Szabó Richárd a köré szerveződött segítőkkel több száz rászorulót támogat főként Baja térségében. Ősszel az ellenzéki pártok közös jelöltjeként indul a választáson. Egyszerű, dísztelen ház a Bajától húsz kilométerre fekvő Rém községben. A hatalmas udvar közepét elfoglaló négyszögű tó a kacsák és libák édenkertje. Vígan napfürdőznek a kecskék, a vadászgörény; a páva őrzi a házat: fülsértő rikoltása elijeszti a vadakat. A páva tojásán egy szociálisan érzékeny pulyka kotlik, magyarázza házigazdánk, majd bemutatja Rogánt és Simicskát, a két peckes ludat. Ricsi ropogósra vasalt, feketével díszített, hófehér inge furcsán fest a falusi idillben. Ő is tudja; miattunk öltözött ki

Forrás: magyarhang.org
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Könnyesre röhögtem magam ettől..."páva tojásán egy szociálisan érzékeny pulyka kotlik, magyarázza házigazdánk, majd bemutatja Rogánt és Simicskát, a két peckes ludat."
Amúgy rendesen összetett pasi ez Ricsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.