Súlyos vereségként értékelte Jávor Benedek, az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti (EP-) képviselőjelöltje vasárnap este a nyilvánosságra került választási adatokat, amelyek szerint a két közös listán indult párt egy mandátumot szerezhet az EP-ben.

Jávor: az MSZP-Párbeszéd súlyos vereséget szenvedett

A politikus úgy értékelt, az ellenzék nem tudta teljesíteni azt a célkitűzést, hogy gátat szabjon a Fidesz előretörésének.

Hozzátette: a közös vereségből az MSZP-Párbeszéd része sokkal nagyobb, mint a többi párté.

Kérdésre válaszolva nem tudta megmondani, milyen hatással lesz a két párt jövőbeni viszonyára az eredmény, erről a pártok vezetőségének kell dönteni.

Szerinte egy ilyen eredmény után érdemes elgondolkozni azon, hogy a követett stratégia mennyire volt sikeres, de – tette hozzá – nem gondolja, hogy közvetlenül az MSZP-Párbeszéd együttműködése volt az oka a "súlyos vereségnek".

Arra a kérdésre, hogy az MSZP vezetésének le kell-e mondania az eredmények ismeretében, Jávor Benedek közölte, eldöntik majd, hogy lemondanak-e vagy sem. Az MSZP-nek és a Párbeszédnek is a saját tagságával kell elszámolnia – tette hozzá.

Jávor Benedek elmondta, amikor döntöttek az MSZP és a Párbeszéd együttműködéséről, az adatok alapján racionális döntést hoztak, három mandátum megszerzésre volt várható. Az eredmények ezt azonban nem igazolták vissza – közölte.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ugy könnyű nyerni, hogy a PERIFÉRIÁN ÉLŐKET középkori sötétségben tartja az aki onnan indult, ahol EZEK a szerencsétlenek élnek
.
---- Tudtad, hogy Orbán Viktor az erdő szélén, egy kétszobás vályogházban nőtt fel, fürdőszoba nélkül?
,
444.hu/2014/10/18/tudtad-hogy-orban-viktor-az-erdo-szelen-egy-ketszobas-valyoghazban-nott-fel-furdoszoba-nelkul
.
És az sem TITOK, hogy nem TÖRTÉNELMET, politikai szektává alakított azt a PÁRTFÉLÉT, amelyet a tiszteletreméltó Soros György rángatott ki a putriKÁJUKBÓL!
.
Aki nem képeSS integrálódni, az a Kolostorba kotló "nemisminiszterelnök", amelyre a HONFOGLALÁS ÓTA NEM VOLT PÉLDA, egy bazi nagy senkiHÁZI!
,
Még az EU-ban "is" feltűnik, hogy EZZEL a POLITIKAI SZÉLHÁMOSKODÁSSAL milyen módon képeSS a választók bizalmát ELNYERNI:
.
Ilonka néne megint átment a 2018-as umbuldába, mivel az ÁTVITELTECHNIKÁT ugatja valószínű, mint a kutya a holdat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.