Biztonságpolitikai szempontból fontos kérdés, hogy az Európa Unió új vezetése hogyan viszonyul majd legfontosabb szövetségeséhez, az Amerikai Egyesült Államokhoz – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán szombaton.

Nógrádi György: nagy kérdés, hogy az EU új vezetése hogyan viszonyul majd Amerikához

Fotó: Nógrádi György / Facebook

Hozzátette: Angela Merkel német kancellár és Mike Pompeo amerikai külügyminiszter pénteki tárgyalásának "egészen furcsa hangvétele volt", csütörtökön pedig a német kancellár Donald Trump migrációpolitikáját szidta a Harvard Egyetemen.

Nógrádi György biztonságpolitikai szempontból fontosnak tartotta, hogy Európának milyen vezetése lesz a következő öt évben. Emlékeztetett: vitatkoznak azon, hogy az állam- és kormányfők jelöljenek-e a csúcsjelöltek helyére. Ha ez eldől, akkor lehet majd arról beszélni, hogy a pozíciókat hogyan osszák el Európa nyugati, keleti és középső része közt, illetve, hogy milyen lesz a férfiak és nők aránya a vezetésben – fűzte hozzá.

Az EP-választás következményeiről azt mondta, hogy a hagyományos néppártok és szocialista pártok támogatottságának visszaesése miatt – az unió történetében először – a két nagy frakció nem tud a korábbiakhoz hasonló kompromisszumokat kötni.

MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gyuri-bácsi, te tényleg ritka nagy barom vagy! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Jó ez a kép. Nógrádi Rettegő Gyuribácsi két rettegés között relaxál.
papa.49
Szegény ,,megmondó,, aki lemondja amit a csutitetű hallani akar !!!
RonaGyuri
most hallottam ezt a barmot az m1-en:

Gyuri-bácsi esete a hibahatárral, no meg a méretekkel

A professzor úr pofátlansága már az eget veri

Nem könnyű versenyben, de minden létséget kizáróan az egyik legundorítóbb férek az m1 „szakértői” között a harmadrangú szélhámos Nógrádi mester. A derék szegény gyereke reggel nem éhesek Barnussal smúzolván az un. „Spitzenkandidat ”-okat fikázta. Ahogy mondani szokás mindenkire volt egy rossz szava. vagy legalább egy becsmérlő baromsága. Weber-t még a németek sem ismerik, egy regionális pártocska embere.
Ami lássuk be nem csak szimpla ostobaság. Azonban ez a gátlástalan tróger Timmermans
esetében még erre is rá tudott tenni. Arról hablatyolt, hogy igaz megnyerte otthon a választásokat, de az a több mint 1 millió szavazat, amit kapott az EU szintjén hibahatár alatt van! =))
Kookas
gondolom jobban mint a fürjünkhöz.
namihami
Gyuripapa (és kenyéradója) helyében jobban főne a fejem abban, hogy az EU hogy fog viszonyulni hozzánk.
Az orbànzseb sokkal kritikusabb helyzetben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.