Nehéz pillanatokban kellett üzennie.

Megszólalt Orbán Viktor a dunai hajókatasztrófa kapcsán
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Levélben fejezte ki együttérzését Orbán Viktor kormányfő Lee Nak-yeon dél-koreai miniszterelnöknek és népének a Dunán szerencsétlenül járt dél-koreai turisták tragédiája miatt; ebben biztosította őt arról, hogy a magyar hatóságok minden lehetséges erőfeszítést megtesznek a túlélők felkutatása érdekében – tájékoztatta az MTI-t csütörtök reggel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

"Gondolatainkban és imáinkban az áldozatok családtagjaival és Dél-Korea népével vagyunk ezekben a legnehezebb pillanatokban"

- fogalmazott Orbán Viktor.

Az MTI-nek a Köztársasági Elnöki Hivatal által csütörtök reggel eljuttatott részvéttáviratban Áder János biztosította a koreai államfőt arról, hogy Magyarország mindent megtesz a súlyos szerencsétlenség túlélőinek felkutatásáért, a kórházba szállítottak mielőbbi gyógyulásáért.

A köztársasági elnök közölte,

a magyar hatóságok alapos vizsgálatot folytatnak a baleset okainak és felelőseinek megállapítására, és ennek során készen állnak az együttműködésre a koreai szakértőkkel.

Áder János őszinte részvétét és együttérzését fejezte ki a balesetben elhunytak hozzátartozóinak és az egész koreai nemzetnek.

Az államfő reményét fejezte ki, hogy sikerül még túlélőket találni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Shikari: Azert nem semmi vagy, hogy meg egy ilyen tragedia utan is az uszito gyulolet beszel beloled.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Shikari: Szociópata, elmebeteg vagy... Nyilván nem foglak erről meggyőzni. Nagyon sajnálom, ha velem kapcsolatban te kisebbrendünek érzed magad. Ismert tény, hogy ezen öngerjesztett flusztrációk
és a beteg énkép az alapja annak, amit itt előadsz mindennap.. Pont leszarom a lelki világodat, ha nem minket rongálnàl a beteg elméddel. Szerinted ez itt bárkinek kêrdés még, láttunk eleget belőled. Magyarázhatsz bármit, az ami itt belőled eddig kijött, az önmagában egy nagyon beteg ember jelleme... Hogy mondjam szebben, te egy elmebeteg és gonosz ember vagy, aki utálja önmagát!
moareka
A Horizont nevű hozzászólóhoz,-a far-hát- ügyben tetszett beismerni, hogy a tömegek nagy része, far-hát-ig jut el a nagy gazdasági "nyargalásban". Ez volt a legnagyobb "melléfogása" a párthűség jegyében, elismerte milyen színvonalon élünk ebben a nagy hatalmas "Kánaán"-ban... Máskor jobban tessék meggondolni a far-hát, és hasonló elszólást, mert ezért nem fognak fizetni, sőt eljön a legrosszabb, - kizárás a fizetős buliból...:-))))).
csak úgy....
@Shikari: tibim! hozzád képest a segg , egy érzékszerv ! ha a melóba fektetnél akkora energiát,mint a napi baromságaidba,akkor 1 év alatt,egyedül leraknád a síneket Budapest-Belgrád között...
moareka
@Horizont: Bocsájs meg, nem írtam elé, hogy a Shikarit illeti a válaszom, arra, amint éppen Téged fikázott...mellé nyúltam, elnézést, ennek a degenerált hozzászólásai zavartak meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.