Gulyás Gergely miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján az egyik otrombaság a német közszolgálati televízió egy, Magyarországgal foglalkozó műsora kapcsán hangzott el. A Hír TV újságírója kérdezett rá egy ilyen adásra, mire Gulyás a következőt válaszolta: „Nyilván a német köztelevízió nincs sokkal jobb állapotban, mint egy diktatúrának a köztelevíziója, ez az általános véleményem.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a Gulyás jól megtanulta Göbbels mondását: " Hazudj akkorát, hogy a hallgatóság ne is merje azt gondolni: hogy ekkorát azért nem hazudhatnak..." Mondjuk egy bűnöző szekta tagtól nem is vártam mást. Nincs még egy olyan ország ilyen primitív vezetőkkel, Észak-Korea és a Fülöp-szigetek is beleérve. Már az is kvantumugrás lenne, ha a 2010 előtti szintet elérnénk. Annak idején, választások előtt még volt pártok véleményütköztetése, viták és nem 5 perc/párt! Ugyanúgy lehetett látni, hallani kritikákat kormánypárt és ellenzék részéről is. Most meg? gulyás te jogászok szégyene, remélem hátba b@sznak majd egy péklapáttal téged vagy fideSS haverjaidat ha meglátnak titeket shoppingolni a rothadó Ausztriában vagy Németországban. Szarházi vagy gulyás! Szarházi mert te is tudod, hogy hazudsz éjjel nappal, mégis megteszed...A hozzád hasonlókat sohasem fogom megérteni miért teszitek. Pénz? Hatalom? Ér ez ennyit?
Valószínűleg az állhat e mögött, hogy végtelenül tehetségtelenek vagytok. Annyit azonban felismertetek, hogy a piaci körülmények között két hétig sem húznátok. Így hazádat, polgártársaidat, tanáraid, szüleid elárulva, kényelmesen, seggig benyalva, viszont tudás és értelem nélkül kerülhettek magasra. Remélem egyszer te és a társaid is oda jut ahová való...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
én nem ismertem a Gulyás II.VH-s elszólását, de nagyon jellemző! =))
Nessy
@Eladott Ország: Az első heti intenzív kezelés után kutyául irigylem a gerinctelen embereket! Pláne, még jól meg is fizetik őket!
Eladott Ország
@Nessy: Lánczi András, NER-filozófus, a Corvinus Egyetem Matolcsyja a szánkba rágta, hogy tudniillik amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a fidesz legfőbb politikája. Az erkölcsi mocsoknak és a szellemi züllésnek egy olyan szintjére jutottunk, hogy ez az emberszerű lény rektor lehet egy valamikor hírneves magyar egyetemen. Mert azért hangsúlyozzuk ki: ha valaki a sarki köpködőben támasztja a pultot 8 kisfröccs után és ilyesmiket dumál, az rendben van.
De ez a díszf@sz egy felsőoktatási intézmény rektoraként és egy rengeteg közpénzt felzabáló kormányközeli agycsökevény agytröszt vezetőjeként arról próbál meggyőzni, hogy amit én vagy te az ország nyíltszíni kirablásának értékelünk, az egy helyénvaló politikai elképzelés révbe jutása. Ez az ember rektorként kvázi ideológiát gyárt ahhoz a nagyipari lopáshoz, amit a jelenlegi fideszes klientúra kormányzás címen művel ezzel az országgal. Ott, ahol egy entellektüell nyíltan hirdeti, hogy az állami elosztás és újraelosztás folyamata baráti, klienteláris alapon folyik és ez természetes, ott kurva nagy baj van. Merthogy ezekből az elosztásokból – úgy értem, Mészáros Lőrincek szügyig zsírosodásából – semmi nem jut vissza azoknak, akiknek a nyomorúságából wellness-luxusba borul a felcsúti mangalicatelep. Hatalmas nagy szégyen, hogy egy egyetem rektora ilyen nézeteket vall. Ez az ember is egész életében azért volt valaki, mert kiszolgálta a kenyéradó gazdáját. Ugyanolyan silány senkiházi, mint azok, akik a ’48 utáni államosítást nem nevezték lopásnak, a ’90-es évek elbaszott privatizációját rablásnak és a 2010 utáni osztogató fosztogatást nem találják maffiáallami tempónak. Márpedig az, hogy n-szeresen túlárazott közbeszerzéseken csak a vezér holdudvarából kikerülő vazallusok járnak jól, azt korrupciónak hívják. Ha ezt ráadásul egy politikai elképzelés végrehajtásaként aposztrofálja Lánczi, azt szervezett bűnözésnek, a maffiaállam megnyilvánulási formájának hívják. Akkor is, ha a fejünk tetejére állunk.
