Budapest körül már alakul a szokásos dugó, több más úton pedig balesetek miatt haladhat lassabban a forgalom.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M35-ös autópályán, Derecske térségében egy autó a védőkorlátnak ütközött az 58-as km-nél. A 47-es főút felé a járművek csak a leálló sávon haladhatnak.

- Tatabányán az 1-es számú főút 48-as km szelvényében, kigyulladt egy kukoricát szállító teherautó. A műszaki mentés idejére a fél útpályát elzárták a forgalom elöl.

- Árokba borult és az oldalára dőlt egy vascsöveket szállító kamion a 2-es főúton, Drégelypalánk térségében. A 73-as km-nél útszűkület van érvényben.

- Az M0-s autóúton a déli terelt szakaszon, az M1-es autópálya irányába vezető oldalon Dunaharasztitól, a Szigetszentmiklósi csomópontig araszolnak a járművek. 10 perccel nőhet a menteidő.

Útinform: balesetek és torlódások lassítják a forgalmat

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Az agglomerációból a főváros irányába megerősödött a forgalom. Számos gyorsforgalmi és főúton lassan, sokszor lépésben haladnak a járművek, így északról a főváros irányába az M2-es autóúton Göd térségében, a 2-es főúton, Dunakeszi belterületén, a 10-es főúton Pilisvörösvártól befelé, valamint a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre között. Keletebbről is csak lassan lehet megközelíteni a fővárost. Az M3-as autópályán Mogyoródtól telítettek a sávok egészen a Hungária körútig. A 31-es főúton Mendénél és a 4-es főúton Üllő és Monor között ugyancsak gyalogtempóban haladhatnak a járművek. Délebbről az M0-s autóúton és annak vonzáskörzetében lehet torlódásokra készülni. Jellemzően Dunaharaszti térségében az M51-es illetve 51-es főúti csomópontok közelében araszolnak a járművek. A Csepel-szigeten a II. Rákóczi Ferenc utcáról is csak sokadik lámpaváltásra lehet feljutni az autóútra, illetve a Csepeli úton és a Tököli reptértől befelé is csak lassan hömpölyögnek a járművek.

- A mai napon átadták a vasúti és a közúti forgalom számára a kiskörei Tisza-hidat. Habár a járműforgalom megindulhat a hídon, azonban annak környezetének a karbantartása még folytatódik, ezért a közúti és a vasúti forgalom mellett is érvényben marad a sebességkorlátozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.