Brüsszel viszont rossz hatással van a magyarokra a megkérdezettek 44 százaléka szerint. De az Európai Unió a többség szerint jót tesz velünk. Úgy tűnik, hatott a Fidesz kampánya.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Abban van némi, nemi igazság, hogy az OROSZ MEGSZÁLLÁS alatt élhetőbb volt a gulyáskomunizmuban az ország, mint a "nemisminiszterelnök" igácsKÁJA alatt!
.
De azért a XXI. század már NEM EZEKRŐL szólna, ha nem a politiKUSOK selejtje dirigálná a HAVERI ki tudja mit is!
.
Ha nem lennénk az EU tagországa már régen HADBAN ÁLLNÁNK azzal az állammal, aki nem a csutiKÁNK nótácsKÁJÁT fújja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@silber13: tegnap 16:26. Na Te aztán feladtad a leckét a cicusnak, most majd egész nap a guglit bújja, hogy kiket emlegetsz neki. Ha meg rátalál a Hajnal a Dnyeszteren c. festményre, nem nem fog kivilágosodni neki, és nem tudja mire vélni mi lehet az... Pedig jobb lenne ha kaszálna a portáján, mert így nem nyeri meg a tiszta udvar rendes ház versenyt.
silber13
@nezelodo: Nem tisztem cicus védelme,de zenében - eddigi meglátásom szerint - nem elveszett ember. A többit nem tudom.
tulipan
@durbincs: Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt mond CSAK, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő???
tulipan
@durbincs: Te hülye, orbáni seggnyaldosó, félfaroknyj, romány, kilöttyeddt agyú, bánya-langyi, szányasbeték reklám. pofa!
namihami
Ha valaki tudja, hogy mi az a "" denevér-kompot"" (a kifejezés a mi bölcselőnktől, durbincs mestertől ered--ez egyben magyarázat is), azt kérem, hogy ossza meg velem is. Bevallom, a legtöbb kommentjét már nemcsak hogy nem értem, de ezokból már sokszor el se olvasom. Ez okozhatja bennem a "" durbincs-féle homály"" nevű betegséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.