Mindenki afgánnak vallotta magát a csoportból.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a megyéhez tartozó "határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. május 26-án 21 óra 20 perckor Hercegszántó közigazgatási területén 21 külföldi férfit tartóztattak fel, akik afgán állampolgárnak vallották magukat.

A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik a csoportot az ideiglenes biztonsági határzárhoz" – áll a közleményben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Honnan tudják, hogy illegálisak, hiszen a magyar vendégszeretet ultrája, hogy még "csak" ELKAPTÁK azokat, akiknek valószínű nem volt lehetőségük, hogy UDVARIASAN BEKOPOGJANAK!
kereső
És hány magyarul sem tudó ,de magyar állampolgársággal rendelkezőt segitettek át az ukrán határon a magyar rendőrök szavazni?Ukrajna nem Eu-s tagállam, hanem harmadik országnak minősül. Magyarország meg Ukrajna felé az Eu-és egyben a Shengeni határ "őrzője". Na akkor hogy is állunk ezzel?
Nessy
@kereső: Az más! Az kellett a fidesznek a mandátumaihoz. Meg hosszú távon a hatalmához!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.