Tizenhat megyei lap online (és print) kiadásának címlapja ugyanazzal a címmel és ugyanazzal a képpel, ugyanazzal az Orbán-interjúval indult 2019. május 25-én. (A Kisalföld és a Délmagyar címlapját már lusták voltunk bemontázsolni, meg a kicsit eltérő dizájn miatt nehezebben is illeszthető, de azok is ezzel az anyagal indultak, nyilván. Sőt, a Magyar Nemzetet és a Borsot is betehettük volna, hogy kerek húsz lap legyen.) Nem könnyű ilyen médiaellenszélben kormányozni, az zicher, az elkeseredett kormányfő éppen tegnap fakadt ki a Bild című német bulvárlapnak: Kérdés: „– A gazdaság jól áll, Magyarország sajtószabadsága ugyanakkor egyre rosszabbul.”Orbán: „– Ezen a vádon Magyarországon mindig jót nevetnek az emberek. Engem a média minden felületén élesen kritizálnak. Jó volna, ha egyszer hátszelem lenne a magyar sajtóban, mert most folyton ellenszélben haladok.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Talán fel kellene ajánlani a síró Gecinek, hogy jó, akkor fordítsunk rajta - hoci az MTVA-t, a KESMA-t, és az összes fideszes orgánumot TV2-stűl, és cserébe megkapod b@zdmeg az ellenszelet hátszélnek. Lássuk, elfogadná-e?! Olyan szépen haladunk a lejtőn lefelé. Központi a tanterv, a TAO, a sajtó, a tudomány de tervbe van véve az egyenfrizura, az egyenruha, az egypárt és mire felébredünk Észak-Korea 2.0-ban is találtuk magunkat ! a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia0.giphy.com%2Fmedia%2F2yxe7taozEtlXm7mr7%2Fsource.gif&key=1dLso0K8cD_FW_Hm1oIjsA&w=600&h

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.