A Hír TV-nek adott exkluzív interjút a választások után a miniszterelnök. Szerinte ez még nem az az ország, amelyik úgy néz ki, ahogyan szeretnék.

Orbán még mindig elégedetlen Magyarországgal

Minden kampányban az a jó, hogy vége van, végre látjuk az eredményt és kifújhatjuk magunkat – így kezdte az EP-választások után a Hír TV-nek adott exkluzív interjúját Orbán Viktor miniszterelnök, aki szerint a magas részvételi arányt nem a szél fújta be az ajtójukon, azért megdolgoztak.

A kormányfő szerint ez a választás európai volt, de közben hazánkról szólt, erről sikeresen meggyőzték egymást. Említette a rekord részvételt és rekord győzelmet, azt, hogy az eredmény szerinte azt üzeni, "csináljátok, bízunk bennetek", és hogy sok munka van még Magyarország előtt.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Hogy Orbán még mindig elégedetlen az országgal azt jelenti, hogy még mindig nem sikerült a képére formálnia. Nagyobb fokozatra fog kapcsolni az őszi választás előtt. A demokrácia további lebontása, az ellenzék ellehetetlenítése, a hazug propagandával történő tudati átformálás, megfélemlítés lesz a fő csapás irány. A NER még nem tökéletes ezt a 48 % ellene szavazó is megmutatta. Ennyi embert nem tud bebörtönözni mint az ország ellenségét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
A Nemzeti Együttműködés Rendszerét magasról le melléktermékezik, alfelet varázsolva az etetőcskéjükből:
.
Lássuk csak mirű vót nagyba szó:
.
NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS RENDSZERE
www.parlament.hu/irom39/00047/00047.pdf
1. ITT AZ IDŐ, HOGY TALPRA ÁLLÍTSUK A MAGYAR GAZDASÁGOT
2. ITT AZ IDŐ, HOGY ÚJRA REND LEGYEN AZ ORSZÁGBAN!
3. ITT AZ IDŐ, HOGY MEGMENTSÜK AZ EGÉSZSÉGÜGYET!
4. ITT AZ IDŐ, HOGY MEGTEREMTSÜK A SZOCIÁLIS BIZTONSÁGOT!
5. ITT AZ IDŐ, HOGY HELYREÁLLÍTSUK A DEMOKRATIKUS NORMÁKAT!
.
Oszt tizedik év után ITT AZ IDEJE annak, hogy ŐKAPZSISÁGA rossz időben rossz helyen legyen amiatt "is" mert KÖZÉPKORI SÖTÉTSÉGBEN tart a BAROMÉTER több millió állampolgárt, a "csak" a zavaros fejében létező MIGRÁNCS VESZEDELEMMEL!
.
Tragédia, hogy EZEK a szerencsétlenek, és a VÁMSZEDŐINK tartják életben ezt a SZEKTÁT
.
--- A Fideszre szavaztam, nem arra kellett volna?
.
444.hu/2019/05/26/a-fideszre-szavaztam-nem-arra-kellett-volna
.
Ennél gátlástalanabbat még nem NEMZETT FFI emBŐR, nem hiába szarkabőrbe bújt csúszó mászóKA!
Macskaszem
Akkor lenne elégedett, ha Észak-Korea-i állapotokat tudna teremteni. Tartok tőle, hogy el fogja érni, mert sunyi, agresszív, és végtelenül aljas.
Borsodi
Hogy ő kivel elégedett az senkit se érdekel elég azt tudni,hogy mi meg vele és alatt valóival soha nem leszünk elégedettek.Már ideje volna eltűnnének az életünkből mert olyanok nekünk mint a himnuszban a bal sors.
balos
Erről a o1geci féle vezetőkről szól a himnuszunk!Egyetlen ember volt eddig aki valóban a Nemzet érdekében politizált hátszélben DEÁK FERENC!A többi a futottak még kategória!Na jó a horti féle patkányok ülnek megint a magas ló faszán!
csipetke
Nem tetszik orbánnak az ország? Nosza rajta,lehet innen elhúzni.A gond az,hogy a puhos sehol sem kellene,talán az olasz haverja befogadná,mint ő Gruevszkit.Ja,és az ország szerintünk se úgy néz ki,ahogy szeretnénk,miután a fidesz lerabolta,tönkretett oktatást,egészségügyet,és kizárólag a hatalma fenntartásával, a saját pereputty,és a haverok gazdagodásával volt elfoglalva,ez minden energiájukat lefoglalta,így a valóban fontos dolgokkal nem foglalkoztak.
terlasz
"ez még nem az az ország, amelyik úgy néz ki, ahogyan szeretnék'
Reméljük, hogy soha nem is lesz, mert akkor nagyon nyomorult ország leszünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.