Orbán állítólag nem tudja, hogy a néppártban marad-e a Fidesz.

A Magyar Nemzetnek Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, a baloldal azért akar kevert népességű Európát, mert felszámolná a nemzeteket, noha a kontinens erejét a nemzetállamok adják. Meggyőződése,

a következő évtizedekben Magyarországon csak úgy lehet politizálni, ha a migrációt tartják a legfontosabb kérdésnek.

Orbán szerint egy baloldali kormánnyal már úgy néznének ki a városaink, mint egyes franciák, németek, százezrével lennének itt a migránsok. A kormányfő arra a kérdésre, hogy az ellenzéket, csak az Orbán-gyűlölet tartja össze, azt felelte, nem ő akadályozza meg az ellenzéki pártokat abban, hogy győzzenek, hanem a magyar emberek.

Orbán nem mondta ki, hogy a szélsőjobbal szövetkeznének

Tudnunk kell, hogy mire van és mire nincs erőnk, és ez alapján kell a célokat kitűzni. Kizárólag azért foglalkozunk az európai politikai viszonyokkal, mert nekünk Magyarország fontos 

– mondta Orbán Viktor

A kormányfő arra a kérdésre, hogy az Európai Néppártban marad-e a Fidesz azt mondta,  erre most még nem tud válaszolni.

Akkor maradunk a néppártban, ha Magyarországnak az az érdeke, hogy ott maradjunk 

– mondta a kormányfő. Ez szerinte a Fideszen múlik és attól függ, a néppárt merre mozdul.

