Újabb videó került fel az internetre a szerdai tragédiáról, amely legalább hét ember halálával végződött, 21 főt pedig azóta is keresnek – írja az Index.

Újabb videót tettek közzé a dunai hajóbalesetről

A felvételt a Személyhajósok Szövetsége tette közzé, és az látható rajta, ahogy a Viking Sigyn nevű szállóhajó a Margit híd alatt utoléri a Hableányt, és nekiütközik. A városnéző kishajó ezt követően másodpercek alatt elsüllyedt.

A hajóroncs azóta is a Duna mélyén van, a katasztrófavédelem, a honvédség és a Havaria katasztrófaelhárító egyesület ipari búvárai 40 órája próbálkoznak sikertelenül lejutni az elsüllyedt hajóhoz, pénteken egyiküket ki kellett menteni a vízből mert beakadt a légzőcsöve.

Az ATV úgy tudja, a kishajót letaroló szállodahajó és 166 utasa közben már elindult Passau irányába, új kapitánnyal. A baleset okozásával vádolt 64 éves ukrán hajóst a rendőrség őrizetbe vette, várhatóan ma döntenek a további sorsáról.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@36: jól látod...kiváncsi vagyok, ezt hogy magyarázza az ukrán kapitány...talán viccelt? Mert akkor hülye vicc volt.
36
@jesz: Ahogy a mentalitásukat ismerem-az orosz is ilyen-lexarta hogy van-e előtte valami van sem. Keresztül mindenen, gyiáá! mint Sztrogof Mihály. Ők képtelenek a precíz, pontos munkavégzésre.
36
@jesz: És ami külön rohadt nagy pechünk, hogy ráadásul pont egy olyan nemzet-Dél-Korea-turistáit küldte az idióta ukrán a hullámsírba, akik megkövetelnék egy ilyen tragédia okozójától, hogy ott helyben "harakirit" kövessen el. Mint ahogy azt Koreában meg is teszik!
qxy
Nem lepődnék meg ha kiderűlne valami turpisság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.