A vasárnapi EP-választás eredménye alapján az MSZP-Párbeszéd már be sem jutna az Országgyűlésbe, a Fidesz-KDNP pedig mindent elsöprő, 80,9 százalékos mandátumarányt szerezne – olvasható a kormányközeli XXI. Század Intézet honlapján pénteken közzétett elemzésben.

Századvég: 80 százalékos Fidesz-győzelmet jelentett volna a vasárnapi eredmény, ha parlamenti választást tartanak
Fotó: MTI

A Lánczi Tamás intézetigazgató által jegyzet írás szerint ha a vasárnapi eredmények alapján kellene szétosztani a magyar parlamenti mandátumokat, akkor

a Fidesz-KDNP a 199 parlamenti mandátumból 161-t kapna – ebből 106 egyéni, 55 pedig listás –, ami 80,9 százalékos részesedést jelentene. Ez a jelenlegi kétharmados helyett négyötödös kormánypárti többséget eredményezne.

Az ellenzéki pártok közül – a hazai választáson a közös indulás esetén érvényes 10 százalékos bejutási küszöb miatt – az MSZP-Párbeszéd már be sem jutna az Országgyűlésbe, míg a legnagyobb parlamenti frakcióval, 19 mandátummal a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció rendelkezne.

A DK mellett még két ellenzéki pártnak lenne frakciója, a Momentum 11, a Jobbik 8 képviselőt küldhetne a parlamentbe.

Az EP-választás alaposan átrajzolta az ellenzéki erőviszonyokat. Már a 2018-as országgyűlési választást követő tiltakozásokon egyértelművé vált, hogy az ellenzéki szimpatizánsok nem elégedettek pártjaikkal, egyfajta ellenzékváltó hangulat alakult ki – írta Lánczi Tamás. Ennek eredménye, hogy a vasárnapi EP-választáson az ellenzék korábbi meghatározó pártjai – MSZP, Jobbik, LMP – összeomlottak, helyüket a DK és a Momentum vette át. Ennek eredményeként meg is indult az önkormányzati választásra megkötött alkuk felmondása, és várhatóan újabb belső konfliktusok fogják majd terhelni az ellenzéket, amelynek vezetője ismét Gyurcsány Ferenc lett – emelte ki.

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Erről van szó! Csak nem akartam már a választás éjszakáján beírni!
Érik a 3/4! - 2022-re. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Akik a 40%-ból is kétharmadot tudtak csinálni, azoknak meg se kottyan az 50%-ból 80%-ot mutyizni.
verőce21
Erről van szó! Csak nem akartam már a választás éjszakáján beírni!
Érik a 3/4! - 2022-re. :)
Gauntlet
Én is tudok 80 százalékot akik meg utálják és okádni tudnának ettől a balfék rezsimtől !
FLETÓ
Igen!!! Akkor a maradék 40% is elmegy...
RonaGyuri
ami nem csak elemi számtan béli erős hiátusukról árulkodik!!! =))
Nessy
Csak 80%??? Azt hittem legalább 120% ! Ha már lúd, legyen kövér!
kereső
Na akkor megvan a 2022-es választás eredménye. Felvitték az adatokat-számoltak,és ez lesz.
Madácsi Pali
Ez van ha a g^ci nyájának a voksa mégegyszer annyit ér mint egy másra leadott szavazat! Mert az 52% sehogy sem ér 80-at, csak Orbánisztán bánja faragta így, senki más által el nem fogadva a választási törvényt. Erre nem büszkének kel lenni, hanem szégyelni. Ezért sem kivánatos személy a miniszterálnok a demekráciákban.
Cicamama55
Az agyam elszállt! A 8 millió szavazóból elment a 3-4 millió, s ennek a fele szavazott a Fideszre. Hol itt a 80 %?!
Eriksson
@Cicamama55: Kicsit gondolkozz, hátha visszajön. Külön kell szavazni pártra és külön képviselőre. A kettő %aránya nem ugyanaz parlamenti választások esetén.
csak úgy....
@verőce21: az IQ dat is a századvéggel számoltasd ki !:) kicsit jattolsz ,még zsenit is faragnak belöled ...
lampa laz
43,36%-nak a 80%-a a fideszre szavazott, hát erre qurva büszkék lehetnek.
tudode
Meredjünk abban, hogy a Századvég "is" hasonlóan a VOLT FIATAL izéKÁKHOZ Soroson élősködtek anno
.
----Gyanús volt az állambiztonságnak, hogy Orbán és Kövér Soros pénzéből finanszírozza a Századvéget
.
444.hu/2016/05/27/gyanus-volt-az-allambiztonsagnak-hogy-orban-es-kover-soros-penzebol-finanszirozza-a-szazadveget
.
Most már összetéveszik a SZEZONT

