Golfpályát és wellness központot terveztek a Nemzeti Ménesbirtok területére. Lázár János kormánybiztosként kiakadt.

Lázár János: elgurult a gyógyszer

Lázár János állítása szerint a Nemzeti Ménesbirtok menedzsmentje az ő tudtán kívül hozott olyan döntéseket, amelyekhez nem is lett volna joguk. A ménesbirtokot felügyelő politikus a Népszava mai értesüléseire reagált, miszerint az európai közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint csak a jövőbeni fejlesztések terveire 800 millió forint keretösszegben írtak ki pályázatot.

Az ezek szerint a menedzsment elképzelései szerint wellness, fitness, konferenciaközpont, sportpályák, VIP-páholyos lovarda és 90 szobás szálloda épülhetett volna a birtokra. "A ménesbirtok menedzsmentjénél elgurult a gyógyszer. Teljesen elvesztették a realitásérzéküket" – mondta Lázár a tervekről.

Mint mondta, ennek személyi következményi is lesznek, felmentéseket kezdeményez a menedzsmentben, és azonnali hatállyal visszavonja a kiírt közbeszerzést.

Forrás: 444.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Jani gyerek majd ad arra a ló pofadra egy sallert va főnököd, hogy bele avatkozol a nagy bizniszbe!! Addig pattogsz míg kispadra fogsz kerülni mint a többi lázadó!!
tudode
Valójában azért KÁRHOZTATTA a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGOT bitorló a kispadra, mert TÖBB ÉSSZEL rendelkezik, mint az ősfideSSeSSeKK maroknyi bagázsa összesen:
.
www.youtube.com/watch?v=llEmY6yushQ&t=37s
.
!!!
Cicamama55
Többek között az ilyen kirohanásai miatt kedveltem én meg őt, s hiányolom nagyon a napi politikából!
Lepényleső
Diktatúrákban így mennek a dolgok,esetleg a Maf fiáéknál csinálják így a közeli rokonok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.