Nessy
@Eladott Ország: Sajnos az értelmes, gondolkozni tudó emberek így látják. Viszont a népnemzeti keresztény cukormázzal leöntött királyi médiából tájékozódó, meg a milliárdokkal támogatott levelezőtagozatosok, akik nem viselik a döntésük ódiumát, Lánczival értenek egyet.
És ez csak rosszabb lesz!
Commenter
@Eladott Ország: A Corvinus privatizálva lett. Különben is miért meglepő ott Lánczi András, ahol orbán ráhel is oktathatott angol nyelven, és mindazt a rengeteg tudást adta tovább amit egyrészt a Corvinuson (azt felejtsük gyorsan el, hogy állítólag a témavezetője írta a szakdolgozatát, aki ezért cserébe már valamelyik minisztériumban tölt be rangos pozíciót) másrészt pedig a Svájcban lévő méregdrága tandíjú a magyar adófizetők állták a százlábon álló tanulmányait) kulináriával foglalkozó iskolában elsajátított tudást osztotta meg a hallgatókkal?
Eladott Ország
@Commenter: m.blog.hu/ha/hacsaknem/image/rahel.jpg
Szégyen erre a jobb sorsra érdemes országra, különösen annak okulni vágyó generációjára és komoly szakmai tapasztalattal rendelkező tanáraira, hogy Orbán Ráhel koronázatlan királykisasszony valaga alá már nem elég csak kastélyokat, palotákat, kikötőket tolni, hanem újabban egyetemi karriert is kell. Egy komoly felsőoktatási intézmény lejáratása, egyben egy sötét szakadékba zuhant ország látlelete ez. Hogy egy alig több mint két éves gyakornoki állás minden szakmai tapasztalata elegendő az oktatói-előadói megbízáshoz. Amellett, hogy a Corvinus Egyetemen végzettek teljes joggal és tömegesen elkezdhetik szégyellni a diplomájukat, megállapíthatjuk, hogy annál szomorúbb nincs, mint amikor egy kézivezérelt rendszer idáig süllyed: hogy a távirányító fölött önhatalmúlag rendelkező miniszterelnök családtagjai is elhiszik magukról, hogy kivételesen tehetséges emberek, hogy megérdemlik, hogy jár nekik a pódium és a beleszólás. Ez maga a pártállam definíciója és keresztmetszete, ahol a tudás, a teljesítmény, vagy az igazi tehetség kizsigerelt, üres fogalmakká devalválódtak. Innen már csak a züllés és a leépülés marad. Az rendben van, hogy lopnak (nem, dehogy van rendben), de amikor már minden kontár belepofázhat, oktathat, eldönthet, onnan a szürkeállomány előbb-utóbb elmenekül. Mert az az ország, ahol a Ráhelekkel elhitetik, hogy ők valakik, az szép lassan a senkik országa lesz. Ez a törvényszerű. i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--02YlJQn_--/ydgxiwrgzkqznbdi0qpf.png
Ha valaki az ország első emberének hozzátartozójaként mindenáron szeretné a világ tudomására hozni személyének fontosságát, sokoldalúságát, és keresi a reflektorfényt, akkor finoman fogalmazva is elvárható, hogy tudjon angolul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.