.
mekkelek
Még egy kis mutyizás a szabályokkal és 2020-ra meglesz a 120 százalék is. Reménytelen birka nép a magyar, megérdemli a fidesz maffia korlátlan uralmát... egy normális társadalomban ezek a halál f*szába el lettek volna már régesrég kergetve, de a soros/migráns/mocskoseu meg a zsák ingyenkrumpli itt elég.
mekkelek
@mekkelek: 2022 pontosabban... de addigra 140% lesz :)
verőce21
@Nessy: (17:35) Az csak Ausztriai választásokon szokás! :)
tudode
Folyt.
.
Most már összetévesztik a SZEZONT a hokizsebükkel, mivel KEDVEZ MINDANNYIUNKAT tekintik fejős tehénnek (mai "örvendes" hír):

----- Jó hír azoknak, akik szurkolnak a sikeres magyar üzletembereknek: Mészáros Lőrinc három cégéből 17 milliárd forintos osztalékot vett fel
.
444.hu/2019/05/31/jo-hirek-azoknak-akik-szurkolnak-a-sikeres-magyar-uzletembereknek-meszaros-lorinc-harom-cegebol-17-milliard-forintos-osztalekot-vett-fel
.
Mit szól ehhez az aki NEM FOGLALKOZIK ÜZLETTEL, csupán kifizettet milliárdokat.
.
----- Mészáros Nem Stróman Lőrinc fizette ki az Orbán-klán 3 milliárdos tartozását
.
b1.blog.hu/2017/02/15/meszaros_nem_stroman_lorinc_fizette_ki_az_orban-klan_3_milliardos_tartozasat
.
Ennyi CINKOST még nem hordott az ANYAFÖLD a hátán!
Cicamama55
@Eriksson: Az igaz! Akkor beszerveztek volna minimum 10 kamupártot jó pénzért, ami az ellenzék 48%-át szétcincálta volna. Akár 90 %-t is elértek volna akkor! :(
simmering73
Ezzel a faszsággal nyugtatgatják Orbánt?
Eriksson
@Cicamama55: Gondolsz amit akarsz, de a tény az tény. Az országgyűlési Fideszes képviselők száma 2/3-a az összes képviselőnek.
Yoda69
Persze, mert eleve ugy gyurta at a fideSS a valasztasi torvenyt hogy nekik lejtsen a palya. 52% szavazoval 80%-ot erne el a parlamentben. Nincs meg egy ilyen orszag ahol ilyen szabalyok lennenek, csakis orbanisztanban, a diktaturaban. De O1G igy is bukni fog.
kissé felnőttem
136 %-ot hallottam vagy csak a vizhang volt?95 % levélben én nem láttam, hiszem ha látom
És a kinti magyarok akik jelezték hogy a képviseleten? le lettek nullázva?
na amúgy a tíz legszegényebb településről el kéne olvasni 1-2 dolgot és kép lenne az ország vezetéséről?
csak úgy....
@solidedge: bezzeg a májusi cseresznye meg elfagyott . :(
RonaGyuri
@verőce21: 17:15: Igen kb. ennyi is a relevanciája!!! =))
összezagyváljátok a tényeket az agymenős vágyaitokkal! =))
SystemError
@verőce21: Ismét gyanúsan sok a like...nem gonfoljátok..? :)
verőce21
@SystemError: Én nem " gonfolom..." - Tudod a népszerűség átka...:)
silber13
@verőce21: Verescsagint, az egyik leghíresebb orosz csatakép festőt a cár a festményyein látható ellenséges halottak mennyisége után fizette, ezért a festp vaóságos ellenséges hullahegyeket festett a képeire. Na, pontosan ezt teszi a Századvég is... Hogy fel ne kopjon az álluk képzelt ,kitalált a főnök tetszését megnyerő százalékokkal, mennyiségekkel operálnak, külön ben nincs zsozsó.
verőce21
@SystemError: (18:54) Mármint a népszerű gondolatoknak!
Mert a Fidesz többségben van itt is...Ezek a mi zsidaink...A Ti zsidaitok lassan elfogynak...
verőce21
@silber13: A zsozsó mindig fontos..., megy a Zsuzsó...
csak úgy....
