Két férfi dulakodott Győrben csütörtök délután, ahol még egy kés is előkerült. A nagyobb bajt egy szolgálaton kívüli rendőr akadályozta meg.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint 2019. május 30-án 17 órakor arról érkezett bejelentés, hogy két férfi – akik közül az egyiknek kés volt a kezében – összeverekedett a nyílt utcán, Győrben.

Kés is előkerült Győrben egy dulakodás alatt, szolgálaton kívüli rendőr előzte meg a bajt

Fotó: police.hu

"A helyszínre érkező rendőröket egy szolgálaton kívüli kollégájuk fogadta, aki miután látta a dulakodást, azonnal odament a verekedőkhöz, a cselekményük abbahagyására szólította fel, illetve szétválasztotta őket.

Az intézkedők a kést lefoglalták, mindkét férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították őket.

A nyomozók az 51 éves S. Lászlót garázdaság vétsége, míg a 61 éves Sz. Zoltán Andrást felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. S. László kihallgatásán elmondta, hogy előzetes szóváltást követően ismerőse kést rántott, ezért ő megijedt és elfutott, majd amikor a kést szorongató Sz. Zoltán András utolérte kezdtek el dulakodni egymással" – olvasható a közleményben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Késsel közlekedő emberek az utcán ! Késsel születnek csecsemőkorukban már ! Hagyomány és a kultúra része , gondolom, hogy kard és késnyelő bűvészek is !
Lepényleső
Ez egy jó hír,annak kifejezetten aki elveszítette a kést,s lám előkerült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.