióknak, most megtudhatták: tévednek! Az a mocsok Brüsszel megkifogásolta a Babaváró program számukra legfontosabb momentumát, hogy a bankoknak többet adtak, hogy többet kaphassanak alkotmányos költséget vissza! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.