@SystemError: ebbe a csini kisherceges gúnyába,még a buzik klubja is öt liekolja...,mert olyan lácsós legény ;)
kulabombaafityiszre
A századvégbél kap még egy kis lóvét és lesz az 100% is.
Azért a választás után nem repestek a boldogságtó a fityfasz vezérek.
A dagadt teljesen le volt lombozódva.
Peller Anikó
Csak tudod gecilánci, pont ez mutatja mennyire torzszülött a ti választási rendszeretek. Minyimum ennyire van elcsalva maga a rendszer. És még büszke is vagy rá baromágyú. Minyimum.
Nessy
@Horizont: Az sokak szerint rendben van, hogy van egy olyan választási törvény, amit a regnáló párt magára szabott. Hogy magyarul sem tudó "kettős állampolgár" jó pénzért oda húzza az X-t, ahova mondják.
De könyörgöm, legalább az általános iskolai számtan órára emlékeznének! 49% = 2/3 ( 67%) . Feledékenyek, rendben van, de értelmes ember az ilyen "győzelmet" nem ünnepli hónapokig, és nem
dicsekszik vele ország, világ előtt.
Legfőképp nem mint "elsöprő győzelmet"! Amikor pedig pedig a "magyarokra", azaz az összes választópolgárra hivatkozik, akkor bizony ez csak 29%. Jó, tudom, aki nem ment el, az mind fidesz szavazó. De akkor mi az ördög fülinek a milliárdokba kerülő kampány és szavazat vásárlás? Ha senki nem el szavazni, meg lesz a 100 %, sőt unortodox matekkal 130%!
szegfue
@SystemError: @Horizont: Csak érdekességként... ehhez a cikkhez 27 ember szólt hozzá (aki többször, azt is csak 1-nek számoltam), ebből 25 ember "ellenzéki" és 2 ember "kormánypárti" -- ha ezt igy kategorizálhatom -- tehát jogos a sok lájk... nem?:)))) Nálunk is, amikor senki nem akar valamit "elvállalni" , akkor mindig mondom, hogy mi nagyon sok-sok "zöldmanóval" élünk együtt, biztos ők csinálták... hát ez is egy kicsit hasonló...
Hüvelygomba
@szegfue: Vajon mindenki aki LIKE-ol, hozzá is szól?! Avagy mindenki, aki hozzászól, LIKE-ol is?!
RonaGyuri
@Horizont: 19:12 a derék cenzortól kitelik; annyira nyal a bugyuta fityesz-birkáknak!! =))
szegfue
@Hüvelygomba: Van benne igazságod! Elképzelhető, hogy valaki nem szól hozzá, de azért mondjuk tetszik neki. Nekem az a tapasztalatom, hogy ezen a felületen általában "ellenzékiek" vannak, de van kb. 5-6 állandó tag is a "kormánypárt" részéről (regisztrálás nélkül nem lájkolhat, csak olvashat)... igy a saját valószinüség számitásom alapján ilyen eredmény nem lehet csak a "zöldmanókkal".
Propeller Magdolna
@Horizont: Na, de ilyet még feltételezni is...
SystemError
@Horizont: Nem az első eset az utóbbi időben. 20 like-ok egyik napról a másikra, miközben ennek felhasználói oldalról semmi jele. Mármint nagyjából azért mindenki tudja, hogy mire mennyi szokott menni. A stílusa is mintha sokat változott volna, biztos csak ezért van...:)
SystemError
@verőce21: Figyeljetek már oda ilyenekre, nem ma kezdted már ezt, hanem vagy 10 éve..:) Tudod nagyot akarnak a szarkák, aztán meg baromi levágósra sikerül..:)
verőce21
@SystemError: Nem értem a méltatlankodásaitokat. Ez olyan "ortodox" irigység? Pörög a blog. Egyre többen olvassák. Valamelyik nap, 28 is jött! Ha országosan népszerűt szól hozzá az ember, összejövöget...végülis, leképezi csak az országosan elsöprő győzelem visszhangját, hogy van aki megírja...:)
