A parlament alelnökének kezdő rúgásával nyitotta meg kapuit a sportolni vágyók előtt a Nimród Szabadidő és Footgolf Park a lakiteleki Népfőiskolán. A footgolf pályán a Nimród csillagkép pontjai rajzolódnak ki, akik a játék során érintik a pálya összes végpontját, azok egyúttal végighaladnak a híres csillagkép alakzatán is. A pálya építése során a terepet úgy alakították ki, hogy a játék minél élvezhetőbb legyen.

Forrás: baon.hu
Feltöltő: staro2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Ez még hiányzott.
Az árulás még mindig jól fizet.
staro2
Ez még hiányzott.
Az árulás még mindig jól fizet.
simmering73
Nagy szükség volt rá. Elvégre footgolf nagyhatalom vagyunk.
dr préditákor
lezsák sándor... aki MDF-es volt valaha...
Eladott Ország
Az egész a közpénz lenyúlásáról szól, ez a termék hasznavehetetlen fideszes pénzelnyelő. Ennek a kommunizmusban egy büdös zokni szintjén szocializálódott Lezsáknak is annyi fogalma van egy vállalkozásról, mint a lófingnak. Ahhoz szokott, hogy felvesszük a pénzt, aztán úgyse adjuk vissza, az állam majd kifizeti minden adósságunkat. Ezt a faszom tudja milyen központot is 20 év múlva a gaz fogja felverni, jobb esetben állatok legelésznek majd rajta, mert annyi értelme van, mint Lezsák létezésének. De meg kell csinálni bármi áron, mert most kell ellopni minden fillért, aztán lesz ami lesz. De Lezsák rendes komcsi, ezért nem tartozik felelősséggel az agymenései miatt. Egy személyben testesít meg mindent ez a parazita is, ami miatt sugárban kell hánynia az embernek: a talpnyalást, az ostobaságot, a hozzá nem értést, az elvtelenséget, gerinctelenséget. A keresztényi kurva anyátok picsáját. Egy kormányváltás után ezek lesznek a mi össznépi olimpiánk rothadó mementói. Ezek soha nem lesznek képesek a saját lábukon megállni. Ott fognak lerohadni, mint egy sivatagban felejtett hajó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.