Alakul a szokásos Budapest körli megatorlódás.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- A főváros irányába erősödik a járműforgalom. Északról a főváros irányába az M2-es autóúton Göd térségében, a 2-es főúton, Dunakeszin át, a 10-es főúton Pilisvörösvártól befelé, valamint a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre között.

Útinform: erősödik a járműforgalom a főváros irányába

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Kelet felől is csak lassan lehet megközelíteni a fővárost. Az M3-as autópályán Mogyoródtól telítettek a sávok. A 31-es főúton Mendénél és a 4-es főúton Üllő és Monor között ugyancsak lassan haladnak a járművek.

- Dél felől az M0-s autóúton és annak vonzáskörzetében lehet torlódásokra készülni. Jellemzően Dunaharaszti térségében az M51-es illetve 51-es főúti csomópontok közelében araszolnak a járművek. A Csepel-szigeten a II. Rákóczi Ferenc utcáról, mindkét irányból is csak sokadik lámpaváltásra lehet feljutni az autóútra, illetve a Csepeli úton és a Tököli reptértől befelé is lassú az előrejutás.

- Az M0-s autóúton a déli szakaszon az M1-es felől az M5-ös autópálya felé még időveszteség nélkül lehet közlekedni. Viszont az ellenkező irányban az M5-ös autópálya felől az M1-es felé már legalább negyed órával hosszabb a menetidő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.