Nessy
@verőce21: Te,áruld már el, ha csak a fizetésed 52%-t kapnád, elsöprő győzelemként értékelnéd??? Hiszen az már ab start 80% lenne! A maradék 20%-t majd a szomszédod odaadja, ha előzőleg adsz neki pár ezrest.
SystemError
@verőce21: Tudom én, hogy a fidesz csoda fittyet hány a számok természetes eloszlására. A nagyszámok törvénye is csak liberális baromság...:) Kezd ilyen közmédiás lenni itt a hangulat, na látod ebben igazad van! :) Mikor is szerezte meg a propit a fidesz 1-2 hónapja.. Nyilván semmi ilyenre nem vetemedne az eddigiek alapján.. Hadd gratuláljak a sikeredhez, amit ilyen kitartó munkával és véletlen egybeesések ellenére szereztél! :)
SystemError
@verőce21: Egy aprócska baj van 28 meg a 19 like-al, hogy összesen vagyunk annyian és kétlem, hogy egy nap alatt mindenki fideszes lett..., ha így már érthetőbb..:)
SystemError
@verőce21: És akkor térjünk vissza a nagyszámok törvényére és eloszlására. Ha ennyire népszerű lenne a posztod, akkor bizony a cikken belüli posztjaidra is 4-5-6 like-ot kéne kapnod menet közben, ha ez valóban tükrözi, hogy népszerű lett a fidesz itt és mindenki fideszes lett. Akkor hogy is van ez...csak a vezető posztodat like-olják és a többinél meg csak kapod a savat... Érthetetlen csoda vagy! :)
SystemError
@verőce21: Közben hatot rám a csel és már fideszes lettem. toljatok be még egy-két ilyen 20-30 like-os boom-ot és már hiszek is az utópiában. Hogy tudtam eddig nem fideszes lenni, hát mindenki láthatja, mennyire népszerű lettél és a fidesz is! :) istenem, szánalmasak vagytok, de komolyan! :)
csak úgy....
@SystemError: Nem számolsz shikarival ! Az képes arra,hogy csinált 20-30 nicket ...,
SystemError
@csak úgy...: Sajnos én a propi felvásárlásával kötném ezt össze...akkor pedig nem kell 30 nick, csak egy fideszes rendszergazda, aki beírja paraméterként, hogy "30"...:) Nem szeretnek ezek dolgozni, nézd csak meg a félautomata Durbit is. Szerinted fejben tart 30 embert, hogy mi az az 1-2 mondat vagy adatbázisból rántja elő...:)
SystemError
@verőce21: Miért tűntél el Veröce, mi a baj...? :)
verőce21
@SystemError: Mert már unlak Benneteket! Most jól érzed magad? :)
csak úgy....
@verőce21: csak nem vagy fáradt? múltot, hajnali 4 ig hírdetted az igét...
csak úgy....
@SystemError: állítólag @verőce21: is vállalkozó és most a céges ügyekkel akar foglalkozni ...
Hüvelygomba
@szegfue: Vigyázz! A klasszikus valószínűségi tényező itt nem állja meg a helyét!
SystemError
@verőce21: Elrontottam a játékodat, ne hari! Szerintem fogadd meg, amiket írtam. Kis lépésekben, először csak 6-10 like-ot állítsatok be, az még úgy hihető is. Figyeljetek arra, hogy a köztes posztjaidra is adjatok 3-5 like-ot, hogy hihetőbb legyen. Mindig túltoljátok!
verőce21
@SystemError: (20:42) De most őszintén! Te írod, hogy már 10 éve...
Én nem emlékszem annyira, mert két évig csak olvastam a blogot, nem szóltam hozzá sohasem. Kb. 6-7 éve írok kisebb-nagyobb kihagyásokkal (úgy '12-'13 óta), de mindig is az egyik legnépszerűbb hozzászóló voltam a blogon! Sokan csak énmiattam olvasták az országban...! No...:)
