Bagi Iván és Nacsa Olivér, a népszerű humoristapáros adott interjút a Magyar Hírlapnak.

Bagi-Nacsa: "a botránypolitizáló ellenzék elvette a kenyerünket"
Fotó: TV2

Bagi Iván úgy érzi, paródia terén ma egy kicsit nehezebb dolguk van, mert Antall József, Horn Gyula és Torgyán József például tényleg valódi egyéniség volt. 

Most inkább ahhoz kötik a jeleneteiket, ami aktuális, amiről a legtöbbet beszélnek.

Mindenesetre azt meg kell hagyni, hogy a rendszerváltás óta eltelt harminc évben elég sokat változott a politizálás természete: az ellenzék látványosan a botránypolitizálás felé mozdult el

- fogalmazott az Orbán Viktor és Schobert Norbi bőrébe is szívesen bújó Bagi Iván.

Nacsa  Olivér szerint időnként előfordul, hogy elveszik az ember kenyerét.

Ezt tette decemberben az ellenzék az MTVA székházában. Ráadásul nem egyedi esetről van szó. Időnként bosszúsak vagyunk, sokszor ugyanis magunk sem tudnánk jobbat, viccesebbet kitalálni, mint amit ők produkálnak

- mondta Nacsa, aki jellegzete­s chaplini elemeket fedezett fel Kunhalmi Ágnes ajtónak rohanásában, lenyűgözte a produkció.

Nacsa Olivér meggyőződése, hogy egyik politikai oldalt sem szabad kímélni, és Bagival kínosan ügyelnek arra, hogy egyenlő mértékben osszák ki mindkét felet.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ennek a Kacsa Olivérnek csak annyit:: ""Ha qrvának állsz, úgy is fognak bánni veled.""
De akkor ne kezdjél majd el sírni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ti csak seggnyalók vagytok nem egyebek !!!
Macskaszem
Nyíltan a fidesz seggét nyaljátok szarkupacok, és leginkább arra ügyeltek kínosan, hogy ez a fidesz számára is egyértelmű legyen.
Cicamama55
Kezdetben próbáltam nézni a műsorukat, de semmi humorosat nem éreztem benne, csak a görcsös erőlködést. A "nem nézem" kategóriába került be nálam, függetlenül a politikai hovatartozásuktól.
babp1982
Anti humoristák persze szegnyalásból kiválóra vizsgáztak! Majd ha meghivnak a Stend up müsorba akkor esetleg humoristának becézhetitek magatokat, de erre annyi az esélyetek mint nekem a a Brit trónra ülni azaz semmi-:)))
babp1982
Most nézem a képet a közönség arcàn egy fél mosolyt nem lehet felfedezni ez a két idoóta meg vigyorog min az ők sem tudják. Lehet, hogy kaptak a gecitől egy kis spanázst mert màst nem tudok elképzelni-:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.