A színész saját bevallása szerint a közösségi oldalak rabja lett. Már-már ijesztőnek nevezhető óraszámot tölt a világhálón – mondta el az ATVvasárnap esti #Bochkor című műsorában, ahol nyíltan beszélt problémájáról, mely még őt is megdöbbentette.

Csonka András: „Függő vagyok”

Fotó: Csonka András / Facebook

"Próbálnám tagadni, de függő vagyok, szerintem amúgy mindannyian azok vagyunk"

Mivel semmilyen fontos információról nem akar lecsúszni, állandóan figyeli telefonját. Csak utólag tudta meg, mennyi időt veszteget el a mobilja pötyögésével.

"Vannak telefonok, melyek képesek megmutatni, hogy mennyit használjuk a készüléket. Egyszer megláttam, hogy napi hét órát töltök a mobilommal. Ez ijesztő szám."

Ezek után fura kijelenteni, de a színész valamilyen szinten mégis mértéket tud tartani. Ha a családjáról, vagy a közösségi életéről van szó, nemet tud mondani az internet csábításának. Ez számára az etikett fontos részét képezi.

Nem idegenedik el tőlem a környezetem, amikor a családi asztalnál ülök. Sőt, ha elmegyek egy megbeszélésre és azt látom, hogy valaki a telefonját bújja, ahelyett, hogy rám figyelne, el szoktam köszönni.

Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Szeparepa2: csak nem fideszes ö is? mások ánuszáról,hogy mi mindent nem tud a magyar nép...
csak úgy....
@Mirabilis: Egyre többen szeretnek mások ánuszával példálózni ha viszket a valaguk...
csak úgy....
@Shikari: már vót dógod vele és jól fizetett a szolgáltatásodér,te vállalkozó...
csak úgy....
@Szeparepa2: van valami közöm hozzá,hogy ö miböl vagy hogyan elégíti ki magát és kit szeret? ne légy annyira bunkó,mint a shikari,látod még neki is szinpatikus a fazon...
Jozefina
Nagyon sokan igen bunkó módra mások magánéletében próbálnak belepiszkálni!!! Undorító!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.