Az más kérdés, hogy a "kormánypártit" nem illett lájkolni, de nem is szerettem sohasem, ha tetszikelnek, mert csak ki kellett törölgetni. Idő...Ezért többeket megkértem, hogy engem ne lájkoljanak! De az idők változnak.
Ezért furcsállom, hogy mi bánt Benneteket? Hogy lehet ez téma?
(Egyet viszont tudomásul kell vennetek, egy blog az adatforgalomból, a kattintásokból él...)
SystemError
@csak úgy...: Tudom, 10 éve ezen az alapon úrizálgatott itt. Érdekes mert idősebb korukra az emberek konzervatívabbak szoktak lenni, ő meg most egycsapásra mérsékletet gyakor, pont ahogy Viktor is visszalépett a radikál jobb politikától. Pont úgy akar most nyitni, mint a fidesz. Olyan furi nem, hogy itt pár ember, azon kívűl, hogy felolvassa napi propagandát még személyiségben is megy utána, olyan életszerű ez...
SystemError
@verőce21: Jaj moist ne ebbe kapaszkodjál nem fogunk ebbe az írányba kanyarodni. ügyes...:)
SystemError
@verőce21: Tudom mi az a keresőoptimalizálás, egy időben automatizált blogakat is készítettem. Látom a kis trükkjeiteket, ne izgulj...:)
verőce21
@Nessy: (20:35) De drága Nessy! Hát nem 52% fizetést kaptunk tizen- évekig a bruttóból? Csak most, amióta a Fidesz lecsökkentette az SZJA-t, emelkedett a bruttóhoz képest, 62-65%-ra?
Én azért lettem vállalkozó, mert így előbb költök, aztán a maradékból majd adózok tetszés szerint.
Nessy
@verőce21: Nekem meg meglátszik a nyugdíjamon az I. fidesz kormány által 4 évre befagyasztott közalkalmazotti bér, meg a tovább vitt degresszív nyugdíj számítás. A II. kormányuk által megszüntetett svájci indexálás meg egyenesen naponta indít hálaimára. A tisztított maginflációs rátáért , mint nyugdíj emelési alap, meg hozsannát zengek! Értem, hogy neked jót hozott ez a rendszer, nekem nem, ergo te híve vagy, én nem!
Arról nem is beszélve, hogy még nem vagyok elég demens a meséikhez. Megértelek, de azt hiszem soha nem leszünk közös platformon.
csak úgy....
@verőce21: még életemben nem láttam egy vállalkozót sem,ki napi 12-16 órán keresztül kommentel a propelleren!:)
erre csak te és a shikari képes , ti ketten a Guinness rekorderek !:) ...mondjuk,egy európai hazudozó bajnokságon is dobogósok lennétek...
verőce21
@Nessy: (22:05) Hozzátenném, képzeld el, a mostani közszolgáknak hogy meg fog látszódni nyugdíján, a 10 évig befagyasztott munkabér. Amit cafeteriákkal pótoltak így-úgy, de az nem számít bele...
A nyugdíjakban évvégén lesz változás, mert így nem mehet tovább!
CHEWBACCA
@fideszes gyökér: Elég háromba! Nyugat-Románia (Tiszántúl), Kelet-Ausztria (Dunántúl), ... a Duna-Tisza közének adj te nevet!
Nessy
@verőce21: Viszont az éveken keresztűl minimálbért kapó dolgozók nyugdíja még a 100 ezer forintot közelébe sincs több mint negyven évi munka után.
Érthető a kormány álláspontja is. Velünk csak a gond van, meg a költség. Azt az évente 30 - 40 milliárdot, amibe eddig a böske került másra is fel tudnák használni!
JAJMÁR
A félelem bére... meg a gyűlöleté! Jó magas.
nezelodo
Húha, micsoda felzúdulás! Igen is, ha a templom tornyának nadrágja lenne az lenne a Viktor bácsi! Hallatlan,hogy még a vezér álmait is kétségbe merik vonni a talajmenti káderek!?
RonaGyuri
@RonaGyuri: A látszat nem csak néha csal

