Az európai parlamenti választásnak korábban soha nem volt még ilyen nagy tétje - mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozva. Elmondta, Európa semmit nem tudott profitálni a bevándorlásból, viszont olyan párhuzamos társadalmak, valamint feszültségek keletkeztek, amelyeket jobb elkerülni. A Fidesz alelnöke kiemelte, ha a kormánypártokkal nem szimpatizáló szavazók a szívükre teszik a kezüket, akkor egyértelműen el kell ismerjék: csakis a jobbközép polgári kormánynak köszönhető, hogy Magyarország az első pillanattól szembeszállt a bevándorlással. Az európai politikában senki nem képviseli hitelesebben, hogy a bevándorlást meg kell állítani, mint a magyar kormány és miniszterelnök - jelentette ki.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ezt már liberális korában eljátszotta a pártod a Hallgass a szívedre c. Roxette slágerrel amikor te még azt sem tudtad hogy a gazdád a világon van. Ne a szívükre, az eszükre hallgassanak az emberek, és szavazzanak ellenetek. Ja hogy elcsaljátok így is meg úgy is?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@@durbincs: Te seggnyaldosó, narancsos a kazánfütő s kovács? szokásod szerint szolgálatba ? szolgálatba vagy propagandista, és megint csak magad alá vizeltél ? Ejnye, vegyé' mán magadra a nadrág alá egy pelenkát!! Itt az EchoTV-d! www.echotv.hu/ ? A teremburáját? Azt' szavaztál-e már, ott abban a romány Ploestiben??
painful
Én a farkamra tettem a kezem, de aszerint is egy mocskos geci bunkók vagytok. Gulyás.
Romboltok Oroszország miatt.
Hazaárulók vagytok, akik büntetést érdemelnek.
Ha a rendszer nem büntet meg, majd én.
painful
Én hogy büntetek?
Ismered Mazikeen-t?
Hát úgy!
Imádom Mazikeent.
Sajnos ő nem imád engem, de nem adom fel.
Ha feladnám, nem imádnám.
Imádom Mazikeent!
Ő alfa.
Muszáj meghódítanom egy alfát!
Talán értékeli végül.
painful
Ahogy Mazikeen büntet, nem büntet úgy senki.
Imádom, ahogy Mazikeen büntet !!!
Büntess meg Mazikeen!
tulipan
@durbincs: Hja, te narancsos romány seggnyaló, félfarok, most aztán magad bizonyitod be, hogy onnan a romány Ploestiből picsogod ide a narancsos bér-baromságaidat!!! :)))))) Te agyatlan picsogó ott lent a bányába nem éppen a rettenet a eszedről vagy hirhedt, Azt', Pár bani-ért meg lepöksz bárkit ? Manapság mennyi a is bani/fillér árfolyam?? Te hivatásos narancsos hazudós nyomi? Nem vizelj már be a nadrágodba állandóan, olyan gusztustalanul néz ki, inkább vegyél fel pelenkát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.