Az RTL által indított per lezárta után suttyomban megemelték az MTVA vezérigazgatójának fizetését – tudta meg a hvg.hu.

Titokban megemelték a közmédia dolgozóinak fizetését
Fotó: MTVA

A lap információi szerint a bíróság másfél év pereskedés után, 2017 végén határozott úgy, de az csa a 2016-os állapotokra vonatkozott. Az RTL ez alapján számolt be arról, hogy

az MTVA-nál a vezérigazgatói bér havi bruttó 2 millió forint.

A hvg.hu április végén írt arról, hogy az MTVA vezérigazgatójának bére ma már havi bruttó 2,4 millió forint. A közmédia jelenlegi vezetője a hírhamisítóként elhíresült Papp Dániel.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mert megérdemlik! Kell a híveknek a napi valótlanság adagjukat biztosítani, különben még véletlenül önállóan kezdenének gondolkozni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
Ez közös nemzethy érdek! Na! BabyRage !!
nezelodo
Ne irigykedjetek, naponta megszolgálja! Ki lehet próbálni milyen szar feladat lehet, állandó hányingerrel végrehajtani a nem könnyű feladatot, és legalább holnapig megjegyezni, nehogy ellentmondásba keveredjen, hogy mit hazudott tegnap.
Eladott Ország
Az ország tisztában van azzal, hogy ami a közmédia épületében folyik, az nem más, mint az adófizetők pénzéből történő folyamatos hírhamisítás. A közmédia épületében nem érvényesek a magyarországi törvények, oda a rendőrség sem teheti be a lábát, még akkor sem, ha parlamenti képviselőket vonszolnak egy folyosón az épület fegyveres biztonsági őrei. A többieknek elég a biztos alamizsna, mert mi így szeretjük. ISTEN, HAZA, CSALÁD mondják ők. Az ISTEN b... meg, hogy kirabolják a HAZA minden értékét, hogy a szűkebb és tágabb CSALÁD kellőképpen gazdagodjon. 90 környékén még a fidióták úgy csúfolták a kdnpt, akiknek ez volt a szlogenük: Isten, Haza, Anyád!
A kisgazdákat meg úgy, hogy Bort, búzát, Cavintont! Összefoglalom: Magyarországon ,amely Európa gazdasági gőzmozdonya és a saját lábán áll, nem szabad sztrájkolni a magasabb bérekért, mert az rontja az országimázst, és ehelyett örülni kell, hogy a német bérek töredékéért lehet lapátolni a szart, mert ha pofázunk, akkor még ez sem lesz. Azt hiszem, megint leleplezte magát a nemzeti idiotizmus.
uploads.disquscdn.com/images/f90aad4928a709e2ebd99439a39dcdbe28e833c5d00848a5fead58963c7a234c.gif?w=600&h=111
papa.49
@Eladott Ország: Támogassa a halál a csutitetűt !!!
volvós
Végül is ez egy nyílt titok !!! Aki a közmédiában az ov(r)ális szobában jól tud
sz.pni, ny@lni az megédemel havi 2,4 milliót, ha még bruttó is a pénz...csak hazafelé menet jó, ha páncélautóval közlekedik, mert a NÉP egyszerű melósának, ha felmegy a pumpa az agyban, meggondolhatja az " elszámoltatást " a közúton...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.