bár az igazat megvallva ez nem is látszat, hanem sokkal inkább láttatás

Mottó:
„Álmatagon bizarul ragyogunk
Csodálatosak vagyunk, mosolygunk
Ahogy kívánod, teszünk, veszünk
Oh, mert jó nekünk
Álmaimban Európa visszainteget
Álmaimban Európa nem mondhat nemet”

Vagy legalább is valamiféle – na jó nem annyira tudatos, mert sem trombitástól sem pedig grabowszkiról nem feltételezek ilyen igyekezett – olyat aminek az eredménye, hogy ez a műveletlen paraszt-suttyó retardált dagadt törpe bármit is számítana EU-ben!
Jó-jó igazából nem is erről szólnak. Sem a szeka.blog „Eléggé egyértelművé vált, hogy Orbán Viktor eltaktikázta magát akkor, amikor nyíltan néppárti szövetségesei ellen fordult az uniós választás kampányában. ” –ja. Sem pedig a b1.blog „Orbán stratégiája kudarcot vallott. Most már az a legjobb számára, ha marad az eddig - egy évvel ezelőttig - biztos hátországot jelentő Néppártban, a német kereszténydemokraták védőszárnya alatt.” –ja.
Túl azon az alapvető tényen, hogy Orbán nem 100-as, s hogy e pávatánc, már csak egy pszicho-motoros idétlen vonaglás (ami közben persze nem csak véletlenül hatalmasakat rúg a demokrácia csekély maradékába), igazából figyelmen kívül, hagy olyan alapvető tényeket. Amik nem csak jól érzékelhetőek, de igencsak logikusak. Igen Európa számára csak egy légypiszok, tesznek rá – ha egyáltalán – igen nagy ívben. Nem csak nem integet neki vissza, de még arra se méltatják, hogy beintsenek neki! =))
verőce21
A Fidesz mindig is a "biztos hátteret adó" Néppártban képzelte el a jövőjét. Csupán Weber Bizottsági elnökségével nem ért egyet.
Ezzel együtt, a németek és a franciák nagy játszmája az Elnöki pozíció, ahol a fidesz természetesen a németeket támogatja. (Abban a reményben, hogy a CDU elfogadja a V4-ek jelöltjét.)
Működőképesnek látszana, a Néppárt + a szocdemek + az egyik erősen jobbosnak tartott frakció a Konzervatívok és Reformerek, ahol például a brit toryk is vannak, továbbá a lengyel kormánypárt, a Jog és Igazság, Orbán szövetségese.

Így kipöckölnénk Macront és jelöltjét, de egy szövetségben lennénk pl. DK-val is. A két kakaskodó "csúcsjelöltet" már dobta a Miniszterelnökök tanácsa, tehát számításba jöhet V4-ek elnökjelöltje is. (egynek)

Főleg, ha vajúdnak a hegyek, és egeret szülnek! :)
No!
koszpeko
@verőce21: Te egy elszàllt 3,14csa vagy nem népszerű.
Gusztustalan ahogy itt fényezed magad és hazudozól.Shikarival és a hülye Durbinccsal egy szinvonalon vagy.

"Ha elhúznàtok mind a faszba az lenne a szép.
De nem mentek ti sehova ez nektek Mennyorszàg.
Bàr nem jut nektek belőle csak elszórva mórzsàk.
Nem juttok ti magasabbra, nem juttok egekbe.
Nyelvetek az beszorúlt egy nagy fideszes seggbe"

