Dunaújvárosban a Hankook gyár előtt tartott pénteken sajtótájékoztatót három ellenzéki politikus.

Jávor Benedek, az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti képviselő-jelöltje, Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke és Szabó Zsolt, a Párbeszéd dunaújvárosi önkormányzati képviselője – Európai minimálbért, és uniós védelmet minden magyar dolgozónak! – címmel tartottak sajtótájékoztatót. Az eseményt élőben közvetítették az MSZP Facebook oldalán. 

Az ellenzéki politikusok arról beszéltek, hogy

a külföldi multik országszerte „rabszolgaként dolgoztatják” a magyar munkavállalókat.

Komjáthi Imre közölte, hogy szerinte

lassan már a Himalája tövében dolgozó serpákat is idehozza a magyar kormány.

A pokol akkor szabadult el, amikor az újságírók kérdezhettek.

A PestiSrácok munkatársára ugyanis nem a munkavállalókat érintő témában, hanem egy helyi, dunaújvárosi ügyben tett fel kérdést, ahogy az MSZP-sek értelmezték „provokálta őket”.

Erre akadt ki Komjáthi Imre.

Ne haragudjon hölgyem, én rendkívül tisztelettel vagyok az újságírókkal kapcsolatban, de most először háromig számoltam, mielőtt megszólaltam. Hogy a kurva életbe van az, hogy az nem érdekli önöket, hogy a magyar munkavállalókkal mi van, hogy magasról tesznek rá, hogy éppen mongolokat, meg ukránokat meg mindenféle embereket foglalkoztatnak

– kezdte Komjáthi.

Hozzátette:

Kérjenek bocsánatot a magyar munkavállalóktól. Mert tojnak rájuk, tesznek rájuk, kurvára nem volt egy kérdésük sem ezzel kapcsolatban.

Harminchárom évig dolgoztam vegyiparban, tudom mi az túlórázni, távol lenni a családtól, az önök gazdái akasztották a nyakunkba a rabszolgatörvényt, szégyelljék magukat.

A jelenet a videó 10 perc 35 másodpercétől indul:

A vita lecsillapodása után Jávor Benedek lépett a mikrofonhoz, és megválaszolta a Pesti Srácok, az őszi önkormányzati választásokról szóló kérdését.

Forrás: Blikk, 24.hu

Videó: Facebook/MSZP

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lugas
Jó kis kampány beszéd volt! Igaz semmi alapja nincs! De tolják ezerrel!
Horizont
@lugas: Tévedsz kispajtás. Ne irkálj baromságokat. Egy sajtótájékoztató az adott témáról nem arról szól, hogy odamegy és provokál. Nagyon jól megválaszolta az "újságírónőt" . Még ezerszer jobban kéne tolni. Kár, hogy a többiek a baloldalon mind valamilyen szinten szemérmesek és nem úgy tesznek mint a Komjáthi. A fideszt és hű csatlósait nyaloncait a saját fegyverükkel kell sarokba szorítani. Egyedül még a Jobbikos Jakab Péter kezeli helyén a dolgokat.
advocat
Majd ha minden magyar vállalkozó befizeti amit kell, akkor járjon a szájuk. Mert van külföldi, kizsákmányolónál robotoló rabszolga rokon. Nem írom le mennyit keres - jó van nyelvvizsgája - több, mint kétszeresét a minimálbérnek! És ifde fizetik az összes adót, vizművek, gázművek, villanyszámla stb. Mi meg fizetjük a 27 % áfát (ugye a nyuggerek is! de ez nekik fel sem tűnik), ami miatt a havi 5 millát keresők is csak 15 % adót fizetnek, mert futja. Ezen egy kicsit lehet gondolkodni.
Shikari
Ez a három szerencsétlen megsértődött, mert az unalmas, semmitmondó performanszuk nem érdekelt senkit. Jó lesz tudomásul venniük, hogy leszerepeltek és a vergődés, nagyot mondással és hazudozással süket fülekre talál!
Akkor vartyogtak volna, mikor tönkretették Magyarországot és kiárusították, elárulták. Arról persze kussolnak a hazaárulók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.