Cikk- és címlapkép: MTI/Czagány Balázs

(magyarnemzet.hu)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nem megmondta? Ne azt figyeljék, amit mond, hanem azt, amit tesz! Akkor? Kit érdekel, mit süketel, hazudik, pávatáncol állandóan!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
MINDENKI PONTOSAN TUDJA! Ezért tök mindegy a süket és vak birkáinak, hogy hova is "lépeget"!hirklikk.hu/kozelet/a-fidesz-vallasos-szektakent-mkodik/350762/
colibri
Nem megmondta? Ne azt figyeljék, amit mond, hanem azt, amit tesz! Akkor? Kit érdekel, mit süketel, hazudik, pávatáncol állandóan!
colibri
Ha marad/hat a Néppártban a fidesz, akkor az is egy nagy kupac sz.r.
Papuska1
Ez egy sajátos taktika a baloldal részéről. A középjobb oldali Fideszt áttolni a szélsőbalra. Ugyanez történik a nyugati középjobb konzervatív vezetők esetében. Szó sincs itt szélsőjobbról. Akik szélsőjobbot kiáltanak, reméljük nem tapasztalják meg azt, mi az az igazi szélsőjobb. (Törökszentmiklóson volt rá példa!) A baloldal eszmeisége egyre inkább közelít az ötvenes években, illetve a Szovjet megszállás alatt működő pánszlávizmusra. Szláv környezetből ide települt emberek hangoztatják ezt az önmagunkról való lemondást, integrációt hirdetőeszmeiséget, ami szerint kevés szerepünk van a világ formálásában, csatlakozzunk "erős" népekhez, illeszkedjünk be és fogadjuk el, amit tőlük kapunk. Hát ezt soha nem fogadták el a magyarok, ezért maradtak meg szláv környezetben is több, mint ezer évig, és középhatalom lettek volna, ha a nyugat be nem avatkozik.
Aki Én
@Papuska1: köszönjük, de maradunk az értelmes, többségi európai véleménynél. Ezt olvastad?
b1.blog.hu/2019/05/22/nemeth_sandor_hazudott_egy_boduleteset_hogy_orban_kedveben_jaron
tudode
A moKÁR makróban képeSS gondolkodni!
.
2006-ban saját országát szándékozott megpucsiKÁZNI meg, most az EU következik!
papa.49
Egyenlőre még bízik abban, hogy VEZETŐ SZEREPE lesz a néppártban, de én meg abban bízom, hogy kivágják onnan mint a macskát szarni, mert mást ott nem érdemel !!!
A szélsőjobbos társulatban meg csak ,,TALPAS,, lehet mert ott is már kiosztottak minden fotelt valakinek, akinek nagyobb súlya van mint ennek a ,,zenebohócnak,, !!!
Eladott Ország
@Papuska1: ma, 09:33; Orbán egy közönséges bűnöző, politikai prostituált, aki minden volt már csak talán fürdőkurva nem.
m.blog.hu/er/erkolcstan/postimage/orban_ha_kell_1364501367.jpg
simmering73
Miért mondhatná ki, mikor ők maguk a szélsőjobb.
Klubtag
@Eladott Ország: m.blog.hu/er/erkolcstan/postimage/orb..
Hiteles jellemzés...éppen ezért teljesen mindegy, hogy Orbán kivel szándékozik szövetkezni és arról beszél-e vagy sem. Választása legfeljebb hazánkra, népünkre nézve jelenthet szégyenteljes minősítést. Akármennyi fidesz-kdnp-s képviselő is jut be az EU parlamentjébe, az ezzel a csoporttal való szoros együttműködés az adott partner(ek) politikai halálát hordozza magában. Egyszerűen hosszú távon a tisztességnek - és nem az Orbán féle rókalelkűségnek - kell győzedelmeskednie - bár tudom, hogy ebben a folyamatban milyen sok lesz - Európa és világszerte - a "hősi halott". Hinni érdemes abban, hogy az Orbán által képviselt közéleti forma nem lehet tartósan minta a gondolkodó, igényes, tehetséges, kulturált, egészséges társadalmak tagjai számára - akár Európában élnek, akár a tengeren túlon -bárhol.
Ha nem így történik, akkor az emberiség - elkorcsosulásának okán - önmagát semmisíti majd meg
és Isten kijelentheti, ez bizony egy sikertelen kísérlet volt.
Uff
cikicakk55
Jajaj! Viktor,Viktor! Akkor,ha így is gondolod,ahogy mondod,akkor miért engedted,hogy több mint 100.000 letelepedési engedéllyel rendelkező kerüljön Magyarországba? Persze,azok ugye nem migránsok,mert fizettek nektek. Ők a talpig becsületes maffiózók,épp úgy mint te és a családod.Nem kell kimondanod,hogy szélsőjobbos vagy.Tudjuk anélkül is,hogy mondanád.Szerencsére túl kis zsebpöcs vagy ahhoz,hogy az Unióban egyáltalán észre vegyenek.
SystemError
Nem mond ez a buzi ki semmit, kicsit náci, kicsit komcsi, csak ami ahhoz kell, hogy mindennap eladja az országot!
Klubtag
@cikicakk55:...de észreveszik és undorodnak is tőle rendesen...nekem az a bajom, hogy Hitlertől is undorodtak anno, de üzleteltek vele, meg nem akarták összeakasztani vele a "bajuszukat"...hát nem röhejes...a történelem ismétli önmagát,
Rockxy
amíg az emberek zöme oldalakban gondolkodik, addig káosz van
csak úgy....
@fideszes gyökér: gondolod,hogy ebbe a köpcös sratégában még bíznak a nácik?
ö külön, viktoriánus pártot szeretne alapítani az EUn belül ,kik csüngnek ajkán szótlanúl,mint gyümölcs a fán...
csak úgy....
@Rockxy: mindíg is volt törzsfönök,azok után jöttek a királyok és most ismét ott tartunk,hogy "demokratikus" úton király választásokat tartanak, közben egy bölcs törzsfönök böven elég lenne...
csak úgy....
Akkor ezt úgy is értelmezhetö,hogy Putyin bé ígérte neki a fölvidéket vagy erdélyt ,mint anno Horthynak a führer ha lesz olyan kedves és segít elpucolni az "ellenséget " ? Gondolod,hogy bízik valaki egy többszörös köpönyeg forgatóba? ...persze a politika más mint az emberi logika.
Madácsi Pali
Ha a zemberek megtapasztalnák a német és francia városlakók sanyarú sorsát mert "egy baloldali kormánnyal már úgy néznének ki a városaink, mint egyes franciák, németek", akkor Viktor Viktorovics Gecikov rácsos ablakból csikos ruhában csoldálná a naplementét élete végéig.
Desischado
Nagyon remélem, hogy elindult végre az a folyamat, aminek a végén a "hős szabadságharcos" és bandája, "rácsos abalakból csíkos ruhában csodálja a naplementét" élete végéig! Az idézet Madácsi Palitól kölcsönözve, utólagos engedelmével.
Eladott Ország
Ugyan mit is várhatnánk el egy simlis bűnöző, politikai prostituált cigánytól?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.