(Apa zenél: Baszódjàl meg KDNP)
részlet
justhpeter
Nekem mindegy, hogy milyen sületlen dumával eteti a nemzeti keresztényeket a Századvég. Én csak pénzt szeretnék. Vagy azt a pénzt, amit ezért a baromság előállításáért kap rendszeresen a Századvég, vagy azt a pénzt, amit a szavazatvásárlásért fizetett ki a fideSS-kdnp.
verőce21
@Horizont: (06:52) Fogadjunk, hogy azt sem tudod, mit írtam!
Cicamama55
@Peller Anikó: 19.40 A megfogalmazásoddal nem, de a mondanivalóddal maximálisan egyetértek! Ha a számok valódi értékével, kamupártok kizárásával -tisztességes eszközökkel- szerezze meg bárki a többséget, akkor nincs miről vitatkozni, azt mindenki elfogadja. De így? Hazugságokra épül az egész rendszer...
nezelodo
A végén, ahogy Orbán rohan a megdicsőülés felé, lehet hogy az "új fiú", ahogy Orbán nagyképűen gúnyolta, Macron teszi ki a lábát eléje, amikor már nem számít rá, és akkorát hasal, mint ide Lacháza.
Mrfingusz
Elmehet a századvég a picsába a csuti gecivel együtt
dr. prédikátor
@verőce21: te tényleg ilyen hülye vagy vagy szedsz is valamit rá???Úgy látom Isten szereti a hülyéket mert itt sokan vannak!!!
szegfue
@Hüvelygomba Tegnap 21:22 Akár igy is lehet... hiszen én nem vagyok egy "klasszikus"!:)) Ez csak az én valószinüség számitásom és az én véleményem, ami nem feltétlenül jelenti az igazat. Egyébként meg nem állitottam valótlanságot, mert az tény, hogy "X" hsz-ből "Y" az ellenzéki és "Z" a kormánypárti és csak az lájkolhat, aki regisztrált itt... mégis hol lehet a hiba a számitásomban szerinted?
verőce21
@dr. prédikátor: pl. Te vagy mindjárt az első "ilyen hülye"!
Mi fáj, mesélj? :)
Lepényleső
...ám ha minden "szavazatszámláló" jobban teljesít ahogy azt a bán el is várja,az őszi "választásokat" követően lesz az még az itt élő emberek akár 300%-ka,vagy annak duplája?
Desischado
Ha most 80%, mi lesz itt ősszel? Még masszívabb csalás, hazudozással egybekötve? Az egész rendszer hazugságra épült, ezért fog megbukni. Remélem, minél hamarabb!
silber13
@verőce21: Csak kiegészítésképp: "Parturiunt montes et nascitur ridiculus mus" Vajúdnak a hegyek és születik egy NEVETSÉGES EGÉR
lampa laz
Verőcének úgy sikerült összehozni ezt a sok lájkot, mint a fidesznek a 2/3-ot,...csalással
kokopelli
@silber13: Az is igaz,hogy nem a CDU,hanem a CSU foglalkozik (esetleg) a Zorbánnal!Abból is
csak a Seehofer,mert annak a szemében villog,a BMW és az Audi és esetleg az Opel!Különben
a Seehofer "Horstl" is csak egy buta maradványa a F.J.Strauß pártjának ill. neveltjeinek!! (;-))
verőce21
@lampa laz: Mindig keveritek! Ne felejtsd el, a Fidesz sem populista, hanem POPULÁRIS! Népszerű! Na így...!
simmering73
A Péniszvég szoptatja a megvezetett fideszbirkákat, hogy nyugodjanak le. Ez a birka verőce21 a mai nap alfa f@sza.
verőce21
@simmering73: (18:15) Te meg az alfától omegáig! :)
verőce21
@Horizont: (18:59) Jól teszed! Csak így tovább! :)
Sámannus
Mert ezek a g.cik éjjel nappal a sz@rt tupírozzák.
vukkocska
@verőce21: minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, így lett a Fidesznek 2018-ban kétharmada. Az ilyen agyament számolással.
Sámannus
@durbincs: Húzzad be a farkadat sűgér!
RonaGyuri
jól okadatolja Lánczi bornírtságár ez a felmérés, amit persze a derék cenzor nem enged betenni:

hvg.hu/itthon/20190602_Ha_mar_semmi_masban_Budapestben_akkor_is_bizhat_az_ellenzek
kokopelli
@RonaGyuri: Mégegyszer átszámolják és 100,1% jön ki!..ha már lúd...!
Aki Én
Mindenki döntse el maga, hogy mennyire pártatlan, hiteles, közérdekű a századvég.
Normális ember bármilyen rendszerben kétkedve és felháborodva fogadná egy ilyen banada véleményét.

