A Mi Hazánk Mozgalom radikális, gyökeres változást akar, ami a nemzetstratégiai kérdésekre konkrét válaszokat tud adni, és valóban megváltozik tőle majd a helyzet – közölte az ellenzéki párt elnöke az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorsávjában, pártja programját ismertetve a május 26-ai EP-választásra.

Radikális, gyökeres változást akar a Mi Hazánk Mozgalom

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke bemutatja a párt az új honvédelmi, hagyományőrző szervezetét, a Nemzeti Légiót a párt József körúti irodájában 2019. május 14-én. Mellette Födelmesi László, a Nemzeti Légió vezetője és Dorogi György, a Nemzeti Légió ötletgazdája. Fotó: MTI/Mónus Márton

Toroczkai László azt mondta, az egyik legfontosabb üzenetük az, hogy a két nagy politikai tömb – a Fidesz köré csoportosuló "ner", valamint az LMP, a DK, a Jobbik, a Momentum és az MSZP alakította egységes balliberális tömb – álproblémákról vitázik, mert a legfőbb nemzetstratégiai kérdésekben egyetértenek.

Példaként azt említette, az 1990-es évek "rabló privatizációja" után mindkét tömb ugyanazt a gazdaságpolitikai megoldást – a multinacionális vállalatok beengedését – kínálta, ez pedig megakadályozta, hogy a magyar nemzetgazdaság fel tudjon épülni, előre tudja vinni az országot.

A "magyar-cigány együttélés" problémájára sem kínál egyik tömb sem megoldást – folytatta –, továbbra is feszültség és demográfiai problémák vannak.

Ebben a kérdésben semmilyen előrelépés nem történt, és az unió is magára hagyja Magyarországot, mert a később csatlakozott állampolgárokra csak olcsóbb munkaerőként tekint, inkább Nyugat-Európát építi

- vélekedett.

A párt olyan cigány vezetőket támogatna, akik elítélik a bűnt.

Ők példaként állnának a többiek előtt, a bűnözőket pedig – nemzetiségtől függetlenül – Szibériába küldenék bérrabtartás keretében, mert ez visszatartó erő lenne

- mondta.

A magyar polgárok semmit nem látnak az uniós támogatásokból, mert a pénzek egy részét mind a Fidesz, mind a balliberális kormány ellopta, a maradékot pedig "haszontalan" beruházásokra, alföldi kilátóra, alagutas autópályára költötte

- jelentette ki a pártelnök.

A Mi Hazánk az Európai Parlamentben azért harcolna, hogy az uniós támogatásokat csak a magyar munkaadóknak és vállalkozásoknak adják bérfelzárkóztatásra, így felpörögne a fogyasztás, ezáltal pedig a gazdaság is – közölte Toroczkai László.

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. döntése értelmében az európai parlamenti választáson listát állító kilenc párt ötperces bemutatkozási lehetőséget kap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorsávjában. A közmédia a sorrendről sorsolással döntött, a pártok képviselői május 6-ától 16-áig hétköznapokon érkeznek a stúdióba. A választási program ismertetésére vonatkozó öt percet a törvényben garantált időkereten felül biztosítja a pártok számára a közmédia.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@Shikari: Farkas Flórián kinek is a védence? :D
A kétharmadotokban is több lehet ám a cigánybűnöző, ha többen vannak! :D
Ki is véd kit? :D
Csórikám, jobb ha hallgatsz! :D

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--SkOBhxw7--/c_limit,w_1160/6yjKo4hmEWavCG8Us.jpeg
görbetükör
@Shikari: Nézd, én egyetlen bűnözőt sem védek. Akkor sem ha cigány - és sajnálatodra akkor sem, ha nem cigány.
Tudod, a tisztességes emberek így szokták!
És nem úgy, ahogy a kép mutatja, amit belinkeltem!
görbetükör
@Shikari: Hiába akarod azt elhitetni,hogy én bűnözőt védek. Nem védek egyetlen cigány bűnözőt sem, sőt, azt mondom, sokkal szigorúbban kellene bűntetti. És nem úgy, mint ahogy a képen van, amit belinkeltem.
De végre már a nem cigány bűnözőknek is rács mögé kellene kerülni.
Most aztán forgathatod ahogy akarod, amit írtam, attól az még igaz marad!
tudode
Ez a Torockai a Duró Dóra szoknyája alól beszél ki, hiszen nincs is parlamenti mandátuma!
.
Tudja mit, ha a KISEBBSÉGHEZ TARTOZNÉK én is elcsennék az ÉHEZŐ GYERMEKEM számára a tanyácsKÁJÁRÓL egy baromFIKÁT!
.
Ha arról zengedezne, hogy FEL KELL EMELNI a kisebbséghez tartozókat, akik a RENDSZERVÁLTÁS egyik kárvallott csoportja, akiknek nemhogy HÁLÓT, még halat sem kínál, hanem azt, hogy ÜLDÖZI azokkal a fiatalokkal, akiket a RENDSZERVÁLTÁS UTÁN minden politikai HATALOM magára hagyott, és BEÉRIK azzal, hogy Torockai bunyósai közé tartozzanak, azokhoz hasonlóak, akik hívó szavára SZÉTVERTÉK a TV székházat, kieresztve a bennük lévő gőzt!
36
Ha már cigány bűnözésről és egyáltalán bűnözésről van szó. És az USA-val való kapcsolat is beszédtéma manapság.: Nemrég bírói delegáció járt Magyarországon az USA-ból.(Nem jelent meg egy médiában sem) Az amerikaiak egyszerűen nem tudják felfogni, hogy milyen őrületes visszaélések történnek itt a törvénytisztelő magyar állampolgárok kárára!

-Kezdték azzal, hogy nem szabadna eltakarni, eltorzítani a vádlott arcát, hangját. Az USA-ban alapelv, hogy akinek büntetőjogi tárgyalása van, automatikusan elveszti jogát az anonimitáshoz! Igazuk van...
-A büntetési tételek nagyságával sem értenének egyet. Az életfogytiglan, az életfogytiglan és kész!(Halálbüntetés sajnos nálunk nincs. Kár.) Igazuk van...
-Mi az, hogy az előzetes letartóztatás, beleszámít a büntetés tételbe?! Igazuk van...
Stb.
görbetükör
@Shikari: Ugyanezt ajánlom neked is, kezd el keresni a bűnözőket!
Meg fogsz döbbenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.