Az Index információi szerint a kormány augusztus elsejével venné el a kutatóhálózatokat az MTA-tól, a vagyont is ingyen használatba kellene adni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akinek nem tetszik az jogászkodhat, de hamarosan már annak sem lesz értelme, mert felszámolják a bírói függetlenséget, de ha véletlenül a bíróság mégis a kormány ellen döntene, akkor a rájuk kirótt ítéletet magasról leszarva folytatják a törvénysértést. uploads.disquscdn.com/images/5d4cda07a930f1d12e116754b46b7ae9db72a3634fe9e687fc1db20fe51b1c84.jpg?w=600&h=467
uploads.disquscdn.com/images/2c3006015a7b7ad6f65d97ffd7cca631a03ae05373674d85696153e947b5aab0.jpg?w=600&h=510
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Momentum?!?! Jövő csillagai, itt az első igazi harci feladat, meg lehet oldani. Utcára a tömeggel... cserébe a szavazatokért, mert nem a két lány szépségéért kaptátok, dolgozzatok meg érte. Vagy úgy jártok mint az lmp.
Commenter
@lampa laz: pont úgy ahogy az o1g tüntetések idején tették. Fekete Győrt csak kiemelték a tömegből, később vádat emeltek ellene Donáth Annát (Donáth Ferenc unokája) bevitték a rendőrök. Ők tüntettek a CEU mellett is, az MTA mellett is.
Korábban azért jó haverok voltak Ungár Péterrel is a fesztiválos garázdaságig amit Ungár egy etikaival megúszott. A Momentum előbb lett EP mint magyar parlamenti párt. Hová lettek a szavazatok tavaly? Mentek a Fideszhez vagy simán elcsalták tőlük? Ez is itt a kérdés.
lampa laz
@Commenter: valszeg lenyúlták a szavazataikat a tavalyi választáskor. Most viszont félő, h ezeket is megüti a mámor szele és elszáll az agyuk a dicsőségtől, pedig igazán jó helyezést értek el. Na majd meglátjuk az ősszel hogy szerepeknek.
Commenter
@lampa laz: ha elszállnak a saját sikerüktől saját sírjukat ássák meg hosszútávon. Egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat sem kellene ugyanazon a napon tenni. Ősszel? Vagy átveszik az LMP és talán a MSZP helyét, vagy csendes háttérmunkát végeznek a Fidesznek.Ha azonban megmaradnak ténylegesen ellenzéki pártnak valóban új és meghatározó politikai erővé tudják kinőni magukat. Nagy előnyük, hogy már most nagyon széles korosztályt meg tudtak szólítani, és ez eddig nemigen sikerült egyik pártnak sem. Köszönhető ez nem kis részben a Nyugaton szerzett tapasztalataiknak is.
Nessy
@Commenter: csak ha most azt hiszik, hogy övék a nagydiófáig, akkor elkezdik külön megmérettetni magukat mint az LMP, amivel akaratukon kívül a fideszt fogják támogatni! Most tényleg sikeresek,de ha ők is kezdik, hogy minden megállapodást felrúgnak, könnyen hiteltelenné válhatnak!
Fekete - Győr vegyen egy hideg zuhanyt, és próbáljon meg hideg fejjel gondolkozni! Az önkormányzati választás elsősorban személyekről szól. Különösen a vidéki városokban, hiszen ott a fidesz szokás szerint megzsarolja őket, miszerint ha nem kormánypárti a polgármester és a közgyűlés, nem lesz pénz!Ezt már bebizonyították, hogy a tisztesség nem kenyerük!
lampa laz
@Commenter: @Nessy: nagyon sokan vagyunk akik a parlamentben ülő ellenzékben csalódtunk és már nem is hiszünk nekik. Az, h az üléseken akciózgatnak, törvénymódosításokat nyújtogatnak be amit tudják, h a fidesz úgy söpör le az asztalról mint én a morzsát, semmit nem tesznek. Nem erősítik meg magukat vidéken, csak választások előtt mennek ezek is az emberek közé, ez nem elég, ettől több kellene. A fideszesek lopásaival egyéb mocskaival sem foglalkoznak megfelelően, pedig a sajtó ellátja őket megfelelő információval. Agybajt kapok amikor látom, h egy sajtótájékoztatóval letudnak ügyeket és ennyi.
Ha a Momentum komolyan veszi magát és tud élni a lehetőséggel amit kapott, nagy jövő előtt áll, hatalmas felelőséggel. A nézőpont mérése szerint is a fidesz után ők a legnépszerűbbek a fiatalok körében, ezt nem szabad nekik elengedni. Fenntartással fogadom őket, de jó lenne már egy értelmes ellenzéki párt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.