Lázár János miatt kényszerültek erre, aki 4 éve arról írt, hogy az Altus Zrt. az olajmaffiához köthető.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
És tessék mondani Pintér belügyér mihez volt köthető?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
És Jánosunk? Most hallgat? Hű de bátor.
SystemError
Azért ebbe biztos belebukott egy-két fideszes meg MTV dolgozó, nein, nein, nein..:)
papa.49
Nem látom a ,,véres, habzó szájjal,, ugató lézeresszarjankó bocsánat kérését, érdekes csak mószerolni tud !!!
Commenter
@papa.49: bezárkózott a kastélyába.
papa.49
@Commenter: Azon töri a tökfejét mit hazudjon, hogy mennyivel kerül most már többe a ,,tramváj,, mint 70 milliárd !!! Ugye lerakták a 20.25 éves síneket, most felszedik őket, és újakat tesznek le helyettük !!! Erre mondta azt a cserpákszarjankó, NEM KERÜL TÖBBE !!!
Na ezt nem hiszem én el !!!
Amikor kezdték akkor írtam azokat a síneket NEM SZABAD LEFEKTETNI, nem véletlen, hogy a máv. nál a mellékvonalakra lerakott síneket is cserélik 25 év után !!!
Azok a szerelvények amik a mellékvonalakon járnak SOKKAL KÖNNYEBBEK, mint a tervezett kettős meghajtású ,,tramvájok,, !!!
Commenter
@papa.49: ő már jó helyen van a batidai és a többi kastélyában a nagytőkés! Azt az osztrák (Habsburg) szálat amin ő "futott miért is nem vizsgálják? Van olyan korrupt ez is, mint Strache. És hiába került mellékvágányra nem hiszem el, hogy nem kerül még képbe mint ahogy azt sem hiszem el, hogy a tegnapi választás tiszta volt. Egyébként "nagy dicsőség" írástudatlan mélyszegények között győzni, nem a szavazataikat kellene megvenni, hanem tenni is értük valamit úgy kilenc év alatt, megpróbálni legalább a tehetségeseket kiemelni a mélyszegénységből mondjuk? Nem hiszem el azt sem hogy örökké a szülőföldjén akar már csak élni! Lesz még ő tűzközelben :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.