-A Századvég 1,44 milliárdért kérdezi körbe Európát, hogy mi a helyzet Sorossal
-40 milliárd az Orbán-körüli építőipari cégeknek, 780 millió a Századvégnek
-A Századvég Alapítvány 2,4 milliárd forintra növelve megduplázta a bevételét
-Hála istennek a Századvég is a szerencsések között van, 123 milliót kaptak "negyedórás bontású villamosenergia-piaci előrejelző modellre".
-Három hónap alatt 800 milliót talicskáztak át a Századvégnek
-Kiperelték a Nemzeti Banktól a Századvég 1,8 milliárdért szállított tanulmányait
-Százmilliós osztalékokat talicskáztak haza a Századvég Gazdaságkutató, a Nézőpont Csoport és a Strategopolis tulajdonosai.
-Ezekre az eltitkolt Századvég-felmérésekre költött 4 milliárd forintot a magyar kormány.
-1,4 milliárdot költöttek erre az elmúlt négy évben. Nem meglepő, de a Századvég járt jól.
-A Századvég 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban is végzett ilyen kutatást, akkor 700 és 900 millió forint közötti összegekért. Ezt a pénzt a 2015-ben kötött, több mint 6 milliárdos tanácsadói alapszerződésen felül kapják.
-2016-ban még "csak" 790 millióért végzett, jövőre viszont már több mint egymilliárdért készít majd a Századvég.
-2015 végén 790 millió, 2017-ben 780 millió, 2018 elején pedig 905 millió forint értékben kaptak már megbízást.
-2014-es adat:
Volt kutatási igazgatója pénzmosodának nevezte a Századvéget, amelynek vezetőjét a kitiltási ügyben is hírbe hozták. A szellemi műhelyből mára a kormányzati kommunikáció fő beszállítójává váló cégcsoport 2010 óta több mint négymilliárd forint értékű állami megbízáshoz jutott.
-A Fidesz "újabb 800 milliónyi közpénzt utalt át" a Századvégnek
Aki Én
@verőce IQ21: Ez a kis közjátékod is hűen tükrözi a mentalitásotokat. Ha nem megy magától, nincs elég kedvelőd, szimpatizánsod, követőd, akkor a forgalommal szembemenve megoldjátok ,,okosban". Na, pont annyira sikeres a fidesz országosan, mint te itt, ezen a fórumon. De ezt te tudod a legjobban :)
Ha a fidesz az elképesztő mozgósítással, rendkívül fontos szavazás tétjével, felfoghatatlan mennyiségű közpénzzel, megszámlálhatatlan médiummal, álhírekkel, megtévesztésekkel, zsarolásokkal, láncszavaztatással, százával lelopott ellenzéki hirdetésekkel, mindenben fidesznek lejtő pályán és egyéb közismert csalásokkal tudott 1,7 millió embert mozgósítani, akkor az nem egy siker, még ha ti annak hazudjátok is.
Különösen akkor, ha figyelembe vesszük a ,,súlytalan" és ,,jelentéktelen" ellenzék gyakorlatilag nulla közpénzből és médiával elért eredményét.
Attól ,hogy csinálsz magadnak egy ,,sikeres" megjegyzést, még ugyan az a hiteltelen és ostoba fajankó maradtál.
Te maximum egy fogyatékosnak lehetsz meggyőző és hiteles. Látjuk mire vagy képes, mit értesz és hogyan.
Hasonló ,,sikereket" kívánok neked!
kokopelli
@Aki Én: ...és végeredményben a "Néppárt" is rühelli őket! Mire volt jó a "kepesztés"? (;-))))))))
Gauntlet
Ki volt az a 23 hazaáruló aki like-olta Verőcét???
Sámannus
Jön kétmillió kínai és orosz, vagy kirgiz meg lesz a kilencvennyóc százalék is.
Rosszul tudja mindenki, nekünk csak a maffia eltartása kerül sokba, de az kurvára sokba kerül. Ott van az MTVA az észt kilopja az agyakból annyit hülyítik a népet. A valóságnak a nyomai sem látszanak a műsorokban. Még csütörtök is öt van egy héten, olyan okosok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.