Minden előzetes ok nélkül ütött meg tonfával egy lányt egy férfi Győrben. A támadót elfogták.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. május 23-án 17 óra 45 perckor arról, hogy Győrben, egy Tihanyi Árpád úti buszmegállóban egy fiatal lányt bántalmaztak.

Tonfával ütött meg egy lányt egy férfi Győrben

Az elkövetési eszköz

Fotó: police.hu

A győri nyomozók megállapították, hogy a buszra várakozók közül egy férfi lépett oda, a barátnőjével szintén a buszmegállóban álló lányhoz és előzetes szóváltás nélkül megütötte karját egy fémeszközzel, majd egy buszra felszállva távozott.

A rendőrök a 20 éves M. Ferencet Tényőn, a busz végállomásán elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett, azonban arra nem adott magyarázatot, hogy miért ütötte meg a lányt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mrfingusz
A mórickának feldugni a seggébe a tonfáját ami vasból van ,akkor talán nem lesz szorulása
vacsi
Egyre több ilyen eset történik! Nem is értem, mit kell ezen nyomozgatni: elkövette a bűncselekményt, akkor súlyos büntetést kiszabni rá, hogy neki, és a hasonlóknak ne jusson ilyesmi eszébe! Pl. levágni a kezét, amivel a bűnt elkövette! Tudom, gonoszul hangzik, de nem sokkal nagyobb gonoszság, ha ő bántalmazhat, esetleg megölhet nálánál sokkal értékesebb, ártatlan embereket?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.