A publikum számára eddig viszonylag ismeretlen momentumos politikus indulhat Budapesten a főpolgármesteri címért.

Ígérete ellenére felrúgja az ellenzéki megállapodást a Momentum – saját főpolgármester-jelöltet állít

A jelöltről még dönt az EP-választáson megerősödött párt küldöttgyűlése vasárnapig, így hétfőn jelentik be a jelölt nevét, aki megméreti magát az ellenzéki előválasztáson Puzsér és Karácsony ellenében.

Nem kasztingolnak külsős celebeket, saját soraiból állít főpolgármester-jelöltet a Momentum Mozgalom az ellenzéki előválasztás második fordulójára, ahol Puzsér Róberttel (Sétáló Budapest, LMP, Jobbik) és Karácsony Gergellyel (MSZP, Párbeszéd, DK) mérkőzhet meg – tudta meg az Azonnali több forrásból, bár a párt hivatalosan nem kívánta kérdésünkre megerősíteni az információt, ugyanakkor nem is cáfolta azt.

Arról egyelőre senki sem akart nyilatkozni, hogy egészen pontosan ki is lesz a jelölt. Annyit tudtunk meg, hogy a jelölt férfi, a Momentum egyik kevésbé ismert tagja, aki azonban a párton belül ismertebb figura.

Személyéről vasárnap estig szavaz a Momentum küldöttgyűlése, indulását hétfőn jelentenék be. Amennyit sikerült megtudnunk, az alapján úgy tűnik, hogy a felröppent hírekkel ellentétben nem Szél Bernadett lesz a jelölt, hiszen ő külsős, és ráadásul nő is.

Forrás: azonnali.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: tibim! hozzád képest a segg , egy érzékszerv ! ha a melóba fektetnél akkora energiát,mint a napi baromságaidba,akkor 1 év alatt,egyedül leraknád a síneket Budapest-Belgrád között...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Na Fekete Győr András személyében megjelenik az ifjú Orbán utódja! Egyébként kicsit visszafogottabbnak kéne lenni!
advocat
Várjuk ki a végét! Majd az eredmények. Bár tudjuk. Befolyásolhatók.
terlasz
Nem tudom, hogy mire jó ez, de végülis nem rúgják fel az egyességet, mert a kerületi elosztásban fixen megállapodtak, ellenben a főpolgármester-jelölt személyénél abban maradtak, hogy az előválasztás győztesét támogatni fogják.
Yoda69
@Horizont: Nem erről van szó. Ha most felrugja mi a garancia hogy később betartja a szavát. A becsuletet csak 1szer lehet eljátszani.
Lepényleső
Ki ígéretét önhibáján kívül be nem tartja,tőle mentsen meg minket mindenkinek atyja?
Legyen ez is vonatkoztatva a hatalmat most bitorlókra?
Desischado
Nem tetszik nekem ez az arcoskodás. De majd meglátjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.