HISZ KRISZTUS KOPORSÓJÁT ... Balásy Gyula cégei egyedül maradtak a feladattal, hogy Rogánék sorosozását és brüsszelezését jutássák el az embereknek. 11 miliárdos nyereséggel zárták a tavalyi évet. Remek üzlet, ha sok tízmilliárd állami pénzt kell elkölteni, és azzal egyetlen egy kiválasztottat bíz meg a kormány - derül ki az egyetlen egy kiválasztott cégcasoport tavalyi gazdálkodási adataiból. A konkurens nélkül maradt, egy tulajdonos kezében lévő cégcsoport feladata történetesen az, hogy a kormány üzeneteit kell eljutattni az emberekhez, hátha nem néznek elég közszolgálati tévét.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem félek tőle, hogy az mind az övé lenne!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Milyen pjaktikus …

S közben még degeszre is tömik a zsebüket

Nekem a klasszikus vicc ugrott be a hírt olvasván. Tudod Wazze mikor a játszótéren üzekedő kutyákról a mama azt mondja a gyereknek, hogy az egyik segít a másiknak, mert fáj a lába. Mire a gyerek: milyen pjaktikus, mert közben egy jót dugnak is!

A 444.hu írta meg, hogy „A kormányzat irgalmatlan kommunikációs keretéből (kicsit több mint két év alatt 56 milliárdot költöttek brüsszelezésre és sorosozásra, és ez egyre több lesz, hiszen idén alig három hónap alatt elköltöttek már 15 milliárdot) nem három, hanem csak egyetlen egy cégcsoport dolgozik, ”.
Majd elmondták, hogy: „Balásy két céggel van jelen az állami kommunikációban. ” és „52 milliárd forint folyt át a cégen, ami az állami kommunikációs keret része ”, sőt „ két cég összesen 10,8 milliárdos tiszta hasznot hozott. Ebből 6,3 milliárdot simán ki is vett Balásy”!!!
Sámannus
Rá vannak kötve a vízcsapra... és a pénzcsapra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.