A terv kész, a választás lezajlott, államosítják az Magyar Tudományos Akadémiát, amit örvénnyel köteleznének arra, hogy a vagyonát adja át ingyenes használatba, ami gyakorlatilag államosítást jelent. Tömött sorban tülekszenek a nemzetközileg elismert Fidesz-hű tudósok?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
@Shikari: Szerinted nem magyar, a Magyar Tudományos Akadémia?! Ez a legújabb, az államosítás hogyan teszi azzá?
CsipkeRózsa
@Shikari: Tudom, mindent egy kézben kell tartani és irányítani, akár ért hozzá az a kéz, akár nem.
CsipkeRózsa
@Shikari: A hozzáértők, és nem az eltartók szabadsága a fontos a kutatásokban.
namihami
@CsipkeRózsa: Te tényleg nem sajnálod az idődet és az energiádat? Nekik minden akkor és csak akkor és úgy jó, ha a Vezér oszthatja a "" nemstróman"" hűbéreseinek a sápot. Hiszen ezzel tudja őket, akár egymás ellen is, sakkban tartani.
A Simicska-érában egy nemzeti tőkést tartott. Rájött, hogy ez neki nem jó, ezért most egy szűk, egymás ellen kijátszható csorda az optimum. Most ez van.
namihami
Addig, amíg a magyar tudományosélet bizonyos tagjait kötőféken (pénz, stallum) tarthatja, addig azt tesz/tehet velük, amit akar.
Ha lenne bennük annyi gerinc, hogy pl. most egyemberként felállna mind, akkor már a világ fele is lenne látszatuk és ezzel némi hatalom is a kezükben. Amíg lesz közöttük behódoló, addig minden marad a régiben vagyis a Gazda azt csinàl, amit akar.
És haha, csinálja is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.