A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

Betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet

A 36 éves budapesti G. Rudolf 2019. február 26-án hajnalban betört Budapest XIII. kerületében, egy Váci úti presszóba, és ellopott egy széfet a benne lévő közel 900 ezer forinttal, bankkártyával, valamint az ahhoz tartozó PIN kóddal együtt. Ezután a férfi a lopott bankkártyával több mint 200 ezer forintot vett fel egy bankautomatából.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói azonosították az elkövetőt, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. G. Rudolf ennek hatására 2019. március 5-én délelőtt bement